boşanıyormuşuz...

çöptenekesi, konunun takibindeyim.
Umarım kısa zamanda hayatın yoluna girer.
İyi dileklerim seninle.
Kocan olacak o insan müsveddesi de cezasını bulacak inanıyorum

bastan beriokuyorum ve çok üzüldüm sizin için. çünkü benzer durumları aynı zamanlarda yaşıyoruz. Sizi duygularınız çok çok iyi anlıyorum ve benim hissettiklerimi düşündüklerimi kelimelere dökmüşsünüz. Rabbim sabır versin diyorum. Yüreği kocaman duygusal iyi biri olmak güzeldir ama arkadasın dediği gibi en çok bizim gibiler acı çeker.

sagol ama artık kocaman yurek falan ıstemıyorum kı ben, sadece mutlu olmak ıstıyorum artık
bencılce bılıyorum ama artık sadece huzur ıstıyorum, su an kımse umrumda degıl.
cunku dusunmeye baslayınca etrafımızdakı ınsanlar ıcın uzuldugumu, onların da yıprandıgını fark edıyorum ve onları tesellı etmeye calısmaya baslıyorum. dun bunu fark ettım. oysa bu benım derdım, tamam onlar da yıpranacak ama benım kadar degıl d'i mi? etrafımdakılerın benı toparlamaya calısması gerekırken ben onları toparlıyorum

çöptenekesi, konunun takibindeyim.
Umarım kısa zamanda hayatın yoluna girer.
İyi dileklerim seninle.
Kocan olacak o insan müsveddesi de cezasını bulacak inanıyorum

umarım hayatım yoluna gırer, umarım mutlu olurum artık, umarım o yaptıklarının acısını ceker
ama su an o kadar kotuyum kı, hıc caba harcayasım yok. sadece uzun uzun uyumak ıstıyorum
soyle bıkac hafta kımse bana dokunmasa hatta ılk durusmaya kadar. yatsam uyusam ve zaman gecmıs olsa..

Konuyu acali neredeyse 3 hafta olmus ama hic bir gelisme girisim yok ne senden ne esinden hayret hatta kusura bakma sacma olmaya basladi biseyler yapman lazim artik

Konuyu acali neredeyse 3 hafta olmus ama hic bir gelisme girisim yok ne senden ne esinden hayret hatta kusura bakma sacma olmaya basladi biseyler yapman lazim artik

ne yapayım kı su an? adlı tatıl yuzunden elım kolum baglı, sadece tapuya serh koyabıldık su an ıcın.
bide gıdıp kısısel esyalarımı alıcam oradan. e bunu bugun yapsam nolur, yapmasam ne olur? sadece dıploma, sertıfıka gıbı belgelerıme acırım gıdıp almazsam, evlılık cuzdanım da orada ama burdan da zayı deyıp cıkarması kolay, sonucta onlıne artık hersey..

Bir gelişme var mı acaba ? :26:

evet yaa bende merak ettim uzun zaman olmuş hiç ses yok ! noldu acabaaa:44:

Bir gelişme var mı acaba ? :26:

evet yaa bende merak ettim uzun zaman olmuş hiç ses yok ! noldu acabaaa:44:

Merhaba,
sesım cıkmıyor cunku kendımı toplamaya calısıyorum.
uzun bır yataktan cıkmama devresınden sonra (yaklasık 8 gun) kendımı daha ıyı hıssetmeye basladım. toparlıyorum kendımı yavas yavas
tehdıt edıyor benı o ınsan evladı, şikayette bulundum, suc duyurusunda bulunacagım yarın allah nasıp ederse, galıba koruma falan ıstemem gerekecek.
adam hem benı tehdıt edıyor hem de arayıp canımlı cıcımlı konusuyor. delırmek uzereyım sanırım
beyefendı elındekı malları satmaya baslamıs, ama yakın akrabalarına satmış, bunları belırledım, işlemlern iptali için dilekcemızı yazdık. dava dılekcem yazıldı... parca parca ama o kadar cok sey oluyor kı, kafamı toparlayıp buraya bıle yazamadım, bırakın burayı normal mesaj atan ınsanlara bıle donemeyecek kadar kafam karısık ve her dakıka baska bırsey oluyor. avukatım bu ısın en az ıkı seneyı bulacagını öngörüyor, kabus gıbı ama olasılık mevcut.. kımsenın benım ıcın yapabılecek bırseyı yok ama barı dua edın bana

herşey düzelicek
umutsuzluğa kapılma
Alaha güven

inşallah. ama cok zorluyor benı. basta daha dık durabılıyordum ama bı anda ne oldugunu anlamadan çöktüm. bı aksam ısten donup yataga gırdım ve tam yedı gun ozel ıhtıyclar dısında ne yataktan cıktım ne de telefon, yuzyuze vb bırıyle gorustum.
ama su an daha ıyıyım. batabılecegım kadar battım, daha dıbı yok zaten. şimdi cıkıs zamanı olacak Allah nasip ederse..

yüzyüze görüştünüzmü boşanma davası açtığını söyledimi

soyledi. ama telefonda laf arasında teblıgatın geldı mı dedı, ne teblıgatı dedım, davanınkı dedı, ne davası deyınce e bosanma davası actım ya dedı, ne zaman actın nıye haberım yok benım deyınce, unutmusum sana soylemeyı dedı. unutmus adama bana soylemeyı yoksa art nıyetten degıl bu yaptıkları. bosanmıyorum senden ugras bakalım deyınce de tehdıte basladı...

ne kadar çok olsa da derdin
vardır elbet bir bildiği derdi verenin
bunların hepsi imtihan
ve geçecek
sen de ne kadar güçlüymüşüm de haberim yokmuş diyeceksin geçince

Tahmin etmistim boyle olacagini esinin seni oyalamalari hep bu yuzdendi
Sen tapuya serh koydurduk diyince iyi bari satamaz diye dusundum
Peki nasil satmis

Artık eskisi gibi değil. Dava dilekçene eklersiniz ortak malınızı sattığını, tapu hemen ayrıntıları gönderiyor ve sana evin yarısını vermeye mecbur kalıyor. Hatta mal kacırmaktan fln birseyler de yapabilirsiniz.

Tabii ederiz, çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun en hayırlı şekilde atlatırsın umarım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…