Boşanıp yeni düzen kurmak

Açıkçası iki kişi çalışarak aldık haliyle evi bana bırakıp gitmesini beklemiyorum o yüzden iki tarafında kendi menfaatlerini gözetmesi gerektiğini düşünüyorum
Eşim de aksini yapmaz zaten öyle bir beklentiye girersem üzülürüm
Avukat konusunda haklısınız bosanirken el oluveriyor insan herkes kendini düşünür

Bence boşanma.bir şekilde anlasın.2 çocuk var, terapi de alabilirsiniz.bosanma öyle kolay bisi degil.

Bence boşanma.bir şekilde anlasın.2 çocuk var, terapi de alabilirsiniz.bosanma öyle kolay bisi degil.
Biliyorum çok zor ama böyle devam etmekte zor
Onun kurallarıyla devam edersem benden iyisi olmaz zaten
İdare etmek istemiyorum
Yoksa eşim suyuna gidilecek biri ama niye gideyim diyorum neden ona hesap vereyim
Onun tepkilerinden çekineyim
Off çok yoruldum bizden bir şey olmaz artık

Boşanma kararı almadan önce aile terapisti,evleri ayırma gibi tüm yolları denediniz mi?

İki taraf da daha sakin kafayla düşünebilir.Ayrı olunca herşey daha mı yolunda,birbirlerini özlüyorlar mı gibi soruların cevabını bulabilirler kendi içlerinde.
Bu yaz bir süre bunu deneme firsatimiz olacak aslında

Boşanma sonrası maddi manevi çok çok zor.onu söyleyeyim.hem anne hem baba hem çalışan hem ev hanimi olmak insanı çıldırtacak kadar zor.iyi düşünün.hakkinizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…