- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Bunu söylemek için hakim olmak gerekmiyor ki.Sen hakim misin?
Somut birşey var mı? Aldattı mı?
Dövdü mü?
Aldattıysa resim, ekran görüntüsü var mı?
Dövdüyse darp raporu var mı?
Neye göre, kime göre haklı/haksız.
Sırf sinirli ve geçimsiz diye size Nafaka ödemek zorunda mı?
Adam sizi sevmiyorsa siz onu parmağınız daoynattığınız içindir. Anneniz onu haşladığı içindir. Eski konularınızdan biliyoruz yani. Aslında sizin adama ömür boyu Nafaka ödemeniz lazım.
Bence sen erkeksin. Hep erkekleri savunuyorsun hepBunu söylemek için hakim olmak gerekmiyor ki.
Bir sürü boşanan çifte sahip oldum. Adam aldattığı halde kadın ispat edemediği için Nafaka alamadı. Kaldı ki sizde öyle bir olay da yok. Eski konunuzda "ilgilenmiyor diye kavga edip evi terkettim" yazmışsınız. Siz daha olgunlaşamamışsınız. Adam umarım bu sitedeki üyeliğinizi görür, ben başka birşey söylemek istemiyorum.
Öncelikle nafaka kadının doğal hakkı falan değil. Sizin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar parazit olarak görülüyor bu toplumda. Nafaka konusu sayısız kadın tarafından öyle çok sömürüldüki kanunen düzenlemeye gidilme gereği doğdu, çok yakında yasalaşacak ve nafaka bağlanırsa eğer max evli kaldığın kadar olabilecek.Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
Haklıyı savunmak için illa erkek mi olmak zorunda?Bence sen erkeksin. Hep erkekleri savunuyorsun hep
Sitenin yönetimine birkaç kez Whatsapptan mesaj atmıştım, benim erkek olmadığımı onlar teyit etmiştir merak etme.Bence sen erkeksin. Hep erkekleri savunuyorsun hep
Şu mesajı yazan biri kesinlikle erkektir ya da faketir. Başka açıklaması olduğunu sanmıyorum.Sık girip çıkmalar genişletir orayı diye düşünüyorum.
Bir de hamilelikten korkuyorum. Şimdilik çocuk istemiyorum eşimle bu konuda anlaştık birkaç yıl bekleyip hayatın tadını çıkaralım dedik. Eşim yakışıklı değil fazla arzulamıyorum bir de çok tartışmalarımız oluyor.
KadınlarÖncelikle nafaka kadının doğal hakkı falan değil. Sizin gibi zihniyetler yüzünden kadınlar parazit olarak görülüyor bu toplumda. Nafaka konusu sayısız kadın tarafından öyle çok sömürüldüki kanunen düzenlemeye gidilme gereği doğdu, çok yakında yasalaşacak ve nafaka bağlanırsa eğer max evli kaldığın kadar olabilecek.
İkincisi madem olmadı geçinemediniz herkes yoluna diyorsunuz neden o adam hala size bakma durumunda kalıyor?
Olmadı geçinemedik ben kendi hayatıma bakacam. Ee adam? Ouvv o bana hala bakmak zorunda... Ne güzel adalet!
Seninle fazla konuşmak istemiyorum. Hep erkekleri savun sonra kendini haklı çıkarmaya çalış. Komiksin.Sitenin yönetimine birkaç kez Whatsapptan mesaj atmıştım, benim erkek olmadığımı onlar teyit etmiştir merak etme.
Normalde dayak yiyen veya aldatılan kadınlara Nafakanı al, çatır çatır ye diyerek yorum yapıyoruz. Ona destek çıkıyoruz. Ama sende ne aldatılma var ne şiddet. Tam aksine sen kocana psikolojik şiddet uyguluyorsun.
ve bence kesinlikle:
Şu mesajı yazan biri kesinlikle erkektir ya da faketir. Başka açıklaması olduğunu sanmıyorum.
Is yok değil yemiyo köy isine bi tarafalrNe kadar çirkin bir düşünce o zaman memur olsaydın para isteyeceğine. Ne dinen ne kanunen nafaka hakkin yok ki bu şartlar altında. Ayrıca köy yerinde tarlaya git bi zahmet. Köyde de iş yoksa yalan ola beri gele
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Kadınlar
Seninle fazla konuşmak istemiyorum. Hep erkekleri savun sonra kendini haklı çıkarmaya çalış. Komiksin.
Uzattıkça uzatıyor. Zorlamıyorum.Haklıyı savunmak için illa erkek mi olmak zorunda?
Haklı olan erkekse tabiki onu savunacak.
Kadınsın diye sana imtiyaz mı geçilsin.
Haksızsın işte kardeşim. Daha ne zorluyorsun...
Hâlâ edebiyat yapiyosun ya ! Lütfen ama.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.
Haksızken haklıyı bastırmaya çalışıyorsun.
Kocana üzüldüm sadece. İyi geceler.
E git çalış o zaman ayrılacağın adam niye senin geçimini sağlasın. Çocuk olur veya evlilik sebebiyle bi kayba uğramışsındır karşı taraf kusurludur tazminat istersin anlarım ama kul hakkından da mı korkmuyorsunuz elin adamının maaşının üstüne hesap yaparken. Yiyicilik denir bu yaptığına.Kocam ilgisiz bana karşı. Psikolojik veya fiziksel şiddet yok. Kavgalarımız çok fazla. Küslükler çok fazla. Yalan falan söylemez. Para verir borcumuz olduğu için fazla vermez ama verir.
Beni eskisi gibi sevmiyor. Yani olmuyor onun la.
Haksızsın.Kadınlar
Seninle fazla konuşmak istemiyorum. Hep erkekleri savun sonra kendini haklı çıkarmaya çalış. Komiksin.
Haklısın kısmen. Ama boşanınca ailemden para isteyemem. İhtiyaçlarım olacak. Onları karışlamak için nafaka mevzusu. Çalışmıyorum. Evlenip boşanmak kolay mı sanıyorsun?Bacim nafakaya guvenip mi evlendin bi yorumunu okudum köyde yasiyorum ailemin yanina dönücem bosaninca diye nafaka alir misin bilmem de niye bu kadar dert ettigini anlamlandiramadim madem anlasamiyosun madem ailenin kapisi acik niye hala bunlari dusunuyosun? Farzet ki hic evlenmedinNe farki var ki suan yine ailenle yasayip yine o evde ne piserse onu yiceksin.Ne dicek sanki ailen evlendin bosandin yemekler ucretli kira vericeksin masraflara ortak olucaksin mi?
Yasayla verilen bu hak senin durumunda hakkaniyetli değil. O para senin hakkın değil. Milletin sırtından geçineceğine gir bir işe çalış, yemez ama değil mi.Geçinmek değil yasayla kadına verilen hak bu.
Polemik yapma lütfen. Dalga geçiyorsun bir de.Bence de erkek konu sahibi . Hadi diyelim ki kadın, kadının dibi, kadının karesi herhalde. Kadınlığının zekatını ver de bizde nasiplenelim2 yılda nasıl bir kadınlık yaptın da en az 1.000 lira nafakayı hakettin? Hele bizede söyle. Millet kaç yıl saçını süpürge edip , çoluk çocuk sahibi oluyor da alamıyor o kadar nafaka sen ne ettin de hakettin
Senin erkek olmadığın ne malum?Bence de erkek konu sahibi . Hadi diyelim ki kadın, kadının dibi, kadının karesi herhalde. Kadınlığının zekatını ver de bizde nasiplenelim2 yılda nasıl bir kadınlık yaptın da en az 1.000 lira nafakayı hakettin? Hele bizede söyle. Millet kaç yıl saçını süpürge edip , çoluk çocuk sahibi oluyor da alamıyor o kadar nafaka sen ne ettin de hakettin
Benim teyzem aldatılarak boşandı. Bir bayram sabahı terketti eniştem onu. 3 çocuğu var. Aldığı Nafaka 750 TLBence de erkek konu sahibi . Hadi diyelim ki kadın, kadının dibi, kadının karesi herhalde. Kadınlığının zekatını ver de bizde nasiplenelim2 yılda nasıl bir kadınlık yaptın da en az 1.000 lira nafakayı hakettin? Hele bizede söyle. Millet kaç yıl saçını süpürge edip , çoluk çocuk sahibi oluyor da alamıyor o kadar nafaka sen ne ettin de hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?