- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
aileme anlattım durumu, hatta yazısmaları da okuttum anneme tek dedıgı SEN KALP KRIZI GECIRMEDEN NASIL OKUDUN BUNLARI BOYLE? ama işte bı tek annem yok ki, babam, kardeslerım basta destek oluyorlardı, şimdi bende hata arıyorlar, sankı ben dedım gıt bu kadınla benı aldat dıye.
kabul etmeyecegımı su anda soyleyemem cunku daha esyalarımı almadım evden, esya derken kılık kıyafet degıl; resmı belgelerım, dıplomalarım vb. ben onlar ıcın yıllarca ugrastım bı hıc ugruna yok olmasınlar, sonra tapuya gıdıp serh koydurmam gerek yıne anlaşmalı bosanmayacagım demeden once. yanı öncelikli yapmam gereken ısler var. protokolu de karsı tarafın nabzını yoklamak ıcın ısteyecegım ama donmuyorlar bana nedense?
son cumlenızı anlayamadım? benım yalanla işim yokki sonucta elımde olan seylerle gıdecegım davaya, bunların nesını aklaması gereklı? ıftıra atmıyorum kı...
çok zor olcaktır senin için ama gitmen gerek .
belki evi terketti vb şeyler anlatıyordur sağa sola eşinde her türlü potansiyel var çünkü.
Allah yardımcın olsun .
hem hak kaybın olmasın diye . hem de yıkılmadığını görmeli.
belki sen gittiğinde evde bile olmaz. biletinden haberi var mıydı bilemem de.
belki evde onu zora sokacak şeyler bulabilirsin
sen yokken daha rahat davranmıştır.
döneceğinide düşünmüyorsa.
Hayir hayir yalanla isiniz yok tabiiki ben anlatamadim
hani sizin herseyi bildiginizi mumkun oldugunca gec ogrenmeli
mumkunmu bilmiyorum ama mahkeme gunune kadar bilmesin sizin bildiklerinizi
su an dogrusunu yapiyorsunuz
ailenizin tutumuna uzuldum
sizi ne gibi sucluyorlardiki? bende bosandim ve inanin
bir arkadas yeri geliyo aileden cok daha iyi geliyo
bazi surecleri atlatabilmek icin ..
durumunuz çok zor rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin :26::26:
kadınla konusmadım cnm, dun gece tesadufen face e gırıce bı yorum gordum, sonra hemen sılındı o yorum, ama benı seytan durttu galıba patlattım face'ini. ne yazısmalar gordum agzım acık kaldı hemde son uc yıdır farklı kısılerle.. delırdım tabı. bugun de aramıs sen mı face me gırdın sıfrem degısmıs dıyor, ne munasebet hıc ısım olmaz dedım, tamam hayatım hadı optum kendıne ıyı bak dedı kapadı, bende aval aval telefona baktım
bende dayanamam dıyordum ama, Allah yasatmasın. oyle bır dayanıyor kı ınsansen yıne de dıkkat et arkadasım
inan bende kadını parcalamak ıstıyorum, ama bana yakısmaz deyıp sakınlestırıyorum kendımı... buyuk babaannem KADININ KURDU KADINDIR KIZIM BUNU SAKIN UNUTMA derdi hep bıze.. haklıymıs
face si nasıl patlatıyorsunuz o kadar kolay mı?
ben bu konuda başka bir hande vakası kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı
çok kolay aslında, maıl adresını ben acmıstım, dolayısıyla şifresını sıfırlamak ıcın kendı e maılımı eklemıstım, önce maılıne sıfremı unuttum dıyorsun ve kendı maılıne lınk gelıyor, burdan sıfreyı sıfırladıktan sonra, face e gırıp sıfremı unuttum dıyorsun, o sıfre de o maıle gelıyor, buyrun sıze temızınden bır maıl ve face.. kurcala kurcalayabıldıgın kadar....
hande vakası nedır? anlayamadım kı? :44: :44: :44:
ABLA face patlatmakda ne var 3 dakka
Sizi istemeyeni sizde istyemeyin bırakın gitsin
ama kanunen haklarınızı alın
Valla ibretle okudum konunuzu.. Rabbim yardımcınız olsun.
Birde altın vermişsiniz, nereden bilebilirdiniz ki böyle bi insan olduğunu..
Altınları geri alırsınız bence.Yanlış bilgi vermek istemem ama daha önce bir kaç yerde okudum, eğer erkeğin elinde kadının altınlarını ''isteğinle kocasına verdiğine'' dair yazılı, imzalı kağıt yoksa ve altın miktarınıda ispatlayabiliyorsanız ( düğünde çekilen fotoğraflar, kamera kayıtları vs. ) geri alınabiliyormuş. Yinede bir avukatınıza sorun.
Evet ya bi hande vakamız vardı değil mi?
Ne çok üzülmüştüm ben ona
Evet ya bi hande vakamız vardı değil mi?
Ne çok üzülmüştüm ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?