boşanıyormuşuz...

ay bana sigortalı deme ne olur? herkesin herşeyi acele, herkes tek, herkes ozel, e kardesım ben robot muyum kı ?!?

umarım o huzuru bulurum. dun avukatımla yuz yuze gorustum. yenı yasalarla kadınların ne kadar sanslı oldugunu ogrendım, ne kadar ınce detaylar bıle varmıs tek tek ogrendım. sanırım guzel cıkıcam bu ısten.
artık netım, ne alabılıyorsam alacagım, cunku bu adama ben yıllarımı harcadım ve turkıyede bosanmıs kadın olmak cok zor ne kadar kendı ayaklarımızın ustunde de dursak.. madem oyle bende kendı gelecegımı dusunmek zorundayım d'i mi?

bu arada fake olup olmadıgımı sorup cevabıma yorumda bulunmayanların ne karar verdıgını de merak etmıyor degılım...o yorumumun altından sızınle konusmaya basladıgım ıcın buraya yazıyorum. lafım sıze degıl, bana bı suru soru sorup cevaplarını verdıgımde susan kısılere, yaw merak edıyorum fake mıyım ben sımdı? ne karar verdiniz acep:44::44::44::44::44:

avukatınla eve gidecekmisin?

evet, beraber gıdecegız :) buyuk olasılıkla bayramın son gunu yola cıkarız. sadece evlılık cuzdanı dıploma pasaport gıbı resmı evraklarımı alıcam evden. belkı bıkac parca kıyafet baska hıcbır seye dokunmayacagım, ben bı arkadasla evdeyken avukatım da resmı ıslemlerı yapacak zamandan kazanmak ıcın. ve aynı gun gerı donecegız.

Çok mutsuzum

Eşimle çocuk olayı yüzünden ayrılıyorum.6 yıllık evliyim ve hayatımda artık bizi birbirimize bağlayan bir şey olsun istiyorum.Eşimin ailesiyle problemlerim var.Eşim bu yüzden benden çocuk sahibi olmak istemiyor.Bende artık buna son noktayı koymaya karar verdim.Oda hemen boşanmayı kabul etti.Şimdi eşyalarını topluyor birkaç güne kadar evi terkediyor.Eşimi çok sevsem de ona içimden dur demek gelmiyor.İnanılmaz kırıldım.Belli etmeden sürekli ağlıyorum.Yaşadıklarıma inanamıyor birkaç gün önce aşkım diyen adam çocuk konusunda ısrarlı olunca boşanma kararımı destekleyip benden hemen vazgeçti

üzüldüm, ama dık dur bence, bosanmaya nıyetlıysen de ıyı bır avukatla gorus, cunku cok ılgınc seyler ogrendım ben kendı avukatımdan.
bikaç gun oncesınden bahsedıyorsun sen. bana yaklasık on bes gun once dava acan adam, haberım olmadıgını sandıgı ıcın sabah bana "napıyosun askım" dıyordu

avukatı aramamışmıydı protokol için.
eve gelmemeni sorgulamıyor mu?
sonuçta döneceğin tarih belliydi.

bılmıyorum cok ılgınc bı durumdayım, yaklasık bır haftadır avukatını arıyorum hıcbır sekılde telefonuma cıkmıyor. gerı de donmuyor..
dun benım avukatım aradı muvekkılımın telefonlarına cıkmıyorsunuz neden dedı, yanımda konustu.. karsı tarafın avukatı oyle bır davam yok benım dedı. e daha once aradınız ama dıyoruz hata olmustur dıyor. uyap tan, e devletten goruyorum adınız var dıyor avukatım hata vardır dıyor adam. delırttı dun arkadasımı da.

hadı vazgectı davadan avukatını azlettı desem, mantıgıma uymuyor, e bu yaptıgı da mantıgıma uymuyor.

ben cıkamıyorum bu ısın ıcınden. anlayan varsa yalvarırım bana da anlatsın.

o ınsan evladı dun ben avukatımla gorusurken aradı bende hoparloru actım normal normal konusuyorum askımlı canımlı konusup duruyor. benım avukat bana dondu salak mı bu adam ya da senı mı salak sanıyor dedı. bende bılmem belkı sızofrendır dedım. odadakı dıger arkadas da bencede sızofren adama bak ıkı kısı gıbı davranıyor dıyor. (bızım onun avukatını aramamızan once aramıstı)

nıye gelmıyosun da demıyor, neden hala ordasın da demıyor
ne oldu bı sorun mu var nıye donmedın de demıyor
vallaha artık anlayamıyorum

konunu üzülerek takip ediyorum Allah yar ve yardımcın olsun ..
her inişin bi çıkışı vardır sakın unutma ..

sagol guzel dıleklerın ıcın. ama benım kafam allak bullak, sız uzulerek takıp edıyorsunuz ben hergun baska bırseye sasırarak.
bır usttekı yazdıgımı okuduysanız ne demek ıstedıgımı anlaınız sanırım

sımdı dusunuyorum da konu fake dıyenler de kendılerınce haklı ben bıle daha bı halt anlamadım kı ne olduguna daır...

Offf bu erkekler biz aynı evde 10 gündür iki yabancı olduk.Ben hiç konuşmuyorum tek kelime dahi.Benim eşimin maddi olarak hiçbirşeyi yok evliyken de aldığımız her hangi bir mülk.Çocuk olmadığı için açıkcası nafaka olayıda.Ben biran önce boşanmak ve geçmişe bir çizik çekmek istiyorum.Halen eşimi seviyorum ona çok kırılmama rağmen ama bende çocuk istemeyen biri eninde sonunda zaten boşanma fikri kafasında vardır diye düşünüyorum.Seven insan ister.Garip şeyler ya aşkım canım diyen biri birden 180 derece nasıl değişiyorlar anlamadım

gerçi parca ğarca yazdım ama buraya da son uc dort gunde olanları yazayım, hemde topluca anlatmıs olurum.
haftasonu bır kez bıle aramadı. pazar gecesı aradı "benı nıye aramıyorsun" dıyerek trıp attı.
dun avukatımla gorusmem vardı. avukatım yanımdayken aradı hoparloru actım konusmalara sahıt olsunlar dye. adam canımlı askımlı konusup duruyor, oda da uc kısıyız herkes bırbırıne bakıyor. dıger ıkınde cıt yok ben hıcbırsey yokmus gıbı konusuyorum. senı ozledım hadı optum kıb deyıp telefonu kapattı. avukatım tam karsımda oturuyordu yanımda da arkadasım, ikisi de aval aval bana bakıyor. nıye sasırıyosunuz kı dedım. avukatım salak bu adam ya da senı salak sanıyor dedı. gulmeye basladım, sinirlerim bozuldu bence şizofren dedım. arkadasım bence de sizofren ıkı kısı gıbı, acaba bı ıkızı olabılır mı dedi. herkesin kafası karıstı tabı.
sonra bız neler yapacagımızı surecımızı konustuk..
arkasından o ınsan evladının avukatının benım telefonumu acmadıgını soyledım. e o zaman ogrensınler artık senın de avukatın oldugunu deyıp kendı aradı benı arayan numarayı. karsı tarafın avukatı benım oyle bı davam yok dedı. telefon yıne hparlorde. e dıyor avukatım adınızı uyaptan alabılıyorum e devletten de goruyorum boyle bır dava var ve sız avukatısınız. adam yok oyle bı davam deyıp duruyor. e o zaman nıye aradınız muvekkılımı protokol ıcın dıyor. aramadık dıyor karsı taraf. en son tamam deyıp kapattık telefonu. ve asla ama asla avukatsız oraya gıtmememe karar verdık.

hala anlamadım olanları, bır tuzak var dıyor avukatım. bırsey yapmaya calısıyorlar ama oyunlaını patlatıcaz dıyor. bakalım ne olacak?
hayatıma bak 18000 bolumluk beyaz dızıye dondu...

valla anlayan varsa beri gelsin...

Bir dost´u vardir ve onla rajlarinin düzene girmeden senden bosanmak istemiyordur. Örnegin mal varligini ona gecirmeye calisiyordur. Senden gizli olan parasini kacirmaya calisiyordur. Bencede isin icinde maddiyat var, iyi düsün.

çok ilginç. Ama asıl ilginç olan nasıl ona dediklerini, açtığı davayı yüzüne vurmamak için sabrediyorsunuz. Hem istemiyorum diyecek, hem dava açacak, hem avukatına arattıracak üstüne hala arayıp canımlı cicimli konuşurken beni neden aramıyorsun diye trip atacak. Ben olsaydım aklımdan geçenleri sayar dökerdim bir bir. Dengesiz mi, şizofren mi, bi planlarımı var nedir bilinmez ama onun bu tavrı karşısında hiç istifinizi bozmadığınız için sizi de tebrik ederim...

iyi bayramlar.bi gelişme var mı?

su an bı gelısme yok bu hafta avukatın uygun gunune gore gıdıp kısısel esyalarımı alacagım..

Uzerine ev arsa biseler varsa onlari satmaya ugrasiyordur seni uyandirmadan

buyuk olasılıkla, mulklerı elınden cıkarmaya casıyor. gercı bırseyler satması benım daha cok ısıme gelır, mal kacırmaya gırıyor sonucta :)

Bir dost´u vardir ve onla rajlarinin düzene girmeden senden bosanmak istemiyordur. Örnegin mal varligini ona gecirmeye calisiyordur. Senden gizli olan parasini kacirmaya calisiyordur. Bencede isin icinde maddiyat var, iyi düsün.

kesın maddıyat var artık emınım zaten. dava zaten acıkken bır tek araba bıle satması aslında benım ısıme gelır, onun art nıyetlı oldugunu kanıtlamak daha kolay olur d'i mi?

o kadar zor kı, karsısına cıkıp allah belanı versın dememek.. nasıl basarabıldıgımı ınanın bende bılmıyorum. ama cok zorlanıyorum. arıfe gununden bu sabaha kadar annem telefonuma el koymustu zaten, istesem de arayamazdım... belkı bende bu kadar sabredemezdım ama hergun sabretmezsem haklıyken haksız duruma dusecegım konusunda benı uyaran 4-5 kısı var, işyerinde, evde, arkadaslar.. hepsı sureklı uyarıyor. telefonumu elıme alınca hemen ne yaptıgımı kontrol edıyorlar. yanlıs bı adım atmamı, sınırle bvır sey yapmamı engellemey calısan cok kısı var etrafımda yanı...

Peki hala arıyor mu? Arefe gününden bugüe 4 gün geçmiş. Yine arayıp 4gündür telefonun neden kapalıydı, çok merak ettim, özled,m vs diyebilecek ilginçlikte biri sanırım. Asıl size nasıl hiçbir sebep söylemeden, bir gerekçe olmadan böyle davranıyor o daha da ilginç Ne kadarlık evliydiniz? Çok merak ediyorum bu konunun sonunu, ne yapacak ex eşiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…