Boşanırsam ne kadar nafaka alırım?

Neden adam size nafaka versin? Cocuk yok birsey yok. Omur boyu ya da siz evlenene kadar mecbur mu sizi gecindirmeye. Bu sevisimsiz kanun bir an once degisir insallah.

Bence toptan varını yoğunu üstüne yapmalı. Aylık 2000 lira da Nafaka. E köyde yaşıyor sonuçta, nasıl geçinecek.
Hayat pahalı. Bir kadının ihtiyaçları her zaman olacaktır. Tamam abartıyor olabilirim 1000 tl nafaka istemekle. Zaten ben istedim diye hemen vermezler. Nafaka bir kadının hakkı.

Kadının kadına yaptığı. 2000 TL nedir açlık sınırı. Bence 5.000 almalı. Adam ek iş yapabilir ki yapmalı...
Yokuspokus ın dediği doğru, adam maaşını komple kadına vermeli. Kadın adama Nafaka vermeli.

Hayat pahalı. Bir kadının ihtiyaçları her zaman olacaktır. Tamam abartıyor olabilirim 1000 tl nafaka istemekle. Zaten ben istedim diye hemen vermezler. Nafaka bir kadının hakkı.
Yahu alamazsınız diyoruz. Neden anlamak istemiyorsun. Adamın sana karşı bir kusuru yoksa
Alamazsın
A l a m a z s ı n
A la maz sın
ALAMAZSIN.
Vermez hiçbir hakim vermeeezzz.

Nafakayı bilmem ama eşin senden boşanınca şöyle büyük bi hayvan kesip adak niyetine dağıtsın.. eski konular baktım da plan projeli nafaka için evlilik yapmışsın sanki
Sana öyle geliyor! Evlenmek kadar boşanmak da normal değil mi ?
Ben boşanmak için mi evlendim ?
Insanın günahını almayın be.

Adam beni sevmiyor. Geçimsiz. Sinirli. Ilgisi yok. Mutlu edemiyor beni. Neyin haklılığı ?
Nerden haklı oluyormuş?
Somut birşey var mı? Aldattı mı?
Dövdü mü?
Aldattıysa resim, ekran görüntüsü var mı?
Dövdüyse darp raporu var mı?
Neye göre, kime göre haklı/haksız.
Sırf sinirli ve geçimsiz diye size Nafaka ödemek zorunda mı?
Adam sizi sevmiyorsa siz onu parmağınız daoynattığınız içindir. Anneniz onu haşladığı içindir. Eski konularınızdan biliyoruz yani. Aslında sizin adama ömür boyu Nafaka ödemeniz lazım.

O kadar da değil.

Neden ayol
Yasa böyle bir hak verse çatır çatır kullanmaz mıydınız?

Konu gerçek değil bence ama gerçekseniz, "benimle ilgileeen" diyerek çıkardığınız tartışmalar, adamı cinsel açıdan zırt pırt reddetmeniz ve aileleri işin içine dahil etmenizle o nafakayı zor görürsünüz siz.

Sana öyle geliyor! Evlenmek kadar boşanmak da normal değil mi ?
Ben boşanmak için mi evlendim ?
Insanın günahını almayın be.
Valla actigin konular o yönde.. eşini beğenmiyor arzulamıyorum... diyen sensin .. hiç iyi niyetli görmedim seni..
Bence diyorsun ama. Ve üstelik gülüyorsun. Çok mu komik sence ?
Fikrimi söylüyorum ondan bence dedim

Daha neler neler neler ! Kadın nafaka mı ödermiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…