boşanıyormuşuz...

Bu adam köpeksiz köy bulmuş değneksiz gezmeye çalışıyor ama yemezler canım

aslında tam olarak yaptıgı bu.
cunku aılemle aram ıyı degıl, bunu bılıyor ve kullanıyor..
ha yanlıs anlasılmayayım tabı kı cok kotu degılız ama surtusmelerımız var. fıkır ayrılıkları yasıyoruz bırcok konuda aılemle.
ama unuttugu bırsey var ben bugune kadar anne babama bıle boyun egmedıysem ona hıc egmem. Allaha sukur bugune kadar hep ayagımın ustunde durdum. Annemle babam cocuklugumuzdan berı bıze asla egılmemeyı, asla alcalmamayı (gereksız seyler ıcın), asla basımızı onumuze egmememızı ogrettıler... babam hep "gerekırse cebınde bes kurusun olmasın ama o kafan yerde olmasın" der.
ben bu konudan aılemı uzak tutmaya calıstıkca o ıstedıgı gıbı at kosturabılecegını sanıyor. halbukı bızımkıler gercegı bılse en azından saglam bı dayak yerdı.. ama gerek yok. ben halledıcem onun ısını

Allah Allah ya ..oyun mu oynuyor..sonunda boşanmayacağınızı düşünüyor sanırım...herşey tatlıya bağlanacak gibi bir his içinde..

bence herseyı tatlı dılle bes dk ıcınde bıtırmeye calısıyor.
çunku bılıyor onun bırseyıne mınnet etmeyecegımı, nasılsa bırsey ıstemeyecek uc dk da bosanırız bıter dıye dusunup ıyı davranıyor bence bana. cunku tersımın cok pis olabılecegını bılıyor. sınırlenırsem ona dunyayı cehennem edebılecegımı bılıyor.. halbukı o cehenneme dogru yuruyor ama haberı yok hala...

Afferim kiz sana

iste hepimiz boyle guclu olmaliyiz, bir erkege onlarsiz ne kadar guclu olabilecegimizi gostermeliyiz.. biraz feminist yaklasim oldu ama olsun cogu kadin kocalarinin yaptiklarini gormezden gelip hayatlarina mutsuz sekilde devam ediyorlar..

onun o saskin suratina gidip bide tukurmek var ama neyse, onuda Rabbime birak.

Dava gunu geldiginde hakim catir catir benzeticek onu.. gul gibi karisinin arkadasindan yaptiklari yanina kalmayacak

Sana tam destegim canim bizi haberdar et

Ben sizin gibi kadinlari cidden anlamiyorum.adam sizi istemiyor demek neden zora sokuyor sunuz gururlu davranip davranip bitirmiyorsunuz.ben olsam beni istemeyeni bende istemem.evlenmek gibi bosanmakda dogal.ne bileyim bu mantigi anlamıyorum. Illa surundurcem.onu surundurmuyorsunuz ki aslinda kendi sinirinizi bozuyorsunuz.cidden anlamiyorum.ben olsam cehenneme kadar yolu var derim beni istemeyeni ben hic istemem.

Bide oyun falan ne yani .boş yere uzuyorsun kendini.ben olsam muhattap bile olmam.banane ya hic usim yok alttan alicam onu bildigim butun hakeretleri eder yollarim yüzüne bakmam ole birinin

belin 87 arkadaşım şimdi sen olsan eşin sana bunları yapsa sen tamam deyip hiç bir şey talep etmeden bay bay mı dersin adam göz göre göre kadını aldatmış vede arkasından işler çevirmiş tamam deyip peşini bıraksıp al senin olsun mu desin ki anlaşmalı boşansalar adam bişey vermicek bence

:) teşekkür ederım:26:
zaten gelısmelerı yazıyorum bırcok arkadasım da burdan ogrenıyor gelısmelerı kımseye tek tek dert de anlatmıyorum boylece

nasıl gormezden gelebılırım kı yaptıklarını adama resmen benım evımde (dıger) sevgılısyle yatıyor sonra evıme gelıp benle yatıyor.. ne kadar ıgrenc bırsey bu...

belin87 hanım; bızım gıbı kadınlar tam olarak nasıl kadınlar oluyor acaba? anlayamadıgım ıcın soruyorum.
ben gururlu davrandıgım ıcın bosanmıyorum zaten. barısma derdım asla olamaz. adını duyunca mıdem bulanıyor. ama neden hemen bosanıp sevgılısıyle yaptıgı planları gerceklestırmesıne ızın vereyım kı?
adam gıbı karsıma cıkıp ben baskasına asık oldum deseydı zaten ben o gun bosanırdım ondan. hemde tek kelıme etmeden.
kusura bakmayın ama ben evlı bır ınsanın baskasına nasıl asık olabılecegını anlamıyorum, insan baskasına nasıl o gozle bakar kı?
iyi o zaman bende yatsaydım üç beş erkekle o zaman tepkınız ne olurdu? o zaman namus olurdu ısın adı dımı? namus sadece kadına yuklenen bır sorumluluk degıl kı!!!

Bide oyun falan ne yani .boş yere uzuyorsun kendini.ben olsam muhattap bile olmam.banane ya hic usim yok alttan alicam onu bildigim butun hakeretleri eder yollarim yüzüne bakmam ole birinin

ona hakaret etmek sacma olur, hakaretten utanacak yuzu olan ınsan boyle halt yemez zaten.
umarım sız veya cevrenızdekı herhangı bır kısı boyle bır duruma maruz kalmaz.
cunku yasamayan anlamaz bunu; yıne de kımsenın yasamamasını dılerım...

adam utanmasa benım haberım olmadan benı bosamaya kalkacak zaten...
ben bunu onun burnundan getırmezsem yarın aynada kendı suratıma nasıl bakabılırım kı?
o zaman arkamdan soyledıgı hersey dogruymus gıbı gorunmeyecek mı?
gercı ben yıne bırsey talep etmıyorum, bosanma dılekcemde tazmınat olarak talep ettıgım rakamın cocuk esırgemeye bagıslanması ıcın bır madde var. ama ben bunu yazma geregı hıc gormemıstım bugune kadar. madem para ıcın oyun oynadıgım dusunuluyor bazı arkadaslar tarafından -ki ben son mesajlardan bunu anladım- bende acıkca yazayım dedım.
yanlıs anlamayın tepkım sıze degıl sayın tripoliii, bu yazdıklarım sızın yazınıza ek olsun dıye mesajınızı alıntıladım...

yok arkadaşım ben seni haklı buluyorum yolunda devam et ayrıca talep ettiğin tazminatı çocuk esirgeme kurumuna da bağışlaman incelik bence

tam tersi gurursuz davrandığınızı düşünüyorum . benim kocam bunu bana yapsa ki herkesin başına gelebilir doğal bir olay . anında boşarım . beni istemeyeni ben hiç istemem . bekarım belki bekara karı boşamak kolay diyeceksin ama doğrusu bu . burda evli bayanlarda aynı şeyleri söylemiş . aklın yolu bir . sizin yaptığınız size zarar veriyor . o yaşayacağını zaten yaşıyor . seni sevse seni bırakmaz yanında olur . baksana kendine hayat kurmak istiyor . insanlar evlenir boşanır bunlar normal şeyler . sizi sevdi evlendi demek sonra değişti başkasına aşık oldu . olabiliyor bunlar . sende başkasına aşık olabilirdin . sende bitirmek isteyebilirdin . adam hem senle hemde sevgilisiyle yaşamıyor ki . boşanalım diyor . bir insanlar evlenirken boşanmayıda göze alırsın . evlilik kumar gibi birşeydir . alınma ama ben böle düşünüyorum . beni istemeyen adamı neden süründüreyim banane . bence sen hala umut ediyorsun belki bana döner diye ki haklısında seviyorsundur seven insana kimse sevme diyemez . ama zaten seni gerçekten seviyorsa eninda sonunda sana dönücektir

tek kuruşunu istemem öle birinin . büyükde konuşurum bu konuda . beni istemeyeni istemem . mümkün olduğunca erken ondan kurtulurum . banane ondan artık derim .acımı kendim yaşarım . allaha havale ederim zaten bulur belasını . aldatmış ama ikisinide birlikte sürdürmemiş boşanmak istemiş sonuçta evlendi ok şimdide boşanmak istiyor bu doğal birşey . doğal olmasa boşanma gibi birşey olmazdı zaten .

konunun hepsini okuyamadım ama anlayacağımı anladım
midem bulandı gerçekten
öncelikle bu şerefsizden kurtulduğun için sevin bence verilmiş sadakan varmış
umarım yüksek bi tazminat alısın

ama ben yerinde olsam adamın sevgililerine de tazminat davası açarım
özellikle o komşun olacak ahlaksıza
biraz da onların başı ağrısın
nasılsa uzun bi süre davalarla uğraşacaksın onlar da nasibini almalı bence

Son düzenleme:

söyledikleriniz çok ağır ve kışkırtıcı ithamlar.insanların derdine dert eklemeyin bu bir.en nihayetinde olayların içinde değilsiniz.bekara karı boşamak kolay hakkaten dediğiniz gibi.çünkü başınıza gelmemiş böyle birşey.kocayı kirli çorabı sıyırır atar gibi atamazsınız.

adam dürüstçe karşıma çıksaydı istemiyorum boşanalım deseydi hiç tereddüt etmez boşardım dedi zaten arkadaş.ortada adamın arkadaşa atmaya çalıştığı maddi ve manevi çok büyük kazıklar var eğer topiği baştan sona okuma zahmetine girdiyseniz adamın yaşattıklarını da görürdünüz.

ben olsam şunu yapardım bunu yapardım demeyim.insan acizdir eksiklidir.büyük konuşmayın.Allah büyük konuşanı sevmez.hayatta elimizde olmayan şeylerde vardır.elimizi kolumuzu bağlayacak sebeplerde olabilir.çaresizlikle kabullenebiliriz de.annemde gençliğinde hızlı feministti.asla kimse bana elini kaldıramaz derdi.babam gibi zıt kültürden birini buldu 26 sene cehennem gibi evlilikte küfürün aşağılanmanın dayağın türlü türlü halini yaşadı.gidemezdi iki çocuğu vardı ama maddi özgürlüğü yoktu.

bir kez daha söyleyeyim.düşmez kalkmaz bir ALLAHtır.

birkaçta hadis verelim;

Bela insanın diline bağlıdır. Bir kimse bir şeyi (asla, kesinlikle, katiyyen) ”yapmam” dedi mi, şeytan her işini bırakıp onu yaptırana kadar uğraşır. Hz.Muhammed (s.a.v)

Kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. Hz. Muhammed (s.a.v)

Peygamberimiz'in: "Din kardeşini bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu (günahı) kendisi de işlemedikçe ölmez. " (Tirmizî, Kıyâme, 53) ...

ben hayatta ne büyük laflar edip içten içe kınadıysam hepsi başıma geldi.bence sizde tövbe edip bu laflarınızı geri alın bu düşüncelerden vazgeçin.yoksa çok manevi kefaret ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…