- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Geçinmek değil yasayla kadına verilen hak bu.
Ben alırım. Onun yüzünden boşanıyorum. Hangi kadın boşanmayı ister durup dururken ??
Ya vet gercekten böyle bişi varmıs ben de duyunca şok oldum. Bi arkadasım 20 bin tazminat ödüyor kocasına takside böldürmüş. Adam tanıştıkları günden bugüne yaptıı harcamalaı istemiş boşanmak icin
Erkeklere hak veriyorsun da iş yok nerde çalışâyim ben ?Nafaka alamayabilirsiniz.
Eliniz ayağınız tutuyorsa çocukta yoksa bence almayın. Bazen erkeklere bu konu da hak veriyorum.
Niye kadın mağdur olan taraf?Ne alaka. Mutlu değilim uzun zamandır boşanmayı düşünüyorum. Ama karar veremiyorum. Burada insanların fikirlerinden yararlanmak için konu açtım. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Kadın mağdur olan taraf değil mi boşanmada?
Hakkım olan yasayla verilen nafakayı alma çabamı neden sosyal demeymiş gibi görüyorsun?
Evlenmeden önce ne yapıyordun sen?Erkeklere hak veriyorsun da iş yok nerde çalışâyim ben ?
Köy yerinde.
4.500'ün 3'te 1'i. 1.500 tl yapar ben az bile istiyormuşum.Genelde 3 de 1 ini bağlıyorlar.
Ama çocuk yoksa biraz zor gibi
Köyde yaşıyorsun madem 1000 tl ne yapacaksınDenedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Nafaka kadının doğal hakkı. Almamalı miyim?
Anlaşmalı boşanırsam çatır çatır alırım hakkımı. Nafaka kadının yasal hakkı. Hakîm onu kadının elinden alamaz ve gerekirse başka mahkemeye tekrar tekrar dava açarım .
Onun işi var ben memur olaydım boşanırken ben nafaka verirdim. Ama değilim. Benim hakkım olan nafakayı almayayım mı ?Niye kadın mağdur olan taraf?
Neden hakkınız?
Bütün insanlar eşittir. Siz geçinemiyorsanız elinizde sizinle geçinemiyorum demektir. O da sizden tazminat istesin o zaman.
Saka gibi Ya Valla4.500'ün 3'te 1'i. 1.500 tl yapar ben az bile istiyormuşum.
Denedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Erkeklere hak veriyorsun da iş yok nerde çalışâyim ben ?
Köy yerinde.
Adam sana neden nafaka versin ki , okuyacak cagdayken seninle evlenip okumana engel olmamis. Seni dovmemis, sovmemis ,aldatmamis, parasiz birakmamis...Denedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Yeni kanun zor çıkar. Hem bir sürü pozitif statü verildi kadına. Nafaka her zaman ömür boyu olacak. Taraflardan birinin ölümü veya önemli sebepler dışında.Köyde yaşıyorsun madem 1000 tl ne yapacaksınadam bosaninca sana omur boyu bakmayacak cocukta yokmus ama bos hayale kapilma yani alırım nafakayı catur catur yerim diye .. yeni kanun çıkacak ve nafaka süresi olacak..
Evlenmeden önce ne yapıyordun sen?
Köy yerinde.
Sizin hakkınız değil neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Onun işi var ben memur olaydım boşanırken ben nafaka verirdim. Ama değilim. Benim hakkım olan nafakayı almayayım mı ?
Sana öyle geliyor.Ay bende oturmuş laf anlatıyorum kızları eski konulara bakın yeni uye cogu konusu +18
Bir eskilerine bakin anlarsiniz. Hic inandiricj degilsin tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?