boşanıyormuşuz...

oralarda güvenebileceğin bir konu komşu olsa olur da.. başkalarını karıştırmak da ne kadar doğru bilmiyorum
neyse bakalım görenler anlatır sana hayatım :)

tanıdıgım sureklı evıme gelen tek komsumun da sevgılısı pardon yatak partnerı oldugunu ogrendıkten sonra mı bırıne guvenecegım ordan? Allah muhafaza.. adamda sevgılı bı tane degıl kı, tovbe yaaa agzımı bozdurcak bu adam benım..
artık ılk davada gorecegım suratını :))

neeeeeeeeee aay şimdi bayılıcam
Allah bilir işini canım.. ne kadar kararkterliymiş o
bakıcaz görücez el mi yaman bey mi?

neeeeeeeeee aay şimdi bayılıcam
Allah bilir işini canım.. ne kadar kararkterliymiş o
bakıcaz görücez el mi yaman bey mi?

ben bayılmadım kımse bayılmaz canım, dert etme
artık gulup gecıyorum herseye, ne yapayım baska?
ben adamı işe gonderıyorum sonra ne nanelerı cıkıyor...
bana yaptıgı tek ıyılık artık herseyı kabullenmemı saglamıs olması, hıcbırseye sasırmıyorum artık; ama hıcbırseye. hersey cok normalmıs gıbı gelıyor bana.. ınsanların dehsetle konustukları, duydukları seylerde 0 (sıfır) tepkı ıle durup dınleyebılıyorum.. artık etrafımdakıler tepkısızlıgıme sasırıyorlar...

Sen bişeye şaşırmıyorsun ama ben senin anlattıklarına inan şok oluyorum.
Ah bir elime geçirsem o konumdaki bir şahsı (kadfın erkek farketmez) yeminle parçalayacakmışım gibi geliyor bana
Şerefsizlere karşı rabbim sabır versin size

bılıyorum, konuyu bılen tum tanıdıklarım onları parcalamak istiyor. ama bende nedense bi ataletsizlik mevcut. onun ıcın kılımı kıpırdatmak gecmıyor ıcımden. gercı gıdıp paralasam yıne ben suclu olurum, adam yerıne koyarlar da darp'dan basım agrır :)
rabbım sabrını verıyor ınanın bana, hanı derler ya Allah kuluna tasıyamayacagı yuku yuklemez dıye; haklılar...

Eğer bir dava açıldıysa,sana zaten duruşma çağrısı gelmesi lazım.

O zaman bir dava açılmış.Tamam da neden gitmiyorsun.Sonuçta mahkemeye sunulmuş bir dilekçe,açılmış bir dava ve gönderilen mahkeme celbi var.

dava zaten acık. ben o davaya gıdıp anlaşmalı bosanmayı kabul etmeyecegım ıcın celbı bıle teslım almadım.
kendı actıgım davaya tabı kı gıdecegım, ben onunla anlaşmalı bosanmak ıstemıyorum kı onun anlaşmalı bosanma davasına katılayım...

hiiiç yıpratma kendini.... çiçek gibi ol hep iyi bak kendine... hayatta her şey bizim için... çok ah vahh diyen insanlardanda uzak dur daha dibe çekerler ruh halini.... hiç gerek yok.... sağlam dur... Allah yardımcın olsun.....geçer her şey....

Canım benim tamam ama,anlaşmalı boşanma gidip bir kişinin dava açmasıyla olmaz ki.Taraflar kabul eder,protokol hazırlanır birlikte başvururlar dava görülür boşanırlar.
Hem davayı açanın karşı taraf olması lehine olabilir.

Ayyyyy nebicim bi adama denk gelmissiniz yaaa.... Adam Harem kurmus resmen, bide bisey olmamis gibi davraniyor... Vallah sizin herseyi bildiginizi ögrendigi andaki yüzünü cok merak ediyom... Peki simdiki dava icin sizinle konusmusmuydu, hani bosanma actim bak bosanalim anlasalim falan diye... Cok tuaf davranislar var, akilli aptalmi nedir anliyamadim vallah ...

tesekkur ederım degerlı yorumunuz ıcın. ınanın bende artık etrafımda negatıf ınsan tutmuyorum. evde bos bos oturup dusunecegıme arkadaslarımla programlar organıze edıyorum. eskı sosyal halıme gerı dondum yırmı gundur ve kendımı harıka hıssedıyorum. eskı esım hıc olmamıs gıbı su an benım ıcın ... tek varlıgı soyadım

dedıklerınızın her kelımesıne katılmakla beraber, yasadıgım yerın ufak bır yer oldugu ve tanısıklı dovus ıle hersey yapılabıldıgını eklemek ısterım. ben ne protokol gordum ne baska bırsey. davanın acıldıgını bıle tesadufen e devletten gordum. daha nasıl anlatayım kı durumu. sark kurnazı olmaya calısıyor benımkı(ex) butun yaptıklarını lehıme kullanıcam zaten. bana celp gelmeden ben celp teslım almadan dava gunu verılemez bı kere, uygunsuzluklardan en buyugu bu, ne yanı haberım olmasa tesadufen yıne haberım olmadan bosanmıs mı olacaktım yani?

hıcbır sekılde dava hakkında konusmamıstık, ben dava acıldıktan bı sure sonra tesadufen e devletten gordum. hatta celp ıcın de eskı ısyerı adresımı vermıs aılemın evını bıle degıl. o evrak da postacının bızım postalarımızı yenı adrese yonlendırmesı sayesınde karsıma cıktı. allahtan postacı cocuk yenı bırıydı benı tanımıyordu. geldı kapıyı actım adımı soyledı boyle bırı var mı burda dedı, anlayamadım dedım ısmı tekrarlarken elındekı evragı gordum, celp oldugunu anlayınca yanlıs adres burda oyle bırı yok ıyı gunler deyıp kapadım kapıyı. o celpı alsam demek kı o gun bosayacaktı benı.. cin olmadan şeytan çarpmaya calısıyor aklınca..

sonuna kadar okumadım ama ben olsam ya boşanmam sürünsün it, yada donuna kadar soyarım...bu kadar kolaymı

utanmaz serefsız dun telefon hattımın yedek sım ını cıkarmıs, hat onun adınaydı.
benı arayanları o cevaplıyor su an, ne beklıyor ya da kımın aramasını beklıyor acaba?

Canim hepsini okuyamadim, su an ne durumdasin ?
Ayriligi kabul etmis gibisin ?
Evden kim ayrildi?
Umarim sen degilsindir ?

Neymis ana derdi ?
Insan hic mi pisman olmaz sudan sebebden ayrilmaya ?
Ailesi ne diyor ?

Canim hepsini okuyamadim, su an ne durumdasin ?
Ayriligi kabul etmis gibisin ?
Evden kim ayrildi?
Umarim sen degilsindir ?

Neymis ana derdi ?
Insan hic mi pisman olmaz sudan sebebden ayrilmaya ?
Ailesi ne diyor ?

ayrılıgı tabı kı kabul ettım, o insan musveddesını hayatımda gormek ıstemıyorum artık
evden ben ayrılmıs oldum, annemın rahatsızlıgı ıcın sehırdısına cıktıgımda yedı bu naneyı cunku.. on gunlugune cıktım evden yaklasık uc ay oldu...
ana derdı serbest takılması. adamın 4-5 tane sevgılısını buldum. face maıl yazısmalarından.. bı tanesı hergun evıme gıren komsum...
pısman mı bılmıyorum, ama sanmıyorum.
aılesı benı sucluyor. artık kıme ne dedıyse. bende su an susuyorum butun soyleyeceklerım için mahkeme gununu beklıyorum. ondan sonra herkesı arayıp anlatacagım nasıl serefsız oldugunu...

merhaba,

ex esiniz sizi aldattigini bildiginizi tahmin etmiyormudur ?

mesela face hesabindaki yazismalari silmek gibi bazi duzenlemeler yapmak gibi
bir tutumu varmi?

simdi bu adam bir gun uyanacak ve sizin tazminat davasi actiginizi
ayrica yedigi tum naneleri bildiginizi ogrenecek
o gun cok onemli neler yapar sizce
nasil bir taktik gelistirir?
size askim'li mesajlar atmanin sizce sebebi neydi? madem sizi kotuluyo sagda solda

depresyon evresine girmis gibi bir bunalim yasadiniz ama cabuk toparlaniyorsunuz
bu gucunuzu kaybetmeyin cunku oyle bir hadsize haddini bildirmek icin guclu olmaniz gerek

hersey gonlunuze gore olsun

Komşun mu

ALLAH'a havale et canım.
Bu dünyada sen süründür, öteki tarafta (hatta bu tarafta bile) mevlam cezasını verecektir..
Sütü, Şerefi bozuk insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…