- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Bana kalırsa dava açma. Bırak o açsın.Zaten babamız yok ev duruyor iş bulmaya çalışıyorum annemin yanındaym şuan arada bir evime gidiyorum
Def olsun gitsin o zaman. Boşancakmis ya o bosamadan sen boşa. Hiç de üzgün gözükme o kadar mutlu basin dik görün ki bin pişman olsun. Terbiyesizler.Bizim bir sorunumuz yok ama ailesi yani kayınvalidem ve görümcelerim çok değişik insanlar mesela eşim görümcemin kocasını dövmüş benden önce olmuş eşim o yüzden ablasına gitmio bunun sebebi bile görülüyorum eşim hiç bir zaman beni savunmadı içine kapanık biri bu sefer çok kararlı bir aydır annesinde kalıyor beni heryerden silip engellediler
Ona oyle bı ders ver kı madem evı terkettıgı halde ve sneı o halınle ortada bıraktıı halde hala dava acmıyor sen ac.ılgısız sorumsuz sorunlu bı adamdan hala bı beklentı ıcınde degılsın dmı. Sen bebefını kaybetmıssun daha zor neyın olabılır. Hastalıkta saglıkta yanında durmamıs. Gıt ac davanı esya mesya ıstıyorsa evlendıkten sonra cogu esya yarı yarıyadır. Oyle olamsa bıle kendı ceyızınde getırdıklerını al gıt. Sonra anası bacısı mı otursun o esyalara. Sımdı nasılsın ıyı mısın annesı falandamı hıc arayıp sormadılar senıZaten babamız yok ev duruyor iş bulmaya çalışıyorum annemin yanındaym şuan arada bir evime gidiyorum
Yuhhhh pislik adiiiiiiii şeroooMerhaba kadınlar kulubü ailesiben 15 aylık evliyim bebeğim karnımda öldükürtaj için hastaneye gittik eşim kayınvalidem ve yengemle beni içeri aldılar muayene için beni kapıda bekliycekleri yere bekleme odasına gidip oturmuşlar ama girdiğim acilin dışında aşada bir yer burası bana kimse haber vermedi kürtaj için başka binaya yolladılar çıktım kimse yok 15 20 dakika bunları aradım zaten bebeğimi kaybetmek çok ağır gelmişdi ağlaya ağlaya gittim o yolları bulamadım sonra birinden telefon rica ettim tabi numaralar da birbirine girdi eksik yanlış tuşlayıp hep birilerini arıyorum bir şekilde ulaşdım ve sonra nerdesiniz diye kızdım bağırdım eşimde oda bana bağırdı biz orda tartıştık kürtaj için pazartesi gel diyerek tekrar yolladılar sonra ertesi gün eşim boşanmak istiyorum dedi hastanede tartıştık bağırdım diye sonra kürtaj oldımubebek zehirlemeye başlamış apor topar gittik hastaneye suni sancı ile doğurdum bebeğimi eşim o gece beni hastanede bıraktı ve gitti sabah beni taburcu ettiler ve yarım saat gelmesini bekledim eve geldilıbu evi terkedip gitti sürekli eşyarı istiyor evi boşalt dio kiracayız ne olur banada dua edin bir ay oldu hala dava açmıyor ben açmıycam onada söyledim bir insan hem bırakıp gidip hem neden dava açmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?