boşanıyormuşuz...

oooovv, sözlükçülerin işi yanı.
tesekkur ederım bılgı verdıgınız ıcın, merak etmeye baslamıstım artık
ay mılletın işi gucu yok fake seylerle ugrasıyorlar tövbe tövbe

Ya o konuya ne üzülmüştüm ben :)) keriz yerine koydu aklınca bizi

İyiki sahteydi böyle basiretsiz aptal bir kadının varlıgı çekilemez olurdu dogrusu

kötü olmus

allahim ne igrenc insanlar var ya.iyi marifetmis gibi yemeyip icmeyip yetistirmisler mi.bundan da buyuk zevk almislardir kesin

senı nasıl ıyı anlıyorum bır bılsen.hatta bıraz once konu actım...hayatımın askı 10 sene ve 2 sene olmadan sıkılmıs evlılıktebn..ona göre degılmış..bekar evı tuttu kendıne eylulde bosanıcaz..aıleme söylemedıgım ıcın ozmna kdr oyaladım..bır umut aklı basına gelır dıye beklıyorum..ne salagım hala sevıyorum..

Uzuldum sana da. Ne yazik ki bende hala sebiyorum ama icimi yakan daha biyuk bi konu var ki o da beni aldattigi. Hemde defalarca... ben posman olmasini degil hayatimdan defolup gitmesini istiyorum. Ben onu yuzunden ailemi karsima aldim, isimi , ailemi, arkadaslari, cevremi, yani tum hayatimi yasadigim yerde birakip 800 kusur kilometre uzaga yerlestim. Hemde orda kimseyi tanimiyorken. Annesine yegenlerine bilimum akrabalarina hep saygi duydum ama onlar canima okudu. Herseye ragmen onun icin deger diyordum hay o diyen dilimi...
Ne guzel aldim karsiligini bak

Demek önce insan kendine değer verip kollamalı arkadaşım.
Önce şu nickini değiştir.
Çünkü sen hayatındaki çöpleri şu anda atıyorsun çöp tenekesine zaten.
Umarım herşey bundan sonra senin için çok güzel lur ve birgün mutluluk haberlerini okuruz.

selam üşenmedim derledim , konunuzun fake olup olmadıgı sanırım surdaki cümlelerinizden dogan tereddütlerden kaynaklanoyor bunlara bir cevap verirseniz sorun cözülmüş olur

Dava açıyormuş bana, boşanmak için… protokol bile hazırlamış, hangi ara düşündü bunları? Son kavgadan ıkı saat önce o değil miydi seni seviyorum diye haykıran? aradaki süredce sadece uyuyup uyandık, uykuda mı karar verdi boşanmaya??

Yukarda prokol bile hazırlamıs diyorsunuz sonra ilk yazımı yazdıkdan 10 dk sona avukat aradı protokol hazırlamış diyorsunuz.

bende basta sınırle soylenmıs bırsey sandım, hatta su an işim için mecburen sehırdısındayım. bıkac gune sakınleşıp konusuruz dedım kı, avukatı aradı...

aynı evde yasıyoruz. ben ıs ıcın İstanbul'a gelmek zorunda kaldım, hatta "canım su kadar gun kalmak zorundayım ne dıyorsun, daha da yenı gıtmıstım o yuzden ıstemezsen gıtmem" dedım. "sorun etme bıtanem, kendi işin o sonucta, git hem deısıklık olur arkadaslarını da gorursun, gorusememıstınız uzun zamandır" dedi. havaalanına kendı bıraktı, cok ıyıydık.. hatta kavga ettıgımız sabahtan(daha dogrusu onun benı arayıp "sıkıldım bosanıyorum" deyıp telefonu kapatması kastım) uc saat once telefonda konustuk, işte ne kadar yoruldugundan yakındı, şakalastık.. "hadı uyu bebegım sabah erken kalkman lazım senın optum" dedı kapadı telefonu (bıraz ozel oldu ama ancak boyle anlatabılırım durumu sanırım) üç saat sonra da aradı "sıkıldım" dedı.. anlamadım kı, şaka sandım once... hatta "tamam bı ara bakaız" dedım gecıstırdım sonra bagırmaya basladı kalakaldım bı de kalabalık bır yerdeyım ve yanımda oturanlar dahı duydu bu muhabbetı... suratıma kapattı telefonu kalakaldım.. bı kac gun gecsın konusuruz derdı neymıs anlarım dedım, baktım olmuyor dun buraya yazdıktan on dk sonra avukatı aradı 'protokol hazır anlaşmalı bosanıyormussunuz' dıye.

Birde yukarda iş için istanbuldayım demişsiniz , kendi işim demişsiniz , ben anlamadım sonra iş bakıorsunuz eski yerinizi arıyorsunuz filan :S ? sonra aksam yattık sabah kalktık diorsunuz arada 3 saat var sabah kalabalık bir yerdesiniz filan burayıda cok takip edemedim sanırım gece 5 civarı konustunuz yada sabah 6 gibi :S

kısacası hikayede kopukluklar geldi bana :S inş yanılıyorumdur ama eger öyleyse burdaki insanların duygularıyla oynamayın lutfen

Aaaa bu Hande mevzusu eşim beni açık görünce beğenmedi işte, eşimin bir takım psikolojik sorunları çıktı ona destek oluyorum falan filan o değil dimi? Sanırım çok fena karıştırıyorum

nickimi bir kez değiştirdim zaten, ikinciyi onaylar mı kı Kazen bey? :44:

ben sigortacıyım, burda baska sıgortacı arkadaslar varsa onlar da bılırler. bızım ıs yapabılmemız ıcın lısansımız vardır ve egıtımler, sınavlar ıle lısansı yenılerız suresı geldıkce. en son yenıledıgımde sınavları gecmıs olmama ragmen lısansım yenılenmedı, bende sorunu ordan halledemeyınce mecbur kalktım ıstanbula geldım bıreysel basvuruda bulunup hızlıca cozmek ıcın sorunu, cunku artık ıs aramaya karar vermıstım.(istanbuldaki İŞim buydu) cunku hem maddı olarak sıkısmaktaydım(daha once de dedım ben esımden daha 5 kurus gormedım, hep kendı bırıkımımı yedım) hem de evde kv vardı ve benım sınırlerımı ıyıce yıpratmaya baslamıstı. planım lısansımı guncelleyıp ıs aramaya baslamaktı.
aynı haftasonu da arkadasımın dugunu vardı diğer gelme nedenım de buydu.

gelmeden uc hafta once yıne on gunlugune gelmek zorunda kalmıstım, annem acıl olarak cok onemlı bır amelıyata gırdı ve ben son dakıkada yetıstım amelıyata, ciddiyetini size ancak dr un bıze dedıgı su cumle ile anlatabılırm sanırım: İSTERSENIZ VEDALASIN, CIKMA IHTIMALI COK DUSUK BU RISKI BILIYORSUNUZ... o yuzden ust uste gelmek zorunda kalınca kendısıne yıne de sormak ıstedım.

eski işimi aradım cunku dugune bır ay kalaya kadar ben o sırkette calıstım. ve geri donersem kapılarını calabılecegımı her zaman bılıyordum, hatta bodrumda ıs oturtabılseydık sube acacaktım oraya eskı sırketıme baglı olarak. ama nasıp...

gece konustuk sabah tartıstık evet arada 3 maksımum 4 saat anca vardır. benım eşim (ex olacak inşallah) gece ıkı de ısten gelır yaklasık 5.30- 6 gıbı gıder, yaz sezonu oldugu ıcın ıslerı cok yogun, kendısı ahcı... bızde 4 kusurde konustuk, sabah 7 gıbı tekrar aradı, avrupa yakasına gecmek ıcın vapurdaydım.yanımda bır arkadasım vardı once kahvaltı edecektık arkasından benım ısımı halledecektık erkenden, sonra düğün için kıyafet bakacaktık. ve dedıgım nedenden bagırmaya basladı.

gerısı burda anlatıldı zaten...

hala aklınıza oturmayan bırsey varsa cevaplayabılırım.
kendımı sözlüde gıbı hıssettım bı an :)
p.s. sıyah kalınla yazdıklarım benım cevabımdır. bır garıp görunuyor araya eklemelerım parca parca cıkmıs, okuyan arkadaslar kusura bakmasın lutfen, arada da cevaplarım var cunku

Son düzenleme:

Hemde meslektaşımız :) Birde derler dimi, sigortacılar çok çakal, çok cin oluyor insanı ayakta uyuturlar diye. Halbuki şerefi olmayan birinin gelip bizi bulacağı varsa buluyor işte.

Acente misiniz?

Hemde meslektaşımız :) Birde derler dimi, sigortacılar çok çakal, çok cin oluyor insanı ayakta uyuturlar diye. Halbuki şerefi olmayan birinin gelip bizi bulacağı varsa buluyor işte.

Acente misiniz?

T.p. im acentede. Dogru satiscilar cakal olur ama operasyondakiler dogrucu davut olmak zorundadir Kullandigim en buyuk yalan yetismeyen is icin, sistemim kilitlendi veya elektrigim kesildi... :)
Ama dogru o kadar cok kendini uyanik sanan kisileri gorunce insan kendi cevresi disindan daha sakin bi hayati olan birine ne yazik ki inaniyor

Evet doğru, satışcılar çakal oluyorlar yani bu bir zorunlulukmuş gibi olmuş artık. Yalanınız da masum, müşteri anlamıyor ki yoğunluk nedir falan, illa hemen kendi işi hallolcak. Ondan mecbur tabi bazen yalanlara başvurulabiliyor :)

Dilerim bundan sonraki hayatınızda o sakin hayatı yakalayabilirsiniz. İnsanın en çok ihtiyacı olan şey huzur çünkü, bulmak zor kaybetmek kolay. Siz bu huzuru çok hak ediyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…