Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

4 4 lük insan yok evet...fikirleriniz icin de cok cok sagolun...haklisiniz ortam cevre şartlar şans...cok etken var...

Evet cnm paylasiyoruz dusunce ve duygularimizi...o halinden memnun..

Biraz birbirinizden uzak kalsanız ? Eşiniz iyi bir insanmış anladığıma göre ve size karşı bir saygısızlığı,şiddet vs. yoksa,sadece aradaki heyecan yoksa bence tekrar gözden geçirin.Bıraz bırbırınızden uzak kalıp özleyin,hemen bitirmeyi düşünmeyin.Bir de derler ya gelen gideni aratır diye,Allah göstermesin yine de.

Evet aynen...uzun süre cıkmadan insanlar tanınmiyo...hatta ayni evde yaşamadan da tanınmıyo cogu zaman...cok onemli bi karar...zaman da geciyo bi taraftan...

Sagol cnm dusuncelerin icin...evet gelen gideni aratır durumu zaten korkutuyo...risk olunca fazla dusunmek gerekiyo...evlilik terapisti sart belki bizim gormedigimizi gorebilir...

Deneyip de gördüysen olmadigini tabiki de haklısın...benim deneme fırsatim olmadi...ama avrupada gordugum kadariyla kadina verilen deger turkiyeden cok daha iyi...
Evet oyle ama sirf bunun icin evlilik yapilmaz
Elbet bizim turklerdede vardir yahu kenarda kosede
Ben bekliyorum vallah, acelem yok yani sirf evlilik olsun diye biriyle evlenmek istemiyorum
Hayirlisi ya

Çok enteresansınız yani aşk bittiyse ayrılırsınız yani kaliteli insan bulamam deyip insan sevmediği biriyle yaşar mı. Kaliteli birini bulursunuz dersek, ayrılacaksınız yok bulamazsın riske atma dersek oturup aşık olmadığın biriyle hayat mı geçireceksiniz. Siz daha ayrılmadan onun gibi birini bulur muyum derdine düşmüşsünüz Allah aşkına bırakın adamı bari sevdiğinize inanmasın adamcağız siz yavaşan aranmaya başlamışsınızdır zaten hele bulun garantiye alın sonra ayrılırsınız valla daha ayrılmadan başka birini bulup bulamayacağını düşünmek de ayrı bir şey.

Saglam karakterli, iyi egitimli, genel kültürlü, muhabbetimiz tutan, ailesi egitimli, zeki ...yazmistim ama gormemissiniz...insan olarak seviyorum ama diger türlü galiba koptum dediginiz gibi...duygularimi analiz etmeye calisiyorum..zaman da geciyo...

Bence terbiyenizi takının...ya da yorum yapmayın...ayrica eşim dusuncelerimin hepsini biliyo...ben gizli kapaklı seylerden hoslanmam..bunlar karşılıklı konusulan seyler...

Klasik kk kadınlarından yorum istemedim karıştırdın sen....burası kaliteli kadın dolu...yorumlardan belli...anlayabilen anliyo...kriterleri dip yapmışlar ise sadece yeriyo...onlar yorum yapmasın zaten...

Sabretmeyle de olmuyor bazen
O kadar tavan ki kaliten daha kendi ana dilini doğru yazamıyorsun
Sonra da gelip burada insanlara kalitesiz, empatisiz yakıştırması yapıyorsun
Güzellikle yorum yaptım konuna ama kusura bakma kib ledim seni, kimseye hakaret etme hakkın yok
Kriterden önce karakter sorgulanır, bu kadar insan küçümsemek iyi bir şey değil
Dahil olup, konu açtığın yer bir forum, herkes düşünce belirtebilir, herkes yazabilir, farklılıkları ancak böyle görebilirsin, her önüne gelene çatarak değil.

insanin kalitelisi nasil oluyor pardon???
hangi markasi daha kaliteli bu insanoglunun???
belliki bir sorun var kalitede bosanmak istediginize gore geri iadesi yokmuymus???

Bence bulursa hemen boşar gibi duruyor, umarım yanlış düşündüğünü farkeder...

Benim karşima genelde iyiler çikar hanimefendi siz rahat olun...belki de ondandır bu özgüvenim ne dersiniz...

Sagol cnm dusuncelerin icin...evet gelen gideni aratır durumu zaten korkutuyo...risk olunca fazla dusunmek gerekiyo...evlilik terapisti sart belki bizim gormedigimizi gorebilir...

Bence de biran önce bir terapiste beraber gidin,dediğiniz gibi göremediğiniz belki çok çok ufak şeyler de olabilir.
İnşallah herşey gönlünüzce olur ve düzelir umarım.

Evet cnm paylasiyoruz dusunce ve duygularimizi...o halinden memnun..

Ben anlamadım paylaşıyoruz düşünce ve duygularımızı lafını. Hangi düşünce ve duygular? Evliliğinizin heyecanını kaybettiği hususunda mı? Severek mi evlendiniz, eşiniz sizi seviyor mu şu an?
Bana biraz monoton hayat şekli sebep olmuş bu düşünceye gibi geldi. 3 yıllık evlilik hayatımda bizde bile oldu ki biz çok severek evlendik. Ama sonra, ben hala örgün eğitim gören bir öğrenciyim, 1 yaşında da bebeğimiz var, haliyle hayat bir koşuşturma şeklinde, biribirimize ayırdığımız vaktin azalmasıyla tutku kayboldu gibi oldu. Ama sonra bunu tekrar hareketlendirmek sizin ve eşinizin elinde.
Bence mühim olan eşinizin de durumdan rahatsız olması. Aksi takdirde sizin tek başınıza gittiğiniz evlilik terapisti muhtemelen çok etkili olmaz. Zaten beraber gelmenizi isteyecektir.

Cok zoruna gitti galiba heralde sen de klasik kk kadınısın..ben zaten kriterlerimin ilkini karakteri saglam yazdim bikac yerde okursan görürsün...dikkatli okumadan yorum yapma bence..kiblersen kible...ama bana hakaret edenleri de kible unutmadan...yeterince hakkaniyetliysen tabi...

Benim karşima genelde iyiler çikar hanimefendi siz rahat olun...belki de ondandır bu özgüvenim ne dersiniz...
ne kadar güzel Allah daha iyilerini çıkarsın inşallah.. Yalnız özgüven tam olarak böyle olmuyo.. Siz bence genel olarak terimlerden yana ufak bi sıkıntı yaşıyo gibisiniz Özgüven olan yerde bu kadar gelecek kaygısı olmaz Bi de kendi kendine yetebilir özgüvenli kişi.. daha birini bırakmaya cesaret edemeden yeni bulacağı kocayı sorgulamaya kalkmaz

Cnm beraber gidicez zaten insallah...simdilik ayriyiz...herseyi konusuyoruz eksikliklerimizi duygularimizi...

Eşiniz kaliteliyse bence evliliğinizin kalitesini arttırmaya bakın aşk bittide hiçmi sevgi yok ayrıca dünyanın en kaliteli erkeğiylede evlenseniz bir müddet sonra aşk yerini başka şeylere bırakır herşey rutine bağlanır ha bire aşk tazelemeye kalkarsanız evleneceğiniz insanla en fazla 1 taş patlasa 2 yıl evli kalırsınız o aşk yine biter ve yeni bir aşk aramak istersiniz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…