Bosanip suan mutlu olan insanlar ..biraz kendinizi anlatsaniza

duygularımın tercümanı olmuşsun

Evlilik çok abartılıyor gerçekten. Hele hele kadınlar tarafından. Süslü süslü kurdelalı evler, pembe hayaller...
Oysa başka boyuta geçmiyor insan. Yanına bir hayat arkadaşı alıyor.
Hayatta hayatımıza girip çıkanları bir düşün.
Kimler kimler...
Peki şimdi neden yoklar?
Çünkü her insan herkese göre değildir. Hepimiz farklıyız ve duygularımız ve hayatımız evriliyor. Büyüyoruz.
Ama bazılarımız o kadar sevgisiz evliliklerin çocuklarıyız veya temel bir duygudan yoksunuz ki sevginin, aşkın altını boşaltıyoruz. Hastalıklı derecede sevgiyi aşk yapıyoruz, olanaksız ve insan fizyolojisine bile uygun olmayan şeyleri yüklüyoruz karşı tarafa. Sonuçta olmuyor bazen. Bu bir eksiklik değil ki... Çok severek evlenenler yaşıyor bunu en çok. Çünkü aşkın en hastalıklı haliyle evleniyorlar aşk geçince herkes yeniden tanışıyor.
Bazı insanlar aşk gidince sevmeyi bilmiyor.
Bu hayat deneme yanılma ve iyi bir eş tamamen bir kumar.
Siz yeniden başlamışsınız ve mutsuz olduğunuzdan boşanmışsınız.
Mutlu olmak için yapmışsınız.
Hayat size cömert davranacaktır kapılarınızı açık tutarsanız.
Yeni hayatınız şimdiden kutlu olsun :)

Ins toparlanirim bilmiyorm ya insanlara aciklama yapmak ölum gibi gitsen yine ayni huysuz insan duzeltme cabasi yok bide psikolojisi bozuk benim biseym yok dio ailesinin gaziyla calisio para pul merakklisi annesi tursuaunu kursun her firsaatta araya giriodu Nasil insanlar ya insan yuvasi yikilmasin diye destek olucana Allah sorsun hepsinden ..bu acim bitsin

Hersey olacagina variyor. Sen bunlari dusunme. Herkes bir sekilde yoluna devam ediyor. Sen onlari dusunme. Sen ne istiyorsun? bunu dusun. Kendine nasil bir hayat istiyorsun? Baska insanlara da aciklama yapmayi birak. Ceken bilir. Sen anlatsan da herkes anlayabilecegi kadar anlar. Diger insanlari birak. Sadece kendini dusun.

Ben huzurlu olmak istiom mutlu bi yuva istemistim nasip olmadi hayallerim yok oldu gitti

Ben huzurlu olmak istiom mutlu bi yuva istemistim nasip olmadi hayallerim yok oldu gitti
Sanirom ucuncu kisiler yuzunden bitiyor evliligin. Esinde bir caba yoksa yapacak birsey yok. Cunku onlarla huzuru bulamazsin.
Esinle evliligun devam etsin ana ailesiyle gorusmeyim istiyorsan ve esin de kabul ederse bir kez daha deneyin. Onlari hayatinizdan uzak tutarak. Ama esin yapamam ailemsiz derse birak ailesiyle kalsin sen yoluna devam et.
Bosanmak ölűm degil. Inan. Merak etme gececek.

Evet 3.kisiler yuzunden asla oyle bi twklifte bulunamam ailesini secer zaten tamamen baglari kopardik numaralrimizj degistik bu hafta dava acilck konusmuyorz hicbi sekilde esim bile demek istemiyorum o cok milletin agzina bakio ailesi ne derse o zaten. En ufak olayda bile seni babanin evine goturcm diyen biriydi maalesef daha fazlq kendimi dusurmek istemiyorum zaten degismes ama şu cehennemden kurtulsam bi geceleei uyiyamiom surekli Boyle ruyamda bile bu olaylari goruyorum

Hepsi geçecek. Bu halde kalmayacaksın. Buna odaklanmaya çalış.

Psikologa gitmeni oneririm. Daha kolay ve cabuk atlatirsin bu sureci.
Olmuyorsa uzatmanin da anlami yok. Sanirim en dogru karari vermissin.
Gecmis olsun. Calisiyor musun bilmiyorum ama bir ise girip kafani rahatlatabilirsin. Ortamdan uzaklasmak iyi gelir ya da bir tatile cik.

Evet kamuda calisiyorm ..

Evet kamuda calisiyorm ..
Bosanma zor bir surec ama senin de bazi seyler elinde. Ne kadar cok takilirsan bu konuya o kadar cok aklin orda kalir. Olan oldu. Degistiremezsin gecmisi. Davayi da dusunme. Bir sekilde bitiyor. Hem davalardan da cok sey bekleme. Oyle filmlerdeki gibi degil. Cok komik rakamlar odeniyor. Sen kendini nasil toparlayacagini dusun. Kendini mutlu et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…