- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
ABLA face patlatmakda ne var 3 dakka
Ciddi misin? O zaman super bir haber bu :)
face patlatmak mail şifresini bilirseniz 3 dakikanızı almıyor )) arkadaş zaten mail şifresini bildigini söylemiş açıklamış
çok kolay aslında, maıl adresını ben acmıstım, dolayısıyla şifresını sıfırlamak ıcın kendı e maılımı eklemıstım, önce maılıne sıfremı unuttum dıyorsun ve kendı maılıne lınk gelıyor, burdan sıfreyı sıfırladıktan sonra, face e gırıp sıfremı unuttum dıyorsun, o sıfre de o maıle gelıyor, buyrun sıze temızınden bır maıl ve face.. kurcala kurcalayabıldıgın kadar....
hande vakası nedır? anlayamadım kı? :44: :44: :44:
şu face patlatma işini nasıl yaptıgını anlat hele? benim kafamda soru işareti var.
anlatmazsan konunun fake oldugunu düşünecegiz bilesin
buram buram hande kokuyor
ilk sayfayı okuyunca hemen kesin başka kadın var dedim yanılmamışımseni istemeyeni sende isteme canım bırak kendi pisliğinde boğulsun
yok öyle bir şey.inanmayın böyle şeylere
bende konunuzu takip ediyorum Allah yardımcınız olsun. Arkadaşın dediğini bende duymuştum. Düğünde takılan altınlar gelinindir ama kendi rızasıyla verip vermeme kısmını bilmiyorum. Avukatınızla mutlaka görüşün bu durumu. Düğünde ne takıldığını da belgelemeye çalışın bence.
face patlatmak mail şifresini bilirseniz 3 dakikanızı almıyor )) arkadaş zaten mail şifresini bildigini söylemiş açıklamış
o patlatmak değil ki yeniden şifre almak
Ya arkadaş patlattım demiş bir nevi yeni şifre almış işte
Ama yapılabilen birşey,zor değil yani.
Ha patlattım demiş farklı bir şekilde ifade etmiş..Ayrıntı da bana göre hande kokusu yok gibi
bıraktım zaten canım,allaha havale ettım.. konusmuyorum bıle, telefonlarını da acmıyorum...
dönmedin yani evine
kimsenin ahi kimsede kalmaz merak etme.senin gibi sevdigi icin herseyi goze alan birine bu yapilanlarin cezasini cok kotu cekecek eminim ben.
tatlim bu arada sana ozel bi msj gonderdim ama msj kutun dolu oldugu icin ulasmadi bakarmisin bi rica etsem...
avukatın hem arkadaşınmış o gelse senin için iyi olurdu
hem adli tatil zaten
Hayir kendinizi hic bir sekilde ispat etmeye calismayin gercek kimliginizi vererek
facebook veya twitter vermeyin derim
nedenmi iki ay olmadi bir arkadas vardi fake olmadigini ispat etmek icin
face telefon numarasi verdi
ne oldu dersiniz fesat kadinlardan birisi kocasina ulasip
"kadinlarkulubune yazdi esiniz onu dovuyormussunuz" diye
bir baska ornekte baska bir kisi vardi kocasi terk etmisti metresi icin
metresine ve esine haber vermisler sizin hakkinizda okuduk diye
aaa ciddi minin? ne ınsanlar var yawf..
hayır amac nedır kı boyle bır durumda, bana ozel msj falan da gelmedı zaten.
yuhhh desem verdıgınız orneklere, cok ayıp etmıs olur muyum.
hayır benım anlamadıgım kısım bır sayfa once nasıl yaptıgımı yazmısım zaten hala neden uzatıyor kı.
bı de bu hande olayı nedır bılıyorsanız sız soyler mısınız bana? cok merak ettım verılen bu ornegı...
hande olayini ben hatirlayamadim bir kac ipucu verse arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?