boşanırsan öldürürüm diyen bir eş....

Şu türden herifleri toplumdan tecrit edip allah yarattı demeden günde beş posta döveceksin. Bir de öğretmenmiş nasıl mesleğini yapmaya devam edebiliyor ya çıldırır insan. Allah yardımcın olsun kardeşim, boşanmaz diye bir dünya yok er ya da geç boşar hakim sizi. Korkmayın ve sinmeyin, sizi sindirmek için şimdi de sözlü şiddet uyguluyor asla dinlemeyin. Daha da önemlisi yalnız görüşmeyin bu adamla ne olur ne olmaz, görüşmeniz gerektiği durumda kesinlikle toplum içinde ve yanınızda birileri varken görüşün.

aminnnnn
benim ailem çok çok üzgün onunkilerde
ama onunkiler yine barışmam taraftarı çocuklar var diyip duruyorlar....
Yoğurdum ekşi demezler tabi, ele güne karşı oğlumuzu boşadı dedirtmesinler de gerisi önemli değil, el kızı eziyet görürse görsün ne olacak. Sakın ama sakın barışmayın, kalan ömrünüzü korku ve huzursuzluk içinde geçirirsiniz.

E Allah'ın dengesizi, bu kadar boşanmamamdan şikayetçisin demek ki seviyorsun e o zaman huzur versene... Allah akıl versin gerçekten.
O sevgiden değil psikopatliktan. "Sen kimsin ki beni boşayacaksın, ben istersem boşarım ancak" kafası:(

Can guvenligi tayinlerinde isteyin tayin.Uzaklastirma aldi mi ?
Yanlış olmasın ama sanırım can güvenliğinden endişe ettiğinizi belirterek tayin istemeyi düşünüyorsanız, bu hafta yapmalısınız. Geçen gün haberlerde izlemiştim. Tarihleride kontrol edin tabi ki. Kaçırmamış olursunuz...

dağ başımı yaa burası. .
darp raporunu alın gidin şikayetçi olun o öldururum fln lafını da söyleyın..
bakın neler neler oluyor. .

Şikayet ederim ,memuriyetin yanar böyle tehdit etmeye devam edersen diyin ,
Savcılığa gidin ,milli eğitime o evrakla gidin ,eşini böyle tehdit edenin öğretmenliğinden nolucak ,müdürüne gidin o konuşsun eşinizle

aldım hepsini aldım ama boşanmaz illaki...
hakim bu psikopata, bosanmak istemiyosun demek ha tamam oglum ozaman sizi bosamiyorum falan der mi saniyosunuz?

ona kim sorcak ki darp raporlarini gorunce?

ogrermenlikten alinsin diye, yasini serif okuyacagim aksama eve gidince.

şu an annemin evindeyim 2 çocuğum var kendisi öğretmen
bende memurum asla boşanamazsın öldürürüm diyor
şiddet gördüm yumruk yedim öylelikle polise sığıdım 3 gün sığınma evlerinde kaldım
nasıl kurtulabilirim bu adamdan bana akıl verin lütfen...
Canım nasıl bir durumdasın bilmiyorum ama inatlaşma kavga ile bir şey olmaz onun anlayacağı şekilde konuş onu dinlediğini belli et iki çoçuğunuz var o da dinleyecektir seni ikna edersin ikiniz için de doğru kararın boşanma olduğuna inandırırsın inş

Böyle konulara “şunu yapın, bunu yapın” diye yorum yapmaktan hep geri duruyorum.

Çünkü bu şahsiyeti en iyi siz tanırsınız. Haberlerde hepimiz denk geliyoruz çok can sıkıcı olaylara. Maalesef adalet de bu konuda kadına çok destek olmuyor, illa kadının ölmesi gerekiyor. Neyse, yine aklıma geldi ve yine sinirlerim tepeme çıktı..

Her şey sizin için çok güzel olur umarım. Dua edeceğim. Eğer çok tehlikeli biriyse kendinizden yavaş yavaş uzaklaştırmanız en iyisi galiba.

Ailenizde konuşup gözünü de korkutacak biri var mı?

Back
X