boşanıyormuşuz...

çok zor olcaktır senin için ama gitmen gerek .
belki evi terketti vb şeyler anlatıyordur sağa sola eşinde her türlü potansiyel var çünkü.
Allah yardımcın olsun .
hem hak kaybın olmasın diye . hem de yıkılmadığını görmeli.
belki sen gittiğinde evde bile olmaz. biletinden haberi var mıydı bilemem de.
belki evde onu zora sokacak şeyler bulabilirsin
sen yokken daha rahat davranmıştır.
döneceğinide düşünmüyorsa.

Hayir hayir yalanla isiniz yok tabiiki ben anlatamadim
hani sizin herseyi bildiginizi mumkun oldugunca gec ogrenmeli
mumkunmu bilmiyorum ama mahkeme gunune kadar bilmesin sizin bildiklerinizi
su an dogrusunu yapiyorsunuz

ailenizin tutumuna uzuldum
sizi ne gibi sucluyorlardiki? bende bosandim ve inanin
bir arkadas yeri geliyo aileden cok daha iyi geliyo
bazi surecleri atlatabilmek icin ..

bende sabahtan berı gıtsem mı dıyorum ama,
ucagım 9bucuktan once ınmez. havaalanı ev arası 65 dk. ve tasıt problemı var, gel benı al dıyemem. hadı taksi ıle gıdeyım desem su an hem de maddı olarak göçertir beni. orda hıc arkadasım vs yok kı gelıp benı alsın.
benım eve gırmem her durumda 11 ı bulur, e 11 de o da ısten gelecek ve karsı karsıya gelecegız, otelde kalsam bu ayda bos oda bulmak mucıze olur. evde kalamam, yanı kalırsam bı cınnet gecırıp katıl olabılırım.
kısacası kocaman bır BILMIYORUM.
aslında hepsı benım salaklıgım ben bu adama bı ay once 20bın lıralık altın verdım ya. allah benı nasıl bılıyosa oyle yapsın... elımdekı herseyı verdım bı de sıkısık dıye. ne dusunursun onu be gerızekalı. bak sımdıkı halıne...

anlıyorum, olur bazen oyle, o yuzden anlayamadım demıtım zaten..
bende mumkun oldugunca gec ogrenmesı taraftarıyım ama bakalım ne olacak?
o sımdı rahattır nasılsa coptenekesı bırsey ıstemıyor dıye
şoke olacak....

aileme ben sasırmadım aslında, bekledıgım seylerdı
utanmasalar senın yuzunden senı aldattı dıyecekler, hatta ıma da ettı kardesım, neymıs efendım yenı evlı olunca kadın kocasının yanından ayrılmazmıs.(kastettikleri ise benım ısım geregı gıtmek zorunda oldugum egıtımlere gıdiyor olmam,e gitmesem lısansımı kaybederım mazallah). e dedım bu adam aynı gun ıkı saat arayla once onla sonra benle yatmıs onu napcaz? sustu... zaten kardeslerım arıza yapmasa annemı bamamı hallederım ama.. ama işte...
arkadaslarım olmasa bu kadar kalamazdım zaten ayakta. mumkun muydu yanı?

face si nasıl patlatıyorsunuz o kadar kolay mı?

ben bu konuda başka bir hande vakası kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı

face si nasıl patlatıyorsunuz o kadar kolay mı?

ben bu konuda başka bir hande vakası kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı

çok kolay aslında, maıl adresını ben acmıstım, dolayısıyla şifresını sıfırlamak ıcın kendı e maılımı eklemıstım, önce maılıne sıfremı unuttum dıyorsun ve kendı maılıne lınk gelıyor, burdan sıfreyı sıfırladıktan sonra, face e gırıp sıfremı unuttum dıyorsun, o sıfre de o maıle gelıyor, buyrun sıze temızınden bır maıl ve face.. kurcala kurcalayabıldıgın kadar....

hande vakası nedır? anlayamadım kı? :44: :44: :44:

Sizi istemeyeni sizde istyemeyin bırakın gitsin
ama kanunen haklarınızı alın

Valla ibretle okudum konunuzu.. Rabbim yardımcınız olsun.

Birde altın vermişsiniz, nereden bilebilirdiniz ki böyle bi insan olduğunu..

Altınları geri alırsınız bence.Yanlış bilgi vermek istemem ama daha önce bir kaç yerde okudum, eğer erkeğin elinde kadının altınlarını ''isteğinle kocasına verdiğine'' dair yazılı, imzalı kağıt yoksa ve altın miktarınıda ispatlayabiliyorsanız ( düğünde çekilen fotoğraflar, kamera kayıtları vs. ) geri alınabiliyormuş. Yinede bir avukatınıza sorun.

Ciddi misin? O zaman super bir haber bu :)

şu face patlatma işini nasıl yaptıgını anlat hele? benim kafamda soru işareti var.

anlatmazsan konunun fake oldugunu düşünecegiz bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…