Evet zor. Ama hep bu modda devam edersen uzerine yapisip kaliyor. Biraz da caba sarfetmek gerekiyor. Hayat da oyle degil mi?
Bitti diye oturmamali. Coktum yikildim diye oylece kalmamali. Agac bile yapraklarini dokuyorken hayata kusmeyip bir sonraki seneye yeniden yaprak veriyor.
Hayatin bize ogretmek istedigi de bu. Farz et ki bir asansordesin. Hayat da bir asansor. Hep ayni katta kalamazsin. Bazen asagi katlara inersin, bazen de ust katlara cikarsin. Onemli olan dengede kalmak. Kural bu. Ruh dengeni bozma. Hayatina giren de olur, cikan da. Sen yoluna devam et.
Sanmaki aci cekmeden bosanan var. Hepimiz cektik. Icimdeki zehiri atana kadar kac gece agladigimi bir ben bilirim. Ölmeden de ölűnebildigini gordum. Mutlu iken saatlerce uyudugum halde ne cabuk sabah oldu derken, aci cektigim donemde sabahlarin olmadigi donemleri bilirim. Ama buna dur da diyebilmeli insan. Yeter artik diyebilmeli. Dibe vurduktan sonra hep dipte de kalmamali.
Bir sure sonra oyle bir an geliyor ki zaten bir aydinlanma yasiyorsun sanki, yeterince aci cektim yeter diyorsun. Iste o zaman kuslarin sesini duyuyorsun. Cicekleri bocekleri fark ediyorsun. Kozalagindan cikiyorsun.
Aydinlanma doneminden sonra ilk olarak onsuz yasamayi ogreniyorsun. Hani yarim hissediyorsun ya kendini. Oysa kimsenin yarim falan oldugu yok. Sen sadece oyle oldugunu dusunuyorsun. Cunku hersey kafada bitiyor.
Onsuz yasamayi ogrenme donemi yani emekleme doneminden sonra ona da aslinda ihtiyacim yokmus dedigin doneme geciyorsun. ve onunla yapamadigin seyleri yapmaya basliyorsun buyuk bir zevkle... ve tek basina da yetebilecegini kesfediyorsun. Kimseye ihtiyacin olmadigini, ve kendinle iyi gecinmen gerektigini yani kendini mutlu etmen gerektigini anliyorsun. Iste o zaman tamamlaniyorsun. Tam oluyorsun.
Haydi simdi ayaga kalk ve bunu kendin icin yap. Bu gun yapamazsan yarin yap ama cok da vakit kaybetme cunku bugun bitiyor. Boyle boyle omur bitiyor.
Evet zor. Ama hep bu modda devam edersen uzerine yapisip kaliyor. Biraz da caba sarfetmek gerekiyor. Hayat da oyle degil mi?
Bitti diye oturmamali. Coktum yikildim diye oylece kalmamali. Agac bile yapraklarini dokuyorken hayata kusmeyip bir sonraki seneye yeniden yaprak veriyor.
Hayatin bize ogretmek istedigi de bu. Farz et ki bir asansordesin. Hayat da bir asansor. Hep ayni katta kalamazsin. Bazen asagi katlara inersin, bazen de ust katlara cikarsin. Onemli olan dengede kalmak. Kural bu. Ruh dengeni bozma. Hayatina giren de olur, cikan da. Sen yoluna devam et.
Sanmaki aci cekmeden bosanan var. Hepimiz cektik. Icimdeki zehiri atana kadar kac gece agladigimi bir ben bilirim. Ölmeden de ölűnebildigini gordum. Mutlu iken saatlerce uyudugum halde ne cabuk sabah oldu derken, aci cektigim donemde sabahlarin olmadigi donemleri bilirim. Ama buna dur da diyebilmeli insan. Yeter artik diyebilmeli. Dibe vurduktan sonra hep dipte de kalmamali.
Bir sure sonra oyle bir an geliyor ki zaten bir aydinlanma yasiyorsun sanki, yeterince aci cektim yeter diyorsun. Iste o zaman kuslarin sesini duyuyorsun. Cicekleri bocekleri fark ediyorsun. Kozalagindan cikiyorsun.
Aydinlanma doneminden sonra ilk olarak onsuz yasamayi ogreniyorsun. Hani yarim hissediyorsun ya kendini. Oysa kimsenin yarim falan oldugu yok. Sen sadece oyle oldugunu dusunuyorsun. Cunku hersey kafada bitiyor.
Onsuz yasamayi ogrenme donemi yani emekleme doneminden sonra ona da aslinda ihtiyacim yokmus dedigin doneme geciyorsun. ve onunla yapamadigin seyleri yapmaya basliyorsun buyuk bir zevkle... ve tek basina da yetebilecegini kesfediyorsun. Kimseye ihtiyacin olmadigini, ve kendinle iyi gecinmen gerektigini yani kendini mutlu etmen gerektigini anliyorsun. Iste o zaman tamamlaniyorsun. Tam oluyorsun.
Haydi simdi ayaga kalk ve bunu kendin icin yap. Bu gun yapamazsan yarin yap ama cok da vakit kaybetme cunku bugun bitiyor. Boyle boyle omur bitiyor.
Hersey olacagina variyor. Sen bunlari dusunme. Herkes bir sekilde yoluna devam ediyor. Sen onlari dusunme. Sen ne istiyorsun? bunu dusun. Kendine nasil bir hayat istiyorsun? Baska insanlara da aciklama yapmayi birak. Ceken bilir. Sen anlatsan da herkes anlayabilecegi kadar anlar. Diger insanlari birak. Sadece kendini dusun.Ins toparlanirim bilmiyorm ya insanlara aciklama yapmak ölum gibi gitsen yine ayni huysuz insan duzeltme cabasi yok bide psikolojisi bozuk benim biseym yok dio ailesinin gaziyla calisio para pul merakklisi annesi tursuaunu kursun her firsaatta araya giriodu Nasil insanlar ya insan yuvasi yikilmasin diye destek olucana Allah sorsun hepsinden ..bu acim bitsin
Ben huzurlu olmak istiom mutlu bi yuva istemistim nasip olmadi hayallerim yok oldu gittiHersey olacagina variyor. Sen bunlari dusunme. Herkes bir sekilde yoluna devam ediyor. Sen onlari dusunme. Sen ne istiyorsun? bunu dusun. Kendine nasil bir hayat istiyorsun? Baska insanlara da aciklama yapmayi birak. Ceken bilir. Sen anlatsan da herkes anlayabilecegi kadar anlar. Diger insanlari birak. Sadece kendini dusun.
Sanirom ucuncu kisiler yuzunden bitiyor evliligin. Esinde bir caba yoksa yapacak birsey yok. Cunku onlarla huzuru bulamazsin.Ben huzurlu olmak istiom mutlu bi yuva istemistim nasip olmadi hayallerim yok oldu gitti
Evet 3.kisiler yuzunden asla oyle bi twklifte bulunamam ailesini secer zaten tamamen baglari kopardik numaralrimizj degistik bu hafta dava acilck konusmuyorz hicbi sekilde esim bile demek istemiyorum o cok milletin agzina bakio ailesi ne derse o zaten. En ufak olayda bile seni babanin evine goturcm diyen biriydi maalesef daha fazlq kendimi dusurmek istemiyorum zaten degismes ama şu cehennemden kurtulsam bi geceleei uyiyamiom surekli Boyle ruyamda bile bu olaylari goruyorumSanirom ucuncu kisiler yuzunden bitiyor evliligin. Esinde bir caba yoksa yapacak birsey yok. Cunku onlarla huzuru bulamazsin.
Esinle evliligun devam etsin ana ailesiyle gorusmeyim istiyorsan ve esin de kabul ederse bir kez daha deneyin. Onlari hayatinizdan uzak tutarak. Ama esin yapamam ailemsiz derse birak ailesiyle kalsin sen yoluna devam et.
Bosanmak ölűm degil. Inan. Merak etme gececek.
Evet 3.kisiler yuzunden asla oyle bi twklifte bulunamam ailesini secer zaten tamamen baglari kopardik numaralrimizj degistik bu hafta dava acilck konusmuyorz hicbi sekilde esim bile demek istemiyorum o cok milletin agzina bakio ailesi ne derse o zaten. En ufak olayda bile seni babanin evine goturcm diyen biriydi maalesef daha fazlq kendimi dusurmek istemiyorum zaten degismes ama şu cehennemden kurtulsam bi geceleei uyiyamiom surekli Boyle ruyamda bile bu olaylari goruyorum
Psikologa gitmeni oneririm. Daha kolay ve cabuk atlatirsin bu sureci.Evet 3.kisiler yuzunden asla oyle bi twklifte bulunamam ailesini secer zaten tamamen baglari kopardik numaralrimizj degistik bu hafta dava acilck konusmuyorz hicbi sekilde esim bile demek istemiyorum o cok milletin agzina bakio ailesi ne derse o zaten. En ufak olayda bile seni babanin evine goturcm diyen biriydi maalesef daha fazlq kendimi dusurmek istemiyorum zaten degismes ama şu cehennemden kurtulsam bi geceleei uyiyamiom surekli Boyle ruyamda bile bu olaylari goruyorum
Evet kamuda calisiyorm ..Psikologa gitmeni oneririm. Daha kolay ve cabuk atlatirsin bu sureci.
Olmuyorsa uzatmanin da anlami yok. Sanirim en dogru karari vermissin.
Gecmis olsun. Calisiyor musun bilmiyorum ama bir ise girip kafani rahatlatabilirsin. Ortamdan uzaklasmak iyi gelir ya da bir tatile cik.
Bosanma zor bir surec ama senin de bazi seyler elinde. Ne kadar cok takilirsan bu konuya o kadar cok aklin orda kalir. Olan oldu. Degistiremezsin gecmisi. Davayi da dusunme. Bir sekilde bitiyor. Hem davalardan da cok sey bekleme. Oyle filmlerdeki gibi degil. Cok komik rakamlar odeniyor. Sen kendini nasil toparlayacagini dusun. Kendini mutlu et.Evet kamuda calisiyorm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?