- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Evet doğru, satışcılar çakal oluyorlar yani bu bir zorunlulukmuş gibi olmuş artık. Yalanınız da masum, müşteri anlamıyor ki yoğunluk nedir falan, illa hemen kendi işi hallolcak. Ondan mecbur tabi bazen yalanlara başvurulabiliyor :)
Dilerim bundan sonraki hayatınızda o sakin hayatı yakalayabilirsiniz. İnsanın en çok ihtiyacı olan şey huzur çünkü, bulmak zor kaybetmek kolay. Siz bu huzuru çok hak ediyorsunuz..
avukatınla eve gidecekmisin?
hayırlısı olsun.
eşinin gelişmelerden haberi var mı?
sagol :)
haberı yok, hala dava actıgını bıle soylemedı bana,
şaka gıbı ama gercek, ne planlıyorsa artık...
adam bosanma davası actım demıyor yawf gel de delırme sınırden ...
Çok mutsuzum
Eşimle çocuk olayı yüzünden ayrılıyorum.6 yıllık evliyim ve hayatımda artık bizi birbirimize bağlayan bir şey olsun istiyorum.Eşimin ailesiyle problemlerim var.Eşim bu yüzden benden çocuk sahibi olmak istemiyor.Bende artık buna son noktayı koymaya karar verdim.Oda hemen boşanmayı kabul etti.Şimdi eşyalarını topluyor birkaç güne kadar evi terkediyor.Eşimi çok sevsem de ona içimden dur demek gelmiyor.İnanılmaz kırıldım.Belli etmeden sürekli ağlıyorum.Yaşadıklarıma inanamıyor birkaç gün önce aşkım diyen adam çocuk konusunda ısrarlı olunca boşanma kararımı destekleyip benden hemen vazgeçti
avukatı aramamışmıydı protokol için.
eve gelmemeni sorgulamıyor mu?
sonuçta döneceğin tarih belliydi.
konunu üzülerek takip ediyorum Allah yar ve yardımcın olsun ..
her inişin bi çıkışı vardır sakın unutma ..
üzüldüm, ama dık dur bence, bosanmaya nıyetlıysen de ıyı bır avukatla gorus, cunku cok ılgınc seyler ogrendım ben kendı avukatımdan.
bikaç gun oncesınden bahsedıyorsun sen. bana yaklasık on bes gun once dava acan adam, haberım olmadıgını sandıgı ıcın sabah bana "napıyosun askım" dıyordu
Offf bu erkekler biz aynı evde 10 gündür iki yabancı olduk.Ben hiç konuşmuyorum tek kelime dahi.Benim eşimin maddi olarak hiçbirşeyi yok evliyken de aldığımız her hangi bir mülk.Çocuk olmadığı için açıkcası nafaka olayıda.Ben biran önce boşanmak ve geçmişe bir çizik çekmek istiyorum.Halen eşimi seviyorum ona çok kırılmama rağmen ama bende çocuk istemeyen biri eninde sonunda zaten boşanma fikri kafasında vardır diye düşünüyorum.Seven insan ister.Garip şeyler ya aşkım canım diyen biri birden 180 derece nasıl değişiyorlar anlamadım
iyi bayramlar.bi gelişme var mı?
Uzerine ev arsa biseler varsa onlari satmaya ugrasiyordur seni uyandirmadan
Bir dost´u vardir ve onla rajlarinin düzene girmeden senden bosanmak istemiyordur. Örnegin mal varligini ona gecirmeye calisiyordur. Senden gizli olan parasini kacirmaya calisiyordur. Bencede isin icinde maddiyat var, iyi düsün.
çok ilginç. Ama asıl ilginç olan nasıl ona dediklerini, açtığı davayı yüzüne vurmamak için sabrediyorsunuz. Hem istemiyorum diyecek, hem dava açacak, hem avukatına arattıracak üstüne hala arayıp canımlı cicimli konuşurken beni neden aramıyorsun diye trip atacak. Ben olsaydım aklımdan geçenleri sayar dökerdim bir bir. Dengesiz mi, şizofren mi, bi planlarımı var nedir bilinmez ama onun bu tavrı karşısında hiç istifinizi bozmadığınız için sizi de tebrik ederim...
o kadar zor kı, karsısına cıkıp allah belanı versın dememek.. nasıl basarabıldıgımı ınanın bende bılmıyorum. ama cok zorlanıyorum. arıfe gununden bu sabaha kadar annem telefonuma el koymustu zaten, istesem de arayamazdım... belkı bende bu kadar sabredemezdım ama hergun sabretmezsem haklıyken haksız duruma dusecegım konusunda benı uyaran 4-5 kısı var, işyerinde, evde, arkadaslar.. hepsı sureklı uyarıyor. telefonumu elıme alınca hemen ne yaptıgımı kontrol edıyorlar.yanlıs bı adım atmamı, sınırle bvır sey yapmamı engellemey calısan cok kısı var etrafımda yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?