- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
oralarda güvenebileceğin bir konu komşu olsa olur da.. başkalarını karıştırmak da ne kadar doğru bilmiyorum
neyse bakalım görenler anlatır sana hayatım :)
tanıdıgım sureklı evıme gelen tek komsumun da sevgılısı pardon yatak partnerı oldugunu ogrendıkten sonra mı bırıne guvenecegım ordan? Allah muhafaza.. adamda sevgılı bı tane degıl kı, tovbe yaaa agzımı bozdurcak bu adam benım..
artık ılk davada gorecegım suratını :))
neeeeeeeeee aay şimdi bayılıcam
Allah bilir işini canım.. ne kadar kararkterliymiş o
bakıcaz görücez el mi yaman bey mi?
Sen bişeye şaşırmıyorsun ama ben senin anlattıklarına inan şok oluyorum.
Ah bir elime geçirsem o konumdaki bir şahsı (kadfın erkek farketmez) yeminle parçalayacakmışım gibi geliyor bana
Şerefsizlere karşı rabbim sabır versin size
buyuk olasılıkla durusma bıle olmamıstır. cunku orası kucuk yer gun verme zahmetıne gırmeden boyle anlaşmalı davaları hakımın odasında bes dakıkada halledıyorlar bu ıslemlerı, e ben gıtmedıgıme gore plan suya dustu :) bu hafta hem cok eglencelı hem cok sancılı olacak..
Eğer bir dava açıldıysa,sana zaten duruşma çağrısı gelmesi lazım.
geldı, ama ben almadım,
hatta postacı geldı bana adımı sordu elındekı evragı gorunce yanlıs adres burda oyle bırı yok dedım. :)
O zaman bir dava açılmış.Tamam da neden gitmiyorsun.Sonuçta mahkemeye sunulmuş bir dilekçe,açılmış bir dava ve gönderilen mahkeme celbi var.
Canım benim tamam ama,anlaşmalı boşanma gidip bir kişinin dava açmasıyla olmaz ki.Taraflar kabul eder,protokol hazırlanır birlikte başvururlar dava görülür boşanırlar.dava zaten acık. ben o davaya gıdıp anlaşmalı bosanmayı kabul etmeyecegım ıcın celbı bıle teslım almadım.
kendı actıgım davaya tabı kı gıdecegım, ben onunla anlaşmalı bosanmak ıstemıyorum kı onun anlaşmalı bosanma davasına katılayım...
hiiiç yıpratma kendini.... çiçek gibi ol hep iyi bak kendine... hayatta her şey bizim için... çok ah vahh diyen insanlardanda uzak dur daha dibe çekerler ruh halini.... hiç gerek yok.... sağlam dur... Allah yardımcın olsun.....geçer her şey....
Canım benim tamam ama,anlaşmalı boşanma gidip bir kişinin dava açmasıyla olmaz ki.Taraflar kabul eder,protokol hazırlanır birlikte başvururlar dava görülür boşanırlar.
Hem davayı açanın karşı taraf olması lehine olabilir.
Ayyyyy nebicim bi adama denk gelmissiniz yaaa.... Adam Harem kurmus resmen, bide bisey olmamis gibi davraniyor... Vallah sizin herseyi bildiginizi ögrendigi andaki yüzünü cok merak ediyom... Peki simdiki dava icin sizinle konusmusmuydu, hani bosanma actim bak bosanalim anlasalim falan diye... Cok tuaf davranislar var, akilli aptalmi nedir anliyamadim vallah ...
utanmaz serefsız dun telefon hattımın yedek sım ını cıkarmıs, hat onun adınaydı.
benı arayanları o cevaplıyor su an, ne beklıyor ya da kımın aramasını beklıyor acaba?
Canim hepsini okuyamadim, su an ne durumdasin ?
Ayriligi kabul etmis gibisin ?
Evden kim ayrildi?
Umarim sen degilsindir ?
Neymis ana derdi ?
Insan hic mi pisman olmaz sudan sebebden ayrilmaya ?
Ailesi ne diyor ?
sonuna kadar okumadım ama ben olsam ya boşanmam sürünsün it, yada donuna kadar soyarım...bu kadar kolaymı
ayrılıgı tabı kı kabul ettım, o insan musveddesını hayatımda gormek ıstemıyorum artık
evden ben ayrılmıs oldum, annemın rahatsızlıgı ıcın sehırdısına cıktıgımda yedı bu naneyı cunku.. on gunlugune cıktım evden yaklasık uc ay oldu...
ana derdı serbest takılması. adamın 4-5 tane sevgılısını buldum. face maıl yazısmalarından.. bı tanesı hergun evıme gıren komsum...
pısman mı bılmıyorum, ama sanmıyorum.
aılesı benı sucluyor. artık kıme ne dedıyse. bende su an susuyorum butun soyleyeceklerım için mahkeme gununu beklıyorum. ondan sonra herkesı arayıp anlatacagım nasıl serefsız oldugunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?