- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
Tahmin etmistim boyle olacagini esinin seni oyalamalari hep bu yuzdendi
Sen tapuya serh koydurduk diyince iyi bari satamaz diye dusundum
Peki nasil satmis
Artık eskisi gibi değil. Dava dilekçene eklersiniz ortak malınızı sattığını, tapu hemen ayrıntıları gönderiyor ve sana evin yarısını vermeye mecbur kalıyor. Hatta mal kacırmaktan fln birseyler de yapabilirsiniz.
Tabii ederiz, çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun en hayırlı şekilde atlatırsın umarım .
Allah yardimcin olsun canim
Kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz .
Bunu unutma...
Dualarimiz seninle...
ahhh canım benim ahhh Rabbim İNŞAALLAH bu kötü günlerin senin gelecekteki iyi günlerinin kefareti olsun
bundan sonra karşına çok iyi insanlar çıkar
hayırlı kapılar açılsın sana güçlü ve mutlu ol
hepsi geçer neler geçmiyorki şu dünyada sen sağlığına dikkat et
etrafında iyi insanlar kötü gün dostları varsa onlarla takıl zaten bu günlerde anlaşılıyor dostlar
kimseyi bulamazsan buraya yaz içindeki ne varsa dök
sagol canım guzel dıleklerın ıcın
bundan sonra sadece huzur ıstıyorum hayatımda, baska bır tegım yok ...
etrafımda dostalarım var allah'a şükür ama kımseyı de sureklı derdımı anlatarak sıkmak ıstemıyorum acıkcası.
daha cok dısarı cıkmaya cabalıyorum, daha cok eglenmeye odakladım kendımı, gezmeye vs.
burası rahatlatıyor zaten sadece, cunku kımsenın kafasını sısırmıs gıbı hıssetmıyorum buraya yazdıgımda..
en kotusu artık kımseye guvenemıyorum, en yakınıma bıle.
ve bunun boyle devam etmesınden cok korkuyorum, cunku ben coptenekesını bılıyorum, eskıden oyleydı. kımseyle konusmaz kımseye guvenmez tek basına bı kızdı. tamam cektıgım set bırcok acıdan guzeldı, kımsenın belırlı sınırları gecmesıne ızın vermezdım, bı kısıye verdım şimdi ise bın pısmanım.. tekrar aynı ruh halıne burunmekten korkuyorum sadece.
bence sen psikolojik destek al rahatlatır. ama bir de sanırım kendi ayakların üzerinde durabilen birisin. senin durumunda olan maddi manevi imkanları olmadığı için kocasına yaranmaya, onun için mücadele etmeye çalışan kadınlar ve üstelik yanında çocukları olanlar. galiba çocuğun yok. en azından ona şükret. tek derdin ailene söylemek olsun. üzülürler ama en azından ailendir, senin suçunda yok üzüntünü paylaşırlar
Merhaba,
sesım cıkmıyor cunku kendımı toplamaya calısıyorum.
uzun bır yataktan cıkmama devresınden sonra (yaklasık 8 gun) kendımı daha ıyı hıssetmeye basladım. toparlıyorum kendımı yavas yavas
tehdıt edıyor benı o ınsan evladı, şikayette bulundum, suc duyurusunda bulunacagım yarın allah nasıp ederse, galıba koruma falan ıstemem gerekecek.
adam hem benı tehdıt edıyor hem de arayıp canımlı cıcımlı konusuyor. delırmek uzereyım sanırım
beyefendı elındekı malları satmaya baslamıs, ama yakın akrabalarına satmış, bunları belırledım, işlemlern iptali için dilekcemızı yazdık. dava dılekcem yazıldı... parca parca ama o kadar cok sey oluyor kı, kafamı toparlayıp buraya bıle yazamadım, bırakın burayı normal mesaj atan ınsanlara bıle donemeyecek kadar kafam karısık ve her dakıka baska bırsey oluyor. avukatım bu ısın en az ıkı seneyı bulacagını öngörüyor, kabus gıbı ama olasılık mevcut.. kımsenın benım ıcın yapabılecek bırseyı yok ama barı dua edın bana
güzel kardeşim,
konunu elim ayağım boşalarak okuyorum emin ol.
rabbim sevdiği kulunu çetin imtihanlarla sınıyor.
sen ne kocaman kalpli bir kızsın...
bana kalırsa onun filmi bitti seninki başlıyor.
bak kafası kopmuş tavuk gibi napcağını şaşırdı sağa sola saldırıyor.
çırpındıkça batıyor daha da çok koz veriyor sana...
seni aptal yerine koyamamanın verdiği sinir bu..fos çıkar tehditler.
daha çok uğraşacak yıpratmaya çalışacak belli...
ne de güzel rabbimin yardımıyla planlarını bozdun bozuyorsun bozacaksın da..
bak çevrende seni sevenin de var destekçin de..
hiç korkma güzel kardeşim git üstüne üstüne..gülmeye de başlamışsın daha da çok güleceksin.
hep dualarımdasın artık....
Yüce Rabbim bu sınavdan alnının akıyla çıkarıp,tertemiz insanlarla karşılaştırsın seni inşallah...
canım konunu daha önce okumuştum.epey oldu okuyalı o yüzden ayrıntıları hatırlamıyorum ama ana hatlarıyla biliyorum.bu insandan çekişmeli değil de anlaşarak ayrılsan senin için daha iyi olmaz mı?yine de tazminat ve diğer davalarını açarsın ama boşanmayı uzatmadan bu vatandaşın soyadından kurtulmak istemez misin?ben de benzer yollardan geçtim maalesef.açıkçası hemen boşanmayı tercih ettim çünkü onu süründürecek halim ve isteğim yoktu.beni aldattığı için tazminat alma hakkım da vardı ama onu bile açmadım.tek istediğim herşeyin sona ermesi ve bir daha onun yüzünü görmemekti.ben de onu Allaha havale ettim.en iyisi bu değil mi sence?
bütün dualarım seninle canım.. umarım en az yarayla çıkarsın bu işten... allah yardımcın olsun...
Allah yardimcin olsun kimsenin yaptigi yanina kalmaz
Sakin pes etme ve tehditlere papuc birakma yok oyle bir dunya sessiz sedasiz sutlayacak akli sira
Allahim yaninizda olsun...umarim ayaklariniza kapanip yalvardigi günleri görürsünüz bi keyiflede onu rededersiniz...Güzel günler yakin,umudunuzu yitirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?