- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
merhaba,
ex esiniz sizi aldattigini bildiginizi tahmin etmiyormudur ?
mesela face hesabindaki yazismalari silmek gibi bazi duzenlemeler yapmak gibi
bir tutumu varmi?
simdi bu adam bir gun uyanacak ve sizin tazminat davasi actiginizi
ayrica yedigi tum naneleri bildiginizi ogrenecek
o gun cok onemli neler yapar sizce
nasil bir taktik gelistirir?
size askim'li mesajlar atmanin sizce sebebi neydi? madem sizi kotuluyo sagda solda
depresyon evresine girmis gibi bir bunalim yasadiniz ama cabuk toparlaniyorsunuz
bu gucunuzu kaybetmeyin cunku oyle bir hadsize haddini bildirmek icin guclu olmaniz gerek
hersey gonlunuze gore olsun
♥gözyaşı♥;32058124 .!.:Komşun mu
ALLAH'a havale et canım.
Bu dünyada sen süründür, öteki tarafta (hatta bu tarafta bile) mevlam cezasını verecektir..
Sütü, Şerefi bozuk insan...
utanmaz serefsız dun telefon hattımın yedek sım ını cıkarmıs, hat onun adınaydı.
benı arayanları o cevaplıyor su an, ne beklıyor ya da kımın aramasını beklıyor acaba?
ne adam yahu
hemen yeni bir hat al canım.. avukatına falan da bildir aramasın veya msj atmasın sana cepten
herife bak yaaa
şüphelendi bence bişeylerden.. ondan tel.ine el koydu aklı sıra
daha neler gelecek başına haberi yok
yenı hattı almıstım zaten, donusumlu kullanıyordum hatları, şahsı onemlı seylerde yenı hattı kullanıyordum zaten.
o yuzden kımse o hattı aramaz sormaz. sadece dava olayını bılmeyen arkadasım/akrabam arar. ona da su an bırsey yapamayacagımel koysa ne olacak sankı bende faturasını odemem sen llanıyosun sen dusun derım cıkarım ıcınden :) telefon masrafım yarı yarıya azaldı boylelıkle
baştan beri okudum,
geçmişler olsun inşallah,son durum nedir,acaba?
tesekkur ederım, su an beklemedeyız ve ex delırdı
canım nerelerdesin?
var mı bir gelişme?
Vayyy beee çok güçlü bir insansın biliyor musun ve bu harika, metanetini sakinliğini hiç bırakma tam bir örneksin bence umarım herşey gönlünce olur ve yüce adalet tecelli eder :)
karısık bır haftaydı canım. bana ulasamadıkca dedemlerı arayarak tacız edıyodu. annemlerı ıse bı kez bıle aramadı.
dun face uzerınden konustuk bıraz. "gel bıtırelım bu ısı, sen cok degerlısın, kavga edıop aramızı bozmayalım daha fazla, hep ol hayatımda" dedı; bence bu adam evrenın bana buyuk bı sakası... bendekı cevap standart zaten : tamam...
-Bu işi bitirelim
-Hep ol hayatımda...
Hımmm...
Açtığınız davaların tebligatı eline geçmemiş daha herhalde, yoksa size bukadar aptalca gel ayrılalım falan demez yani.
Bu tür resmi işlemler böyle uzunmu sürer (Allah göstermesin hiç mahkeme işim olmadı da)
Sen bence güçlü ve akıllısın ki bu kadar adice bir oyunu yinede aklınla ortaya çıkardın.
Rabbim hep yanında yardımcın olsun, Kötülerin oyunlarınıda kendi ayaklarına dolandırsın
karısık bır haftaydı canım. bana ulasamadıkca dedemlerı arayarak tacız edıyodu. annemlerı ıse bı kez bıle aramadı.
dun face uzerınden konustuk bıraz. "gel bıtırelım bu ısı, sen cok degerlısın, kavga edıop aramızı bozmayalım daha fazla, hep ol hayatımda" dedı; bence bu adam evrenın bana buyuk bı sakası... bendekı cevap standart zaten : tamam...
Adam gercekten sizofren sakin ama sakin davandan donme yaptiklari karsiliksiz kalmamali
oldu canım deseydin.. hadi len ordan
bence şüphelendi bişeylerden ve onu bulmak için çırpınıyor deli gibi.. delirsin dursun
hele bi tebligatlar geçsin eline görücez bakalım o zaman ne olacak
valla çok sabırlısın canım.. tekrar tebrikler
teblıgatları ptt goturuyor, o yuzden hızlı bırsey olamıyor.. benımkı dava acıldıktan yaklasık uc hafta sonra gelmıstı.
o hala benim guzellıkle gıdip de bosanmamın derdınde.. cok uzgunmus bas agrıyomus sureklı, içimden geber dedım ama mecburen gecmıs olsun cnm yazdım..
madem bı oyun oynuyor bana, ben bu oyunu ondan daha ıyı oynarım ona..
allah kımseyı bu duruma dusurmesın ne kadar guclu olabılecegınızı tahmın bıle edemezsınız.
dun bana barısalım demeyecek mısın dedı, neden dıyeyım kı benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem bılırsın edım, ama ben hep hayatımda olmanı ıstıyorum dedı.. bence sızofren.. baska acıklaması yok bunun..
amın, rabbım hepımızın yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?