Boşanıyorm

Çok geçmiş olsun da karninizda vefat etmiş bir bebek varken pazartesi gel demeleri biraz tuhaf geldi kusura bakmayın .Bende çok devlet Hastanesi'ne gittim hiç bu kadar umursamamzlik görmedim tabiki k bebek sizi zehirler .
Şöyle adamlara "özünde iyi biri ,evliliğimiz iyi" demwyin lütfen ya iyi biri olan adam karısını o halde birakamz çocuğunuzu kaybetmissiniz kolay mı yani..Kusura bakamyin ama kurtulmaya yer ariyomus inşallah birgün babalığı gerçekten hakeden birisiyle güzel bir evliliginiz ve bebeğiniz olur

Zaten babamız yok ev duruyor iş bulmaya çalışıyorum annemin yanındaym şuan arada bir evime gidiyorum
Bana kalırsa dava açma. Bırak o açsın.
Ama gelip evliliği sürdürmek isterse de bir konuşma yap, ben karnimda bizim evladimizin acisiyla ne yapacağımı bilmez haldeydim ve sen alttan alamadin. Evlilik böyle bir şey değil, biraz anlayışlı ol ne olur de.
Mecbur mu kaldın evlenmeye? Genceciksin daha. Olur da dava açarsa, bence senin hayrına olacak böyle bir adamdan boşanmak.

Def olsun gitsin o zaman. Boşancakmis ya o bosamadan sen boşa. Hiç de üzgün gözükme o kadar mutlu basin dik görün ki bin pişman olsun. Terbiyesizler.

Ailesi doldurup boşanması için baskı yapmıştır, oda memeden kesilmemiş bir erkek olarak koşarak gitmiştir peşlerinden. Keşke şöyle adamları kimse almasa da ortada kalıp yalnız ölseler.
Her işte bir hayır vardır canım acını anlıyorum başın sağolsun ama böyle bir adamdan çocuğun olmasını Allah istemedi belki de, senin için hayırlısı buydu belki.
Boşanıp yeniden mutlu bir hayat kurmaya çalış, bu adam seni yer bitirir , yakandan silkeleyip atmaya bak derim.

Ah benim canim ablam ALLAH sana yardim etsin. Cok kotu bi durum am her serde bin ir vardir boyle bir pislikten kurtuldunuz pislik ailesinden kurtuldunuz benim benden 1 yas kucuk kardesim olacakti yasiyor ilsaydi 18 olacakti ama babanem yuzunden bebek aldirildi olduruldu yani babam da sünepe sesini cikaramamis mi bakamicaz diye mi aldirdi bilmiyorum. Ama zorla aldirildi. Simdi 3 kardesiz toplam ama ailem o kadar kavga ediyoki dogan 3 cocukta da iletisim bozuklugu var biz de yani bosverin kaynana serrinden kurtuldunuz Allaha dua edin unutmayin ALLAH sevfigi kullara sıkıntı verir aileniz yuzunden dogan cocuklar siddete maruz kalabilir hor da gorulebilirdi iyi olmus sunepe adam birakin o acsin davayi ve nafaka da alin hakkiniz devletten de avukat isteyebilirsiniz. Buyuk bir beladan kurtulmussunuz

Hayretler içinde okudum.Bence siz bunun Kocalığını değil ,insanlıgını sorgulayın.hiçkimse o şekilde bırakılmaz.hiçbir insanoğlu da bu kotulugu yapmaz.

Zaten babamız yok ev duruyor iş bulmaya çalışıyorum annemin yanındaym şuan arada bir evime gidiyorum
Ona oyle bı ders ver kı madem evı terkettıgı halde ve sneı o halınle ortada bıraktıı halde hala dava acmıyor sen ac.ılgısız sorumsuz sorunlu bı adamdan hala bı beklentı ıcınde degılsın dmı. Sen bebefını kaybetmıssun daha zor neyın olabılır. Hastalıkta saglıkta yanında durmamıs. Gıt ac davanı esya mesya ıstıyorsa evlendıkten sonra cogu esya yarı yarıyadır. Oyle olamsa bıle kendı ceyızınde getırdıklerını al gıt. Sonra anası bacısı mı otursun o esyalara. Sımdı nasılsın ıyı mısın annesı falandamı hıc arayıp sormadılar senı

Moron gibi bir kocan var anladigim kadariyla. Ben senin yerinde olsam.gider cekismeli davami acar,tazminata nafakaya kadar alirdim. Aslada barismazdim. Sana dönse hangi mide ile hangi gurur ile alicaksin ki yatagina evine. Bence aglama güçlü dur. Benim kötü günümde yanimda olmayan adami koca diye ne yanimda tasirim,nede soy adini tasirim. Bi diktirolup gitsin anasiyla yasasin.

Yuhhhh pislik adiiiiiiii şerooo

Allah sabır versin öncelikle bebeğin için üzüldüm.. şimdi sakin ve selim kafalı ol her şerde bir hayır vardır.bebeğinin olmaması belki hayırdır senin için ben bu tek olayla boşanılacağını düşünmem öncesi bişiler vardır.eğer yoksa da kocan seni sevmemiş ve vicdansız eş değil insan olarak değer vermemiş.boşan.demesi kolay deme 4 aylık bebeyle boşanıyorum ben o evi boşalt falan hikaye alıyosun evlilik cüzdanını gidiyosun tedbir kararı koyduruyosun eve ve eşyalara evin kira ya da sizin ya da ailesinin olması fark etmez.senin iznin olmadan evden ne eşya alabilir ne sözleşme fes edebilir.bunun için boşanmaya gerek yok eşinin izninede gerek yok.sonrası için boşanmaya karar verirsen maddi manevi tazminat açarsın mahkeme de evin kullanım hakkını istersin mağdur olduğunu kalacak gidecek yerin olmadığını maddiyatında olmadığını belirtirsin boşanma bitene kadar hem nafaka verir hem de evin kirasını sonrası hakimin kararları.dersenki yuvamı kurtarmak istiyorum hiç bişi yapma otur bekle bişi yazma konuşma haber etme gelir sen kabul edermisin orası senin bileceğin iş

Zaten size bu durumda bunları yaptıysa boşanamazsınız bile siz artık iyi olamazsınız o insanla. Çünkü unutamazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…