Boşanıp da her yönden daha kaliteli biriyle evlenen varmı

Her insan boşanacağı zaman sorgular.

Yarın öbür gün pişman olur muyum?
Bundan sonra tanıyacağım adamın eşimden ne farkı olabilir?
Daha iyisi olur mu?
Eşimi unutur kolayca yaşamıma bakabilir miyim?
Ya unutamazsam?Ya pişman olur,daha kötüsüyle karşılaşırsam? gibi soruların aklımızdan geçmesi çok normal bence.

Bana göre en azından bu boşanmadan birini aramak değil.
Emin olamamak sadece.

Oturup düşün bence bu adamı seviyor musun?
Sana karşı,ilgisini sevgisini belli ediyor mu?
Cinsellik neden vasat? Karşılıklı isteklerinizi mi konuşamıyorsunuz yoksa ten uyumu mu yok?
Bunların hepsini sorgulayın.

Mutlu muyum diye sorun kendinize.
Şayet mutlu değilseniz,sevginiz yoksa akışına bırakın ayrılın.Sevmediğin insanla ömür geçmez.Zor.

Olmadı eşini al karşına,bu evliliği ben sorgular oldum.Sen ne düşünüyorsun de.
Biraz şöyle 1-2 hafta uzaklaşın olmazsa kafanızı dinleyin.

Birkaç hafta uzaktayken hala özlemez,nefes aldım derseniz boşanın.Ya da yokluğunu çok hissetmezseniz..

Ama birden aniden boşanıyoruz demeyin.

Kendi

Yorumlarimi okuduysanız ben zaten ikinci evliligi cocuk istersem yapicagimi yazdim...dikkatli okumadan haklı cikmak icin yorum yapmayın..zira burda fazla begeni alanlara plaket vermiyolar...tomurcuklanarak üreyemeyecegime göre evlenmem gerekir degil mi ...bilmem biyoloji bilginiz var mı...

Reactions: mw-

Evet haklisiniz..keşke duygularımı toparlayabilsem...esksii gibi olsa ...

Cnm beraber gidicez zaten insallah...simdilik ayriyiz...herseyi konusuyoruz eksikliklerimizi duygularimizi...
Ya açıkçası ben oturup karşıdakini gerçekten dinleyerek, bencillik etmeden konuşup sorunlarını çözmeye çalışan insanların o sorunlarının çözümsüz kalacağına inanmıyorum. Gördüğüm kadarıyla eşiniz de siz de bunu yapabilecek insanlarısınız. Karşınızda böyle biri olduğu için çok şanslısınız çünkü ne yazık ki bir çok erkek oturulup sakin sakin konuşulabilecek yapıda olmuyor. O yüzden inşallah terapist yardımıyla da çözülmeyecek bir sorununuz yok gibi duruyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Uzaklaştım ayriyiz simdi...duygularimi analiz etmeye çalışıyorum...herseyi biliyo farkında...olabilecek herseyi de konustuk...sadece evlilik terapisti kaldı gitmedigimiz...insallah hakkimizda hayirlisi olur...

Yani bu evlilik zaten bitecek diyorsunuz işte,çocukta diğer evlilikte olacak.işte siz yeni eş bakıyorsunuz,bulursanız boşanacaksınız zaten.sadece garantilemek istiyorsunuz diğer kocayı zamanında...

Özgüven bu yüzden olmaz sadece şımarıklık denir buna.Allah yeter ki sizi sınamasın.özgüven felan kalmaz.

Özgüven hemen kırılabilen bisey degildir...erkege de baglı degildir...kendini sevmeyle alakalı...sizinki oyle degilse bilemem tabi...zira adriana lima aldatıldı diye özgüveni yerle bir olmadı degil mi...

Daha iyi kavrami kisiye gore degisir. Su an esinizde neyi eksik buluyorsunuz mesela? İyi yemek yapan, romantik, daha yakisikli vb bulma ihtimaliniz tabii ki var.

Klasik KK kadını dediğin kadınlardan çok aşağıdasın seviye olarak
Benim seviyemi burada yıllardır herkes bilir sen dert etme =))))

ben ve cok mutluyum.eskı esımde tatmadıgım mutlulugu sımdıkı esimle yasıyorum.sen aşk arıyorsan 2. eşi secersın kendın

Bosandim evlendim. Cehennemde cennete dustum diyebilirim. Ama bu esimde 4×4 luk degil. Ama ilkinden kat kat iyidir. İlki gibi siddeti aldatmasi yok en azindan hergun boynuzlarim mi sivrildi diye dusunup durmuyorum. Siddet ve aldatma olmadigi surece evliligin bitirilmesi tarftari degilim. Esinle konusup anlasmaya calisin.

Klasik KK kadını dediğin kadınlardan çok aşağıdasın seviye olarak
Benim seviyemi burada yıllardır herkes bilir sen dert etme =))))

He hee eminim...sanal gercekliginle sana mutluluklar...benim amacim senin gibi disarda olusturamadigim karakteri burda olusturup ego tatmini yapmak degil...desifre olmadan derdimi yazmak istedim...yorum yapmak zorunda degilsin..senin hakkinda burdaki digerlerinin gorusleri de umrumda degil ...ben kendi kalitemden yeterince eminim...burdaki ego tatminine ihtiyacim yok...

Sagol cnm ...konusunca bi yere varamiyoruz...hissiyatlar duzelmiyo..galiba son care evlilik terapisti...

Özgüven hemen kırılabilen bisey degildir...erkege de baglı degildir...kendini sevmeyle alakalı...sizinki oyle degilse bilemem tabi...zira adriana lima aldatıldı diye özgüveni yerle bir olmadı degil mi...
Karşıma iyiler çıkar o yüzden bu özgüvenim diyen biri olarak siz,zaten özgüveninizi erkeğe bağlıyorsunuz dikkatinizi çekiyorum,ben değil.

Çünkü kendinize yetmiyorsunuz hemen biri olsun peşindesiniz.

Evet süper tespit aslında bundan korkuyorum...belki de terapist cozebilir bu ani duygu eksikligini...yoksa evet ileride yasama ihtimalim yine var...ama beklentilerimiz farkli buyuk ihtimal ondan bu duygu eksikligi...
kaç yıllık evlisiniz?ne zamandır böyle hissediyorsunuz?
uzun süren evliliklerde ilişkilerde dönem dönem sıkılma hissi aşkın bittiğini hissetme normaldir.önemli olan bir şekilde aşkı yeniden canlandırmak.
oturup eksik olan şeyleri veya zamanla değişen şeyleri düşünmek konuşmak gerekir.eskiden onda etkilendiğiniz ama artık olmayan davranış huy hareketler mesela?
yani bu yazdıklarım belirli sebep olmadığını düşünmemnde kaynaklı doğru muyum?yoksa olan belli bir olay var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…