boşanıyormuşuz...

merhaba,
sıra ıle gıdelım :)

kesın tahmın edıyordur ama ben ona karsı hala ıyıyı, mazlumu oynadıgım ıcın zarar gelecegını dusunmuyordur bence.

ılk basta face e gırıp lazım olanları aldım, sonra kendı tekrar sıfırladı sıfresını. daha da gırmedım.

herseyı ogrendıgı gun sadece saldırganlaşacak, buyuk ıhtımalle. su an herseyımı parcalayıp yakmıs bıle olabılır. ama dusunmek ıstemıyorum artık sadece akısına bıraktım..

herkese kotuluyor ama kulagıma geldıgını tahmın etmıyor sanırım. cunku sonucta bana bunu anlatan yegenlerı ve en yakın arkadasları... yoksa nıye aşkım bıtanem desın. ya da benım nabzımı yokluyor bende yumusamıs gıbı davranıyorum sankı onu cok ozlemısım gıbı konusuyorum(evet ıkıyuzluyum bu konuda, ama oyle olmam gerektıgını dusunuyorum)

gırmek uzereydım belkı de gırdım depresyona bılemeyecegım. ama tek bıldıgım 8-10 gunluk yatma maceram sonunda kolumdan tutup bagıra cagıra benı kaldırmasalardı ben hala o yorganın ıcınde olabılırdım ve su an bı daha asla oyle hıssetmek ıstemıyorum. Allah razı olsun arkadaslarımdan dostlarımdan bır dakıkamı bos bırakmıyorlar. bılıyorlar cunku bos bıraktıkları an ben tekrar dusunmeye baslayacagım. yorgunluktan pestılım cıkana kadar dısardayım eve gıdınce yatagı zor buluyorum sabahın korunde kalkıp ıse gelıyorum butun zorlu ısler masamda zaten. nerde kafa yorulcak kendıne zaman bırakmayacak sey var hepsıne atlıyorum balıklama. ısten cıkıyorum her gun bırılerıyle bulusuyorum. hıc bırsey yapmasam bı arkadasın evıne gıdıyorum. sonucta kendıme dusunmeye vakıt bırakmıyorum. gecen hafta uykusuzluk cekıyorum dıye o sınırle Elli Ton Üçlemesini ard arda üç gecede okuyup bıtırdım.

♥gözyaşı♥;32058124 .!.:
Komşun mu

ALLAH'a havale et canım.
Bu dünyada sen süründür, öteki tarafta (hatta bu tarafta bile) mevlam cezasını verecektir..
Sütü, Şerefi bozuk insan...

sütü saglam olsa anası bı kez arar noluyo derdı. ıkı yıl aynı evde yasadıgım kadın bı kez bıle aramadı benı..
Allaha havale ettım zaten, bana ne yasattıysa on katını nasıp etsın Allah ona; güzel gunler için de kötü günler içinde. benı mutlu ettıgının on katı mutlu olsun, canımı yaktıgının on katı canı yansın inşallah. baska bır dılegım yok..

utanmaz serefsız dun telefon hattımın yedek sım ını cıkarmıs, hat onun adınaydı.
benı arayanları o cevaplıyor su an, ne beklıyor ya da kımın aramasını beklıyor acaba?

ne adam yahu
hemen yeni bir hat al canım.. avukatına falan da bildir aramasın veya msj atmasın sana cepten
herife bak yaaa
şüphelendi bence bişeylerden.. ondan tel.ine el koydu aklı sıra
daha neler gelecek başına haberi yok

yenı hattı almıstım zaten, donusumlu kullanıyordum hatları, şahsı onemlı seylerde yenı hattı kullanıyordum zaten.
o yuzden kımse o hattı aramaz sormaz. sadece dava olayını bılmeyen arkadasım/akrabam arar. ona da su an bırsey yapamayacagım el koysa ne olacak sankı bende faturasını odemem sen llanıyosun sen dusun derım cıkarım ıcınden :) telefon masrafım yarı yarıya azaldı boylelıkle

baştan beri okudum,
geçmişler olsun inşallah,son durum nedir,acaba?

Vayyy beee çok güçlü bir insansın biliyor musun ve bu harika, metanetini sakinliğini hiç bırakma tam bir örneksin bence umarım herşey gönlünce olur ve yüce adalet tecelli eder :)

canım nerelerdesin?
var mı bir gelişme?

karısık bır haftaydı canım. bana ulasamadıkca dedemlerı arayarak tacız edıyodu. annemlerı ıse bı kez bıle aramadı.
dun face uzerınden konustuk bıraz. "gel bıtırelım bu ısı, sen cok degerlısın, kavga edıop aramızı bozmayalım daha fazla, hep ol hayatımda" dedı; bence bu adam evrenın bana buyuk bı sakası... bendekı cevap standart zaten : tamam...

Vayyy beee çok güçlü bir insansın biliyor musun ve bu harika, metanetini sakinliğini hiç bırakma tam bir örneksin bence umarım herşey gönlünce olur ve yüce adalet tecelli eder :)

ne yazık ki..
kımseye mınnet etmem o yuzden guclu gorunuyorum sanırım..
basıma ne gelse güçlü göründüğüm için geldi zaten.
nasılsa o guclu atlatır dıye bındı herkes tepeme..
inan bana guclu olmaktansa zayıf ama korunan bırı olmak daha ıyıdır...

-Bu işi bitirelim

-Hep ol hayatımda...

Hımmm...

Açtığınız davaların tebligatı eline geçmemiş daha herhalde, yoksa size bukadar aptalca gel ayrılalım falan demez yani.
Bu tür resmi işlemler böyle uzunmu sürer (Allah göstermesin hiç mahkeme işim olmadı da)
Sen bence güçlü ve akıllısın ki bu kadar adice bir oyunu yinede aklınla ortaya çıkardın.
Rabbim hep yanında yardımcın olsun, Kötülerin oyunlarınıda kendi ayaklarına dolandırsın

-Bu işi bitirelim

-Hep ol hayatımda...

Hımmm...

:) tepkınız hosuma gıttı :)
ben dırek o.ç. demıstım hatta notebooku parcalayacaktım nerdeyse, elımden aldılar bılgısayarı..
ben hayatında olmasam butun ıslerını halledecek kım kalır gerıye, bana hem bosanalım dıyor hem de el altında tutmaya calısıyor yaaa. delırtecek bu adam benı sonunda...

Son düzenleme:

teblıgatları ptt goturuyor, o yuzden hızlı bırsey olamıyor.. benımkı dava acıldıktan yaklasık uc hafta sonra gelmıstı.
o hala benim guzellıkle gıdip de bosanmamın derdınde.. cok uzgunmus bas agrıyomus sureklı, içimden geber dedım ama mecburen gecmıs olsun cnm yazdım..
madem bı oyun oynuyor bana, ben bu oyunu ondan daha ıyı oynarım ona..
allah kımseyı bu duruma dusurmesın ne kadar guclu olabılecegınızı tahmın bıle edemezsınız.
dun bana barısalım demeyecek mısın dedı, neden dıyeyım kı benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem bılırsın edım, ama ben hep hayatımda olmanı ıstıyorum dedı.. bence sızofren.. baska acıklaması yok bunun..
amın, rabbım hepımızın yardımcısı olsun...

oldu canım deseydin.. hadi len ordan
bence şüphelendi bişeylerden ve onu bulmak için çırpınıyor deli gibi.. delirsin dursun
hele bi tebligatlar geçsin eline görücez bakalım o zaman ne olacak
valla çok sabırlısın canım.. tekrar tebrikler

valla kıbar kıbar TAMAM CANIM dedım..
cırpınsa nolcak benım bı seyım yokkı ortaya cıkacak?
sabrede sabrede sıstım zaten.. ama care yok sabretmeye devam...

Allah Allah ya ..oyun mu oynuyor..sonunda boşanmayacağınızı düşünüyor sanırım...herşey tatlıya bağlanacak gibi bir his içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…