- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
herhangi bir gelişme varmı ne yaptınız
seni en baştan takip ediyorum umarım hakkında hayırlısı olur. mutlu olursun, herşey dilediğince olsun
Arkadaşım,
Konunun başından bu yana hayretler içerisinde okudum.
Lütfen bu sürecin hayatına olumsuz yansımasına izin verme. Ne kadar yıpratıcı da olsa sonuna kadar arkasında durun haklı davanızın.
Evet hiçbir şey istemeden ayrılmak olayın en kolay en temiz yanı. Ancak bu gerçekten o kadar basit olmamalı.
Siz bir eştiniz herşeyden önce de eğer karar verseydiniz bu adamın çocuklarının annesi olacaktınız.
Bırakıp giderseniz tek kurbanı siz olmayacaksınız. Belki sizin gibi temiz başka bir insanında hayatını mahvedecek 'nasıl olsa basitmiş bu işler' deyip.
Kıymet bilmemiş cezasını çeksin. İbret olsun etrafına da. Ne kadar kolay evlenip boşanmak. Ne kadar kolay çocukları evlendirip boşanmalarını sağlamak.
Bugün benim başıma gelse ben bu yolda yürürdüm.
Unutmayın... Siz tahmin edebileceğinizden çok daha kıymetlisiniz.
Bu uzun süreçte size kolaylıklar dilerim. Hakettiğiniz mutlu günlere bir an önce kavuşabilmeniz dileğiyle...
Dualarım sizinle...
Salı gunu mahkeme var ama ben gırmeyecegım durusmaya, karsı dava için basvurularım yapıldı. salı gununden sonra ex esımın daha cok delırmesını beklıyoruz sadece :) adam da son gunlerde aşka geldı sabah aşkım napıyosun dıye mesaj atıyor, aksam bıtanem senı ozledım dıye... gelde delırme. sabrımı zorluyor resmen.
salı günü bende çok heyecanlı olacağım herhalde :)
bu arada senin deliller bulduğunu biliyor mu canım?
işyerinde olduğumdan bütün sayfaları okuyamadım
Rab' bim yardımcın olsun..
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Ama şu salı gününü bende çok merak ediyorum
Lütfen bizide gelişmelerden haberdar et
Dualarım seninle
Bu adamın aklı neresinde ya hem ayrılmak için mahkemeye veriyor sonra yok öyle bi dava diyor sonrada sana sevgi mesajları atıyor
Yok bacım yok bu erkekler ya çok manyak yada çok akıllı işte ben bunu anlayamıyorum
Rabbim kötünün şerrinden bizleri korusun
Hesapları ayaklarına dolansın
canım, bu sabah dava vardı.
ama gıtmedım tabı, su an delırmıs gıbı herkese benı soruyor. dedemlere kadar aramıs.
annem hasta kız noldu kı oraya mı gelecektı haberımız yoktu deyıp gecıstırmıs.
delırmıstır sımdı, esyalarımı hala alamadım,tek sıkıntım bu ama su an gıtmem pek riskli :)
ama onun nasıl cırpındıgını duymak telefondakı panık sesını duymak bıle eglenceli :)
bu arada yenı mesaj bıldırımı gelmemıs maılıme tesadufen gırınce gordum yorumları, gec cevap ıcın kusura bakmayın :)
Davadan bir sonuç çıktı mı. Bende merakla bekleyenlerdenim.
İçiniz azıcık soğusun. Tutuşmuş belli ki :)
buyuk olasılıkla durusma bıle olmamıstır. cunku orası kucuk yer gun verme zahmetıne gırmeden boyle anlaşmalı davaları hakımın odasında bes dakıkada halledıyorlar bu ıslemlerı, e ben gıtmedıgıme gore plan suya dustu :) bu hafta hem cok eglencelı hem cok sancılı olacak..
buyuk olasılıkla durusma bıle olmamıstır. cunku orası kucuk yer gun verme zahmetıne gırmeden boyle anlaşmalı davaları hakımın odasında bes dakıkada halledıyorlar bu ıslemlerı, e ben gıtmedıgıme gore plan suya dustu :) bu hafta hem cok eglencelı hem cok sancılı olacak..
Biraz da onun karnı ağrısın bakalım
Nasıl anlaşmalı dava!!!! Siz anlaşmalı dava mı açtınız?
Duruşmaya gitmesen bile,gıyabın dava görülür.Neden gitmedin ki
hayırlısı olsun arkadaşım belk bende aldatılıyordum ama anlamadım fırsat da olmadı
canım, bu sabah dava vardı.
ama gıtmedım tabı, su an delırmıs gıbı herkese benı soruyor. dedemlere kadar aramıs.
annem hasta kız noldu kı oraya mı gelecektı haberımız yoktu deyıp gecıstırmıs.
delırmıstır sımdı, esyalarımı hala alamadım,tek sıkıntım bu ama su an gıtmem pek riskli :)
ama onun nasıl cırpındıgını duymak telefondakı panık sesını duymak bıle eglenceli :)
bu arada yenı mesaj bıldırımı gelmemıs maılıme tesadufen gırınce gordum yorumları, gec cevap ıcın kusura bakmayın :)
oh olsun ona :)
şimdi senin deliller bulduğunu biliyor dimi.. anam şok geçirmiştir heee
mahkemede mi öğrendi daha öğrenemedi mi?
ohhh iyi olmuş..
inşallah eşyalarını da en kısa zamanda alırsın canım..
:) hala hıcbırsey bılmıyor, benım tebıgatımı daha teslım almadı.
dolayısıyla dava gunum yok, dava gunumde ogrenecek herseyı :))
ayy tövbe tövbe kahkaha atası geliyor hayatım :)
o zaman ki yüz ifadesini şok geçirişini ve asıl kimin daha kurnaz, akıllı olduğunu anladığını gözümle görmek isterdim..
deriz ki Rab' bimiz bize yeter :)
o sıkısmayla aradıgı yuz kısıyı ıdare etmek zorunda olmasam bende atacagım kahkahayı, ama sırıtmıyorum dersem yalan olur :)
bende o teblıgatı aldıgındakı yuz ıfadesını cok merak edıyorum.. keske bır sınek olup gorme sansım olsaydı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?