Mutluluğunuzu anlatın demişsiniz.
Ben boşandım, başlarda kızımı babasız büyütmenin endişesi vardı içimde ama sonra herkesin kendi ebeveynliğinden sorumlu olduğunu keşfettim. Bunuda dert etmedim.
Şu an iyi bir işim ve hayatım var. Kızımla ülke ülke geziyoruz diyebilirim.
Ama hiç yolun sonu demedim kendime. Her anlamda hayat devam ediyor. aşkta var ve o sizi buluyor.
Enseyi karartmamak lazım. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Mutlu olmaniza sevindim rabbim banada nasip etsin cok agir geliyorMutluluğunuzu anlatın demişsiniz.
Ben boşandım, başlarda kızımı babasız büyütmenin endişesi vardı içimde ama sonra herkesin kendi ebeveynliğinden sorumlu olduğunu keşfettim. Bunuda dert etmedim.
Şu an iyi bir işim ve hayatım var. Kızımla ülke ülke geziyoruz diyebilirim.
Ama hiç yolun sonu demedim kendime. Her anlamda hayat devam ediyor. aşkta var ve o sizi buluyor.
Enseyi karartmamak lazım. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Sagolun ...Boşandim ben naparim simdi degil bosanmasam neler cekiyor olurdum diye dusunun.
Ben degil ama ablam bosandi.2 de kuzusu var. Hayatina mutlu mesut devam ediyor. Hatta 2 hafta sonra 2. Kez evlenecek. Bugun babamla gidip damatligi tadilattan alacaklar.
Onu da bosasa yine ayni hayatina devam eder. Isine gider gelir kuzulariyla lunaparka adaya gider butcesi yettigi kadar tatile kuafore gider. Bize gelir. Yani iste ayni hayat.
Gobeginiz kimseyle bir kesilmedi ki. Birakin yahu. Sizin onsuz yillariniz gecmedi mi tanisana dek? Yine aynen yasaminiza devam...
Sagol iyi geldi bunlari okumak4 yıl önce boşandım bende, dünya başıma yıkılmış gibi olmadı ama zor bir süreçti tabi. Kolay olmuyor. O süreçleri geçelim. Şu an nişanlıyım ve inanılmaz mutluyum. Önümüzdeki yaza da düğünüm var. İyi ki boşanmışım o sapıktan diyorum. Evlenmek ne kadar normalse boşanmakta o kadar normal canım, üzgün olman normal olmasan tuhaf olurdu ama diyeceğim o ki hayat her zaman daha iyi bir plan yapıyor ama geç ama erken.
Evlenince deli gibi mutlu olmak garanti değil ki boşanınca dünyan yıkılsın. Mutsuz olduğun bir evliliği sürdürmektense mutlu olduğun bir yalnızlığı tercih et. Yap bir kahve hava çok güzel otur keyfine bak. Güzel günler gelecek
BitecekSanki tek bosanan benim ve dunya basima yikildi toparlayamiyorum kendimi bana biraz kendinizden ve mutlulugunuzdan bahsedin lutfenn iyi seyler duymaya cok ihtiyacm var bu surec hic bitmeyecek gibi õlum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?