- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Peki hala arıyor mu? Arefe gününden bugüe 4 gün geçmiş. Yine arayıp 4gündür telefonun neden kapalıydı, çok merak ettim, özled,m vs diyebilecek ilginçlikte biri sanırım. Asıl size nasıl hiçbir sebep söylemeden, bir gerekçe olmadan böyle davranıyor o daha da ilginç Ne kadarlık evliydiniz? Çok merak ediyorum bu konunun sonunu, ne yapacak ex eşiniz...
benım tel hala kapalı, acmadım. boyle daha ıyı galıba.
bayramda hıcbırsey olmamıs gıbı annemle babamı arayıp bayramlarını kutladı. babam karsımdaydı yalvardım resmen nolur bırsey deme bılmesın bıldıgımızı, zamanı var sımdı degıl dıye.
babama benı sordu, babam karını bana mı soruyosun, izmitte o , senın nıye haberın yok dedı; yok telefonu kapalı da ulaşamadım da dıye kıvırdı serefsız. babam sıkıstırınca da işler yogun patron cagırıyor dıye kapattı telefonu..
valla her yuzsuzlugu beklerım artık ben ondan.. ozledım de der, askım da der, ss de der, her seyı der. ama o planı neyse bı ogrenebılsem de elınde patlatsam super olacak.
2.5 yıldır evlıyız yaklasık olarak ıse 9-10 senedır hayatımda bu adam.
hayır yanıldıgıma yanlıs evlılık yaptıgıma degıl gecen yıllarıma yanıyorum ben
Çok sevdiğim bir söz vardır. Kendi sıkıntılarımda da söylediğim hatta en son açtığım konu da sonuna bile eklediğim:)
"Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler."
ya kendine gecici bir heycan ariyor yada malini mulkunu gecici bir yakinin uzerin devrediyor olmaliki, sana bir sey kalmazsin diye. tamamen birinede satiyorda olabilir. Kendilerince boyle sinsice bir sey dusunmuslerse bunuda avukatiniz ortaya cikarta bilir. mahkemeyi yaniltmaya calisiyor olabilirler. Allah herseyi gonlunuze gore nazip etsin. Insallah esiniz kedi cikarlarinda basarisiz olur, Allah durust ve iyiyin yuzune baksin!
en çok hangi insan acı çekiyor biliyor musun?yüreği koskocaman olan,duygusal ve mantığını duygularından çok geri planlara iten.mesela ben onlardan biriyim ve sen de öylesin.üzülüyorum sana.bu insana layık değilsin.neyse geçecek.ben de geçtim o yollardan.
inşallah çok kolay atlatırsın arkadaşım
herşey yoluna girer
Ama mulkler satildiktan sonra ne isinize yarayacak adam param yok satip borcumu odedim diyecek mahkemede is yerind3nde ciktimmi tamam hic bisey alamazsiniz
canına oku...
sen onca emek ver sonrada bir kalemde silsin..
yok öyle yağmaaaaa burnundan fitil fitil getir..donuna kadar al
Arkadaşım konuna hakim olduğum söylenemez ama ben de dava aşamasında biri olarak yazma gereği hissettim. Boşanma davasi ile uğraşmak inan çok zor. Ben de aylar önce davamı açtığımda öc almak istiyordum "donuna kadar alacağım" diyordum ama dava süreci o kadar yıpratıcı ki şimdi donumu da bırakıp işin içinden çıkasım var, o denli.Sözün özü zaman geliyor, kin öfke vs yatışıyor ve insan artık kendi hayatına dönmek istiyor ama o dava elini kolunu bağlıyor. Haklarının tamamından feragat et demiyorum ama şu işi anlaşmalı bitirmenin yolunu bulmaya çalış derim naçizane. Allah sabır versin.
çok ciddi kavgalar yoktu, en fazla bıraz atısır sonra yastık savası yapar barısırdık.. annesınden cok cektım ama bı kere bıle annen bana bunu yaptı demedım...
baska bırı mı var dedım cevap vermedi
bırakma yakasını hemen pes etme..
gerekirse süründür mahkemelerde ama vazgeçmeee yıpranma hakaret, ne bileyim işte suç olacak herşeyi ver mahkemeyee ayrıca suç duyurusunda bulun ki sana yaklaşmaya cesaret edemesin..yaptıklarının cezasını çekmelii..
hatta o gelip anlaşma yolu bulmaya çalışsın akıllı ol..
tabiki hiç bir maddi varlık senin yaşadıklarını unutturamaz ama en azından bir su serper değilmi ?
akıllıca düşün sakın duygusallaşma..
canım...konuyu başından sonuna kadar okudum..öncelikle allah yardımcın olsun yemin ederim o kadar sinirlendim ki az önce bütün sinirimi nişanlımdan çıkarttım...benimde bir tanıdığımın başına gelmişti boşanma, adam eşine nafaka ödememek için iş yerinde sigortasız çalıştırıyordu kendini(ki ben işsizim desin) ve de dava sürerken aldığı arabasını başkasının üzerine yapmıştı.sonuç:karısına 2 sene boyunca (yada daha fazla emin değilim) nafaka ödemek zorunda kaldı.ben çok anlamam bu işlerden ama çok üzüntülü bir süreç olduğu yazdıklarından anlaşılıyor..Allah ayaklarının üzerinde durabilecek güç versin sana.kendine iyi bak.umarım hersey en kısa zamanda senin istediğin şekilde yoluna girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?