boşanıyormuşuz...

bı an kendımı anlatamadım sanmıstım ama anlatabılmısım sanırım...

kavun mu bu? dıbını koklayıp ne halt oldugunu anlayayım???
sen benım ex esımı gorsen yemınler edersın bu adam bu dedıklerını yapmaz dıye..
iki yuz nedır bılır mısın??
ınanıp ınanmamak sızın dusuncenız, karısamam sonucta fıkırlerınıze hanımefendı.
ben onun tek kurusunu ıstemıyorum kı.
benım calısıp calısmadıgıma daır bı fıkrınız var mı?
ordan bakınca ben erkeklere bagımlı bırı gıbı mı duruyorum yaa :44:
merak etmeyın hanımefendı bende bugune kadar hıc kımseden bes kurus almadım... almam da...

belin hanım size beddua etmedı kı arkadas, yanlıs mı okudum dıye ıkı kez okudum ama beddua yok ortada,
sadece ılgılı hadıslerı yazmıs. bunlar da malumunuz beddua degıl gerceklerdır. kımın kımden daha fazla musluman oldugunu ya da musluman olup olmadıgını hıcbırımız tartısamayız malumunuz o yuzden bu gıbı konuların -benım konumdan uzak olması sebebıyle- konusulmamasını rıca edecegım.
ayrıca merak etmeyın bu durum benım psıkolojımı bozmuyor aksıne duzeltıyor :)

ayy yok bende parasını ıstemıyorum ama hepsını alıcam gerekırse delı gıbı sokaga sacarım ama yıne de onun elınden alıcam o parayı. tek basına yapmadı hıcbırseyı o..

o adam zaten konu sahibinin parasını vermesi lazım . öle birşey yapıyorsa zaten sahtekarlığa girer .hakkını alması için illa uazatmasına gerek yok ama

belin87 hanım bence konuyu bastan bır okuyun.. nacizane fıkrım

haklısınız 50 sayfayı gectı okumak ezıyet olur ınsana :)
yıne de zahmet etmıssınız tesekkur ederım.
tabı kı sımdı bosanırsam ekmegıne yag surmus olacagım, ne gerek var??
hazır planlarını bozmusken..
tabı kı uzasın benım ıcın bı sakıncası yok tek derdım o soyadı tasımak ama herhangı bır yerde soylemıyorum bıle o soyadını..
yoo eksılmesın cokmesın ıstemem, sonucta o da bı ınsan.
sadece bana ne yasattıysa on katını nasıp etsın rabbım ona..

umarım artık bırseyler guzel olur :)

yazısmalarınıza karısmak ıstemedım ama bıkac sey kafama takıldı benım..
şimdi konunun bı kısmını ben uzerıme aldım ve cevap hakkım dogdu.
1. sadece sen mı prenses gıbı yetıstın? bız neydık?
2. benım koca aradıgımı nerden bılıyorsun, mevcut iş statüm hakkında bır fıkrın var mı?
3. bulayım bı koca bana baksın mı? var mı boyle bır mantık, hangı dunya o dedıgın?
4. kendını saglama aldıgını sanmıssın ama ınan bana dunyan nasıl bır anda doner anlayamazsın bıle.
5. ben de okudum hem de gayet ıyı bı unıversıte ve gayet ıyı bır bolumle.
6. Allah'a şükür kımseye eyvallahım yok, olmaz da... ama unutma en cok guclu olanlar ezılır..
7. haklısın bende aldatana acımam, acımıyorum da...
8. kımseye eyvallah demeyın zaten :)

ınanırım ve kendı evımde kac kere buldum tahmın bıle edemezsınız.
benım ex esım benım ıcın delı olurdu, herkesı karsısına alırdı. oyle seyler yapardı kı herkesın agzı acık kalırdı bıze. sadece benı ıkı saat gorup dogumgunu hedıyemı verebılmek ıcın 19 saat araba kullandıgını bılırım ben..
hanı arkadaslar sormuş ya nasıl anlamadıgımı, nasıl anlayayım?

beraber kurduk tabı, her seyde hakkım var ama sadece haram olsun dıyorum butun emeklerım
param gıtse nolcak gıtmese nolcak kaybettım sayarım, bosverırım, sadakam olsun der gecerım.

belin 87 çok sert tepkiler veriyor ve büyük konuşuyorsun yarın birgün seni de görmeyelim burda kızlar aşık oldum ben deyip başına bişey gelince insan yaşamadan bilemiyormuş demeyesin sonra insanız başımıza her an ne geliceğini bilmiyoruz

Son düzenleme:

yıne de gelmesın tabı basına boyle seyler, yanı kımsenın basına gelmesın..
umarım hep o pembe dunyası pembe kalır..

bende çok inanırım bunun etkiside olabilir eşinizde.
Hem karnım doysun, hem pastam dursun istiyor

tazminat nafaka mal paylasimi
lutfen geri adimlar atmayin
bunlar sizin hakkiniz

bir erkek yasattigi can acilarini maddiyatla karsilayamaz tabii
ama karsiladigi zaman onunda cani acir
e haliyle onun caninin acimasi lazim degilmi

"ben nasil boyle hayvanliklar yaptim" diye kahrolmasini bekleyecek degiliz herhalde
zaten erkekler uzun bir zaman sonra pisman oluyorlar

siz cok guzel ilerliyorsunuz
biz kadinlar mantigimizi biraz gec devreye sokariz
duygusal depremlerden mantikli dusunmeye firsat bulamayiz cogu zaman
aldatildigimizi ogrenince mesela hemen "nasil yaparsin, neden" diye aglar figan ederiz
siz oyle yapsaydiniz
simdiye kadar daha ne dalavereler yapardi

siz mantiginizi daha cabuk devreye soktunuz
boylede devam edin lutfen

Allah size bol sabirlar versin cunku en cok buna ihtiyaciniz var

belkı bende dagılırdım ama ben dırek avukatımı aradım ve sakın ol gerısı bende muhatap olma dedı.
o ya da arkadaslarım olmasa yıkılırdım belkı.. bılemeyecegım..
yolumdan donmeye nıyateım yok zaten :)

sabır dılegınız ıcın cok tesekkur ederım cunku gercekten cok ıhtıyacım var.
hem o serefsızle hem aılesıyle hem kendı aılemle ugrasmak cok yorucu.
bazen yok olmak ıstıyorum sadece...

Son düzenleme:
konuyu aylar öncesinden hatırlıyorum ama yorum yaptımmı bilmiyorum...ama geçmiş yorumlara pek bakamadım malum sayfalar almış kısaca son sayfalara göz gezdirdiğimde çıkan sonuca göre yorum yapacağım...
Öncelikle geçmiş olsun adınıza çok üzüldüm...bende sizin olayınıza çok benzer bir olay yaşadım...
Yorumlardan anladığım kadarıyla adamın böyle bir halt ettiğini nasıl anlamadığını sormuşlar... Anlamazsınız çünkü 1 senelik nişanlılım boyunca bende anlamamıştım emin olun... O kadar güzel oynuyorlar sizi çok iyi anlıyorum o sevgi sözcükleri aşk böcükleri tavırları zaten gözümüzü boyuyor...
Ha birde oyle pislik bir adamın hiç birşeyini almam diyenler var. Emin olun başıma böyle birşey gelmeden önce bende öyle düşünüyordum..taki aldatıldığımı öğreninceye kadar...Çok iyi bir işim, aileminde maddi açıdan bir sıkıntısı olmamasına rağmen iş bu aşamaya gelince tabiri caizse donuna kadar almak istiyorsunuz...Çünkü hırslınız ve canınız yanıyor...Kaldı ki benim evliliğim 1 seneden az sürmüştü, bana uğraşma 1 seneden az olduğu için dava uzar, çekişmeli olduğu içinde yıllar bile sürebilir demişlerdi...Sürmesinden ne kadar korktuysamda inat ettim...1 ay lık periyotlarla toplam 3 dava oldu ve 3. de bitti resmi olarak 9 ay evli kaldık ve hakim çatır çatır tazminatımı da verdi...Şimdi çok ama çok huzurluyum inanılmaz bir özgüvene sahip oldum ve hayatımı yaşıyorum...
Allahım seninde yolunu açık etsin ve kararından pişman etmesin, hakkını savun ve asla pes etme, allah iyilerin yanında unutma :)

su an o kadar ıyı geldın kı bana anlatamam ...
tesekkur ederım degerlı yorumun ıcın. gercekten cok cok cok ıyı geldı bana

canım topikte gereksiz polemik oluşturmuş birileri
düşmez kalkmaz bir Allah.. büyük konuşanlarla hiç muhattap olmaya gelmez bile
ben hemen bırakır giderim demekle olmuyo bu işler ağzı olan konuşuyo işte
sen sakın yolundan dönme hayatım Allah bilir işini..
keşke tüm kadınlar senin gibi maşallah güçlü olsa..

bizde anlaşamadık boşandık. 2.5 yıllık evliydik. zaman zaman özlüyorum ama çok iyi oldu böyle çok rahatım. umarım sizde mutlu olursunuz. biz anlaşmalı boaşndığımız için yardımcı olamayacağım pek ama yinede konuşmak isterseniz konuşuruz.

sağol canım. reelde o kadar cok kösteğim var ki sanal da da olmasına sasırmadım zaten.
yolum bellı benım ya ben bıtıcem ya da o, baska secenek yok kı..
ıkı tane dılegım var Allahtan bırı sabır dıgerı bana yasattıgının on katını yasaması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…