boşanıyormuşuz...

benım tel hala kapalı, acmadım. boyle daha ıyı galıba.
bayramda hıcbırsey olmamıs gıbı annemle babamı arayıp bayramlarını kutladı. babam karsımdaydı yalvardım resmen nolur bırsey deme bılmesın bıldıgımızı, zamanı var sımdı degıl dıye.
babama benı sordu, babam karını bana mı soruyosun, izmitte o , senın nıye haberın yok dedı; yok telefonu kapalı da ulaşamadım da dıye kıvırdı serefsız. babam sıkıstırınca da işler yogun patron cagırıyor dıye kapattı telefonu..
valla her yuzsuzlugu beklerım artık ben ondan.. ozledım de der, askım da der, ss de der, her seyı der. ama o planı neyse bı ogrenebılsem de elınde patlatsam super olacak.
2.5 yıldır evlıyız yaklasık olarak ıse 9-10 senedır hayatımda bu adam.
hayır yanıldıgıma yanlıs evlılık yaptıgıma degıl gecen yıllarıma yanıyorum ben

Çok sevdiğim bir söz vardır. Kendi sıkıntılarımda da söylediğim hatta en son açtığım konu da sonuna bile eklediğim:)

"Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler."

ya kendine gecici bir heycan ariyor yada malini mulkunu gecici bir yakinin uzerin devrediyor olmaliki, sana bir sey kalmazsin diye. tamamen birinede satiyorda olabilir. Kendilerince boyle sinsice bir sey dusunmuslerse bunuda avukatiniz ortaya cikarta bilir. mahkemeyi yaniltmaya calisiyor olabilirler. Allah herseyi gonlunuze gore nazip etsin. Insallah esiniz kedi cikarlarinda basarisiz olur, Allah durust ve iyiyin yuzune baksin!

en çok hangi insan acı çekiyor biliyor musun?yüreği koskocaman olan,duygusal ve mantığını duygularından çok geri planlara iten.mesela ben onlardan biriyim ve sen de öylesin.üzülüyorum sana.bu insana layık değilsin.neyse geçecek.ben de geçtim o yollardan.

amin...
var bı planı
ama en fazla elımızdekı seylerı satacaktır, o da bızım ısımıze gelır art nıyetını gosterır dıyor avukatcıgızım

bunlar da gececek d'i mi? bı gun hatırlayıp gulecegım hatta degıl mı?
ahh o gunler bı gelebılse artık...
yüregım kocaman mı bılmıyorum ama ıcımde sonsuz bır bosluk var bı tek bunu bılıyorum
galıba bende tarıf ettıgın gıbı bırıyım

Ama mulkler satildiktan sonra ne isinize yarayacak adam param yok satip borcumu odedim diyecek mahkemede is yerind3nde ciktimmi tamam hic bisey alamazsiniz

canına oku...
sen onca emek ver sonrada bir kalemde silsin..

yok öyle yağmaaaaa burnundan fitil fitil getir..donuna kadar al

Son düzenleme:
Ama mulkler satildiktan sonra ne isinize yarayacak adam param yok satip borcumu odedim diyecek mahkemede is yerind3nde ciktimmi tamam hic bisey alamazsiniz

haklı olabılırsın hukugun bu kısmını hıc bılmedıgımı hep soyluyorum.
ben avukatımın dedıgını yazdım,
benım derdım para ya da ondan bırsey koparmak degıl kı, sadece canını acıtmak.
bunu ıkı sekılde yapabılırım, ya yaptıgının aynısını yapacagım ki bunu kendıme yakıstıramam, ya da elındekı malını alacagım.
yoksa bana ne onun parasından. allaha sukur elım ayagım tam saglamım calısır yıne yaparım aynı seylerı, onun kacırdıklarına da basımın gozumun sadakası olsun der gecerım...

canına oku...
sen onca emek ver sonrada bir kalemde silsin..

yok öyle yağmaaaaa burnundan fitil fitil getir..donuna kadar al

alabıldıgım seylerı alacagım ama o kadar zamanı, özverimi, emegımı; kac para, kaç ev, kac araba, kaç dönüm arazi karsılayabılır kı?
sadece canını acıtacak kadar sey alsam yeter. cızzz etsın ıcı yeter bana...

Arkadaşım konuna hakim olduğum söylenemez ama ben de dava aşamasında biri olarak yazma gereği hissettim. Boşanma davasi ile uğraşmak inan çok zor. Ben de aylar önce davamı açtığımda öc almak istiyordum "donuna kadar alacağım" diyordum ama dava süreci o kadar yıpratıcı ki şimdi donumu da bırakıp işin içinden çıkasım var, o denli.Sözün özü zaman geliyor, kin öfke vs yatışıyor ve insan artık kendi hayatına dönmek istiyor ama o dava elini kolunu bağlıyor. Haklarının tamamından feragat et demiyorum ama şu işi anlaşmalı bitirmenin yolunu bulmaya çalış derim naçizane. Allah sabır versin.

bırakma yakasını hemen pes etme..
gerekirse süründür mahkemelerde ama vazgeçmeee yıpranma hakaret, ne bileyim işte suç olacak herşeyi ver mahkemeyee ayrıca suç duyurusunda bulun ki sana yaklaşmaya cesaret edemesin..yaptıklarının cezasını çekmelii..
hatta o gelip anlaşma yolu bulmaya çalışsın akıllı ol..
tabiki hiç bir maddi varlık senin yaşadıklarını unutturamaz ama en azından bir su serper değilmi ?
akıllıca düşün sakın duygusallaşma..

canım...konuyu başından sonuna kadar okudum..öncelikle allah yardımcın olsun yemin ederim o kadar sinirlendim ki az önce bütün sinirimi nişanlımdan çıkarttım...benimde bir tanıdığımın başına gelmişti boşanma, adam eşine nafaka ödememek için iş yerinde sigortasız çalıştırıyordu kendini(ki ben işsizim desin) ve de dava sürerken aldığı arabasını başkasının üzerine yapmıştı.sonuç:karısına 2 sene boyunca (yada daha fazla emin değilim) nafaka ödemek zorunda kaldı.ben çok anlamam bu işlerden ama çok üzüntülü bir süreç olduğu yazdıklarından anlaşılıyor..Allah ayaklarının üzerinde durabilecek güç versin sana.kendine iyi bak.umarım hersey en kısa zamanda senin istediğin şekilde yoluna girer.

cok zor oldugunu bılıyorum dersem yalan olur ama hazırım dıyebılırım cun ku neler olacagını az cok kestırebılıyorum. su an tek hedefım onun canını acıtmak..

duygusallıga yer kalmadı kı artık bende, kı ben cok duygusal bır ınsan(d)ım..
ne yapabılıyorsam yapacagım, cunku benım amacım zaten onu yıpratmak, benım kadar yıpranmasa da yarısı kadar yorulsa, kafa yorsa, yıpransa yeter bana...

nişanlının sucu ne kı? belkı cok ıyı bır ınsandır o, nıye burda okuyup erkeklere sardıgını anlamıyorum kadınların. sonucta bırı elma bırı armut sen yıne de nısanlına her konuda sarma agzınızın tadı bozulmasın bence

zor bır surec, aslında bu kısım en kolayı sanırım cunku sadece kabullenme surecındeyım epi topu. daha neler olacagını Allah bılır. bakalım yasamadan ogrenemeyecegıme gore yasayıp ogrenecegım olacakları. sadece cok yıpratıcı olacagını bılıyorum, bu surecı yasayan arkadaslardan...

vardır bunda da bır hayır. demekkı boyle olması gerekıyormus, hakkımda hayırlısı deyıp gecıyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…