Bosanip suan mutlu olan insanlar ..biraz kendinizi anlatsaniza

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Sanki tek bosanan benim ve dunya basima yikildi toparlayamiyorum kendimi bana biraz kendinizden ve mutlulugunuzdan bahsedin lutfenn iyi seyler duymaya cok ihtiyacm var bu surec hic bitmeyecek gibi õlum gibi

Evlilik, fazlaca abartılan ve büyütülen bir kavram. Toz pembe hayaller, tecrübesiz genç kadınlar, evliliği ne kadar gözlerinde büyütürlerse o kadar yıkıma uğruyorlar.
Geneli mutsuz evliliklerden oluşan toplumsa her çift evlenirken sanki o evlilik yepyeni ve mükemmel olacakmış gibi davranır, garip hayallere kapılıp büyük hevesler içinde etrafta koşturur. Gerçeklikten koparlar.
Halbuki evlilik sadece bir deneme yanılma olgusudur ülkede. Öncesinde beraber yaşayıp birbirini gerçekten tanıma fırsatı bulamayan yüzlerce çift evlenir, aynı eve girince birbirlerini gerçekten tanır ve deneme yanılma olgusu sonuçlanır.
Bu denemenizde olumsuz sonuç almış olabilirsiniz, bir eş bulup denediniz, olmadı.
Aşka, sevgiye ve hayata küsmeden denemeye devam edin. İnancınız ve aile yapınız el veriyorsa öncesinde bir süre beraber yaşayın,evliliği prova yapın.
Hayata devam edin, büyütmeyin, alt tarafı denediniz ve olmadı. Bu minvalde kalın.

Süreç zordur eminim,
Kıytırık sevgiliden ayrılınca bile bir garip hisseder insan kendini,
Kaldı ki bir ömrü beraber geçirmek için yola çıktığın kişiden ayrılmak ,
Gelecek hep daha iyisini getirir güzel pencereden bakana,hayatı geçmişi ve acıları düşünerek harcamak yazık günah,
Mutlu günler sizinle olsun.

Mutsuzdunki boşandın.ozaman olaya mutsuzluktan kurtuldum diye bakmalısın.evet ilişki üzülüyor insan ama evlenmek kadar boşanmakta olagan bi durum dünyanın sonu degil.yine aşık olacaksın yine heyecanlanacaksın yine mutlu olacaksın çünkü hayat devam ediyo sen yeterki o modda bi çık

Mutluluğunuzu anlatın demişsiniz.
Ben boşandım, başlarda kızımı babasız büyütmenin endişesi vardı içimde ama sonra herkesin kendi ebeveynliğinden sorumlu olduğunu keşfettim. Bunuda dert etmedim.
Şu an iyi bir işim ve hayatım var. Kızımla ülke ülke geziyoruz diyebilirim.
Ama hiç yolun sonu demedim kendime. Her anlamda hayat devam ediyor. aşkta var ve o sizi buluyor.
Enseyi karartmamak lazım. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Mutlu olmaniza sevindim rabbim banada nasip etsin cok agir geliyor

canım demekki hakkında hayırlısı buydu. oyle dusun. allah kullarının ıyılıgını ıster ve bu dunya ımtıhan dunyasıdır. sende allaha guven elbet vardır bır bıldıgı.

Boşandim ben naparim simdi degil bosanmasam neler cekiyor olurdum diye dusunun.
Ben degil ama ablam bosandi.2 de kuzusu var. Hayatina mutlu mesut devam ediyor. Hatta 2 hafta sonra 2. Kez evlenecek. Bugun babamla gidip damatligi tadilattan alacaklar.
Onu da bosasa yine ayni hayatina devam eder. Isine gider gelir kuzulariyla lunaparka adaya gider butcesi yettigi kadar tatile kuafore gider. Bize gelir. Yani iste ayni hayat.

Gobeginiz kimseyle bir kesilmedi ki. Birakin yahu. Sizin onsuz yillariniz gecmedi mi tanisana dek? Yine aynen yasaminiza devam...

4 yıl önce boşandım bende, dünya başıma yıkılmış gibi olmadı ama zor bir süreçti tabi. Kolay olmuyor. O süreçleri geçelim. Şu an nişanlıyım ve inanılmaz mutluyum. Önümüzdeki yaza da düğünüm var. İyi ki boşanmışım o sapıktan diyorum. Evlenmek ne kadar normalse boşanmakta o kadar normal canım, üzgün olman normal olmasan tuhaf olurdu ama diyeceğim o ki hayat her zaman daha iyi bir plan yapıyor ama geç ama erken.

Evlenince deli gibi mutlu olmak garanti değil ki boşanınca dünyan yıkılsın. Mutsuz olduğun bir evliliği sürdürmektense mutlu olduğun bir yalnızlığı tercih et. Yap bir kahve hava çok güzel otur keyfine bak. Güzel günler gelecek

Evliyken mutlu,boşanınca mutsuz olmuş gibi davranmayın. Mutlu olsaydınız zaten boşanmazdınız. Boşanmayı mutlu hayata geçiş için yapmadınız mı ? Dünya başıma yıkıldı modunda gezeceğinize mutlu olmak için neler yapabilirim diye düşünün derim.

Sagolun ...

Sagol iyi geldi bunlari okumak

Ben de mutluyum 1 yıl önce boşanmış biri olarak. Elbette zorluklar yaşadım acı çektim mutsuz da oldum ama genele baktığımızda o iç huzuru, o herşeyin üstesinden gelmek ve hepsinin geride kalması, mutsuz bi hayata mahkum olmama hissini hiçbir şeye değişmem. Hayat ne gösterir bilinmez fakat geleceğe hep umutla bakıyorum.

Hangi açıdan dünyanın başına yıkıldığını bilsek ona göre yorum yaparız
Eşini hala sevdiğin için mi
Toplum baskısı mı
Yanlızlık hissi mi
Pişmanlıkların mı
Maddi sorunlar mı
Daha açık anlat
Boşanmayı göze alabilmişsin senin durumunda olup da adı evlilk olsun diye çoğu şeyi görmezden gelen bir sürü kadın var
Sen zor kısmı atlatmışsın asıl geriye kendi ruhunu iyileştirmek kalıyor
Buda senin elinde olan birşey
Zamanla ne şekilde olursa olsun bir düzen kuracaksın bu düzene alıştıkça huzursuzlukların azalacak bir yere aid olamayınca böyle her şey bitmiş gibi hissetmen normal

Ay bu hafta bu soruyla konu acan ucuncu kisisiniz , tekrar anlatamiycam ama bosandiktan sonra cok cok mutluydum
Siz de olursunuz toparlayin kendinixi hayat devam ediyor

Sanki tek bosanan benim ve dunya basima yikildi toparlayamiyorum kendimi bana biraz kendinizden ve mutlulugunuzdan bahsedin lutfenn iyi seyler duymaya cok ihtiyacm var bu surec hic bitmeyecek gibi õlum gibi
Bitecek
Bitmese benim bitmezdi
4 yıl evlilik üzerine bosandım

Şuanda ikinci evliliğimdeyim ve allah a şükür cok iyi
Bir eşim ve evliliğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…