Boşanıyorm

Hayalim94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
14
4
86
31
Merhaba kadınlar kulubü ailesiben 15 aylık evliyim bebeğim karnımda öldü kürtaj için hastaneye gittik eşim kayınvalidem ve yengemle beni içeri aldılar muayene için beni kapıda bekliycekleri yere bekleme odasına gidip oturmuşlar ama girdiğim acilin dışında aşada bir yer burası bana kimse haber vermedi kürtaj için başka binaya yolladılar çıktım kimse yok 15 20 dakika bunları aradım zaten bebeğimi kaybetmek çok ağır gelmişdi ağlaya ağlaya gittim o yolları bulamadım sonra birinden telefon rica ettim tabi numaralar da birbirine girdi eksik yanlış tuşlayıp hep birilerini arıyorum bir şekilde ulaşdım ve sonra nerdesiniz diye kızdım bağırdım eşimde oda bana bağırdı biz orda tartıştık kürtaj için pazartesi gel diyerek tekrar yolladılar sonra ertesi gün eşim boşanmak istiyorum dedi hastanede tartıştık bağırdım diye sonra kürtaj oldımubebek zehirlemeye başlamış apor topar gittik hastaneye suni sancı ile doğurdum bebeğimi eşim o gece beni hastanede bıraktı ve gitti sabah beni taburcu ettiler ve yarım saat gelmesini bekledim eve geldilıbu evi terkedip gitti sürekli eşyarı istiyor evi boşalt dio kiracayız ne olur banada dua edin bir ay oldu hala dava açmıyor ben açmıycam onada söyledim bir insan hem bırakıp gidip hem neden dava açmaz

Çok zor bir durum Allah düşmanımın başına vermesin sadece sen ona hastanede bağırdın diye mi ayrılmak istedi

Bi şeyler eksik bu yazıda tek konu hastanede tartısmanızmı insan bu sebepten bosanmaz evvelinde nasıldınız

Başınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun. Eşiniz neden bırakıp gitti sizi? Hastaneden öncesi var mı?

Henüz yeni evlisiniz bir hışımla karar vermeyin büyükler araya girsin zaman verin birbirinize

Bizim bir sorunumuz yok ama ailesi yani kayınvalidem ve görümcelerim çok değişik insanlar mesela eşim görümcemin kocasını dövmüş benden önce olmuş eşim o yüzden ablasına gitmio bunun sebebi bile görülüyorum eşim hiç bir zaman beni savunmadı içine kapanık biri bu sefer çok kararlı bir aydır annesinde kalıyor beni heryerden silip engellediler

Niye karnında ölü bebekle seni eve yollayıp pazartesi gel dediler onu anlamadim?Birde o halde siz yürüyerek niye bina değiştirdiniz yakınlarıma haber verin filan demediniz mi?
Birde sadece bağırdınız diyemi ayrıldı bu herif sizden?insan bir düşünür karısının karnında bebek ölmüş kurtaj filan psikolojisi iyi değildir zaten diye bu adam nasıl bir insan ki size anlayış göstereceğine,destek olacagina üste çıkmaya çalışıyor?
Bırakın boşayın şu herifi ya..

Yaşımın genç olup ilaç verim rahim genişleticez dediler ama ben bebeğimi suni sancı ile doğurdum o günler aklıma geldikçe hala kötü oluyorum devlet hastanesi

Ne kadar kolay olmuş boşanıyorum deyip evi terketmek? Ne kadar kolay elalemin kızlarını bu hale getirmek?

Demek ki bebek için ses çıkarmıyormuş. Yapacağın şey kendini toplamak, bu tip insanlardan kurtulacak olman için Allah'a şükretmek. Bilmiyorum çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız kendinize iş bakmak bir an evvel.

Peki sizin aileniz ne diyor bu duruma?

O benim dik başlı biri olduğumu söylüyor eşimin kafası eski kafalardan ben markete çöpe izin almadan çıkamam ve ona bağırmak onlara göre çok kötü birşey değişik bir karakteri var ailesine düşkün biri

Ah be güzelim niye evlendin bu adamla? Görücü usulü müydü?

Ah be güzelim niye evlendin bu adamla? Görücü usulü müydü?
Malesef görücü usulü oldu hiç belli etmedi kendini evlendikden sonra çok değişik biri oldu aslında özünde iyi biri iyi bir evliliğimiz vardı yada ben öle sanıyordum düşünceleri farklıymış demekki ama bir insan sevmediği birine ilgi gösteremez sevende bağırdı diye terk etmez o kadar kötüyüm ki

Size bu halde destek olmayıp boşanalım diyen bi adamdan bi halt olmaz zaten bebeginiz için üzgünüm geçmiş olsun hayırlısı buymuş demekki davayı acın ve BOŞANIN ne olursa olsun bu özel ve hassas bi durum bebeğine üzüleceği yerde evin kirasının peşine düşmüş hey allahım ya

Her evlilik kurtulmamali bana göre. Size böyle "şahsi mal" muamelesi yapan birinden bosanacaginiza üzülemeyecegim. Ama bebeğinize yine cok Üzüldüm. Başınız sag olsun

Şu an yalnız yaşıyorsun değil mi?
Ailen biliyor mu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…