Olur!Lütfen saçmalama !
Kadının kadına yaptığı. 2000 TL nedir açlık sınırı. Bence 5.000 almalı. Adam ek iş yapabilir ki yapmalı...Bence toptan varını yoğunu üstüne yapmalı. Aylık 2000 lira da Nafaka. E köyde yaşıyor sonuçta, nasıl geçinecek.
Hayat pahalı. Bir kadının ihtiyaçları her zaman olacaktır. Tamam abartıyor olabilirim 1000 tl nafaka istemekle. Zaten ben istedim diye hemen vermezler. Nafaka bir kadının hakkı.Bence toptan varını yoğunu üstüne yapmalı. Aylık 2000 lira da Nafaka. E köyde yaşıyor sonuçta, nasıl geçinecek.
Kadının kadına yaptığı. 2000 TL nedir açlık sınırı. Bence 5.000 almalı. Adam ek iş yapabilir ki yapmalı...
Buyurduk. Sen neden hep erkekleri savunuyorsun ki ? Yoksa sen erkek misin?Konu sahibi. Buyurun.
Yahu alamazsınız diyoruz. Neden anlamak istemiyorsun. Adamın sana karşı bir kusuru yoksaHayat pahalı. Bir kadının ihtiyaçları her zaman olacaktır. Tamam abartıyor olabilirim 1000 tl nafaka istemekle. Zaten ben istedim diye hemen vermezler. Nafaka bir kadının hakkı.
Ben her zaman haklının yanındayım.Buyurduk. Sen neden hep erkekleri savunuyorsun ki ? Yoksa sen erkek misin?
Adam beni sevmiyor. Geçimsiz. Sinirli. Ilgisi yok. Mutlu edemiyor beni. Neyin haklılığı ?Ben her zaman haklının yanındayım.
Ve senin konunda savunulacak insan kocan.
Senin hakkin degil benceHayat pahalı. Bir kadının ihtiyaçları her zaman olacaktır. Tamam abartıyor olabilirim 1000 tl nafaka istemekle. Zaten ben istedim diye hemen vermezler. Nafaka bir kadının hakkı.
Sana öyle geliyor! Evlenmek kadar boşanmak da normal değil mi ?Nafakayı bilmem ama eşin senden boşanınca şöyle büyük bi hayvan kesip adak niyetine dağıtsın..eski konular baktım da plan projeli nafaka için evlilik yapmışsın sanki
Bence diyorsun ama. Ve üstelik gülüyorsun. Çok mu komik sence ?Senin hakkin degil bence
Somut birşey var mı? Aldattı mı?Adam beni sevmiyor. Geçimsiz. Sinirli. Ilgisi yok. Mutlu edemiyor beni. Neyin haklılığı ?
Nerden haklı oluyormuş?
O kadar da değil.
Sen hakim misin?Yahu alamazsınız diyoruz. Neden anlamak istemiyorsun. Adamın sana karşı bir kusuru yoksa
Alamazsın
A l a m a z s ı n
A la maz sın
ALAMAZSIN.
Vermez hiçbir hakim vermeeezzz.
Valla actigin konular o yönde.. eşini beğenmiyor arzulamıyorum... diyen sensin .. hiç iyi niyetli görmedim seni..Sana öyle geliyor! Evlenmek kadar boşanmak da normal değil mi ?
Ben boşanmak için mi evlendim ?
Insanın günahını almayın be.
Fikrimi söylüyorum ondan bence dedimBence diyorsun ama. Ve üstelik gülüyorsun. Çok mu komik sence ?
Daha neler neler neler ! Kadın nafaka mı ödermiş?Somut birşey var mı? Aldattı mı?
Dövdü mü?
Aldattıysa resim, ekran görüntüsü var mı?
Dövdüyse darp raporu var mı?
Neye göre, kime göre haklı/haksız.
Sırf sinirli ve geçimsiz diye size Nafaka ödemek zorunda mı?
Adam sizi sevmiyorsa siz onu parmağınız daoynattığınız içindir. Anneniz onu haşladığı içindir. Eski konularınızdan biliyoruz yani. Aslında sizin adama ömür boyu Nafaka ödemeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?