Bugün konuştumHiç eşinizle boşanma konusunu konuştunuz mu ? Sizi bu kadar kısıtlayan bi adam medeni bi şekilde boşanır ve sizi rahat bırakır mı ? Boşanma aşamaları çok sancılı oluyor. İnsanlar çok çirkefleşebiliyor. Çok sağlam bi psikoloji lazım gerçekten süreci yönetmek için. Ama hepsine değiyor o ayrı.
Normalde çocuklarına düşkün aile babası ama işte boşanma durumunda gerçek yüzleri çıkıyor insanlarınMutlu olmayan huzurlu hissetmeyen evde iki yabancıymış gibi olan çiftlerin boşanması en doğal hakkıdır
Hersey gönlünüzce olsun
Asla üzülmeyin kim ne derse desin duymayın
Ama eşiniz sıkıntılı gibi umarım bir sorun çıkartmaz
Evet maalesef öyle hatta çirkinleşmenin yollarını bile arıyorlar o denli yani zor bir süreç psikolojik olarak da yıpranma süreci de olabiliyorNormalde çocuklarına düşkün aile babası ama işte boşanma durumunda gerçek yüzleri çıkıyor insanların
Ben öyle psikolojisi çok sağlam dayanıklı bir insan değilim maalesefEvet maalesef öyle hatta çirkinleşmenin yollarını bile arıyorlar o denli yani zor bir süreç psikolojik olarak da yıpranma süreci de olabiliyor
Umarım en sağlıklı şekilde atlatırsınız
Evi ayrıma imkanınız varsa o şekilde başlayabilirsiniz daha sonra da süreç ilerler zatenBen öyle psikolojisi çok sağlam dayanıklı bir insan değilim maalesef
İstiyorum ki en az zararla atlatalım birbirimizin yüzüne bakabilelim
Bilmiyorum nereden başlamak lazım
Evet aslında bunun düşünebilirim ilk etaptaEvi ayrıma imkanınız varsa o şekilde başlayabilirsiniz daha sonra da süreç ilerler zaten
Yapacağınız atacağınız her adım için on kere düşünün bir kere karar verin mutlaka
Ben ona benim arabamın modeli daha yüksek seninkiyle denkleyelim bile dedimMiras kısmını söylemesine neden bozuldunuz ki? Kimsenin hakkı kalmasın diyen sizsiniz. Eşiniz de tabii ki bu konuyu gündeme getirecekti. İş avukatsız olmayacak gibi hissediyorsanız bir an önce avukat bulsanız iyi olur bence. Burada gördüğüm kadarıyla boşanırken erkekler baya çirkinleşiyor. Kim önce davranırsa o avantajlı olur gibi.
İmkanınız varsa avukat tutarsanız daha iyi olur sizin içinde birde eşinizi yüz göz olmak yerine olması gerektiği gibi anlaşmaya ikna ederseniz sizin için biraz daha sancısız olabilir en azından haklarınız neler neler bilirsiniz ona göre ayağınızı uzatırsınız nafaka vs mal paylaşımı için diyorum ..Evet aslında bunun düşünebilirim ilk etapta
Hatta dedim ki evde kim kalırsa diğerinin kirasına yardım etsin sonra evi satip ayrı ayrı ev işine gireriz
eşiniz neden boşanmak istiyorsun . Düzeltebiliriz düzeltirim kendımı sana destek çıkarım gibi cümleler kurmadı mı direk tamam ayrılalım mı dedi yani
Ne düşündü bilmiyorum zamanla anlayacağım onueşiniz neden boşanmak istiyorsun . Düzeltebiliriz düzeltirim kendımı sana destek çıkarım gibi cümleler kurmadı mı direk tamam ayrılalım mı dedi yani
Benimde niyetim o yönde ama zor görünüyor zaten o kadar anlaşabilseydik evli kalırdıkAllah kolaylık versin ve hakkınız da en hayrlısı kolaylıkla ve güzellikler olsun. Arkadaşların yazdığı gibi boşanma çok sancılı bir süreçtir hatta evlenmekten daha zordur. En yakın arkadaşım ayrıldı. Eşiniz eğer anlaşmalı boşanmayı kabul ederse işiniz fazla uzamayacaktır. Ancak çelişmeliye giderse 5 yıl bile süre bilir. Benim arkadaşım avukat tutmadı öyle hatırlıyorum anlaşmalı boşanmaydı ilk ya da ikinci mahkemede boşandılar.
Çocuklara olan bir adam yani hatun gel bir konuşalım sen neden boşanmak istiyorsun demek yerine bu ev bana mirastan para düşerek alındı ona göre pay yaparız konuşması yapmak çok saçma olmuş ilk etapta.Ne düşündü bilmiyorum zamanla anlayacağım onu
İlk etapta peşimden koşmak istememiş olabilir ama hiç o dertte değilim
İstemiyorum artık bitirmek en iyisi
Benim niyetim paramızı yeni hayatımıza harcamak o yüzden avukat vs ugrasmayalim dedim ama iş oraya giderse mecbur tutacağım. çocukları bana bırak çek git diyen bir adam var karşımdaİmkanınız varsa avukat tutarsanız daha iyi olur sizin içinde birde eşinizi yüz göz olmak yerine olması gerektiği gibi anlaşmaya ikna ederseniz sizin için biraz daha sancısız olabilir en azından haklarınız neler neler bilirsiniz ona göre ayağınızı uzatırsınız nafaka vs mal paylaşımı için diyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?