- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi hayatincoptenekesi
-
umarım sende çok mutlu olursun. bazen boşanmak daha akıl karı inanın bana.tesekkur ederım, mutlu oldugunuza sevındım :)
umarım sende çok mutlu olursun. bazen boşanmak daha akıl karı inanın bana.
yazacak cok sey var ama şimdi bana da beddua edıyosun dıyecekler dıye susuyorum valla..
sizin konunuzu takip ediyorum ve sonuna kadar size hak veriyorum öyle insanları pişman etmeden bırakmamalı çünkü hak ettikleri aslında daha kötü şeyler ama neyse sizi destekliyor ve çooooooooooookkk mutlu olmanızı diliommm
güzel kardeşim merhaba..dün akşam kalktı yasağım anca yazabiliyorum.
özür dilerim sana destek olayım derken ayarı kaçırmışım istemeden.geri dönüp bakınca yok bunu yazan ben olamam dedim zaten.
sana heryerden köstek oluyorlarmış değil mi?kardeşim kendini suçlu bilme sakın..uzun uzun kendini anlatmana gerek yokmuş.gördüğün gibi açlığı hiç tecrübe etmemiş birine açlığın tanımını yapabilmek ne kadar zor hatta imkansızmış değil mi?açlık diye birşeyin varlığına inanmıyorlar.ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup düşüncesizce vurabiliyorlar..
hala anlayamadığım bir kaç saat buluştuğun birilerinin ardından neden kısmetim yok diye başlık insan yarın öbürgün kocası evi terk ettiğinde nasıl hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam eder..:44::44::44:bu bir çelişki değil midir?
burda sanalda kes sus canımı sıkma kabadayılığını kolay.mühim olan daha ilk buluşmada bir insanın yüzüne ben böyleyim deme cesaretinde bulunabilmek.
şurda yapma etme girme bu yollara dediğimiz insanlar bir zaman sonra kızlar siz haklıydınız diye başlık açıyor.kimsenin düşüncesi bize zarar vermediği gibi fikrinin sabitliği bizi ilgilendirmez. birinin başına gelen şer bizi üzer ancak.bende bir zamanlar 26 yaşındaydım.ileri sardırıyoruz zamanı sonuçta.
aynı anda bu kadar insanın tepkisine mazhar olsam acaba ben mi yanlışım diye düşünürdüm.
hastalık var sağlık var demek lazım.birkaç dk.sonramızın garantisi yok.ölüm genç çocuk dinlemez götürür.anca inşallah iyi günlere demeliyiz.ama bazen bir müsibet bin nasihatten daha fazla öğreticiymiş.bazı insan anca yaşayıpta görür.
30 yaşında kendimi aşırı ciddiye alırsam 60 yaşında bana reva olan boş bir evde sesimin duvarlarda yankılanmasıdır.çünkü ne koyarsan kazanına anca o gelir kepçene.
yazınızı ve bir kaç sayfaya kadar okudum.neden diye sorgulamak pek işe yaramıyo onca yıl sonra size böyle bir şekilde tek nefeste bunu söylüyorsa gerçekten onda bitmiştir..ne kadar konuşsanızda sadece olacakları biraz ertelemiş olursunuz..bu kadar kolay mı diyoruz ya hep aslında evet bu kadar kolay ... vazgeçen zaten o sözü söyleyene kadar kendi iç psikolojisini hazırlamış ve herşeyi düşünmüş oalarak bulmuyormuyuz sonuçta sevdiğimizi eşimizi vs. hep derim kendime ve çevremdekilere ilişkiler sadece iki dudak arasına bağlıdır die ..öylede oluyo haliyle bir taraf bitti diyo ve bitiriyo karşısındaki ne hissediyo umursayan gördünüzmü hiç ben görmedim..
neysee..arkadaşım şuan durum son olarak ne bilmiyorum ama güçlü olun karşınızdakine gurur yapıp haklarınızdan vazgeçmeyin derim..hakkınızı alın ve çatır çatır yiyin ..oda sizin rahatlığınızla yesin dursun kendini..
hakkınızda hayırlı olsun söylenecek çok şey var nu konularda ama yaşayan ne hissediyorsa o oluyo ..
güzel kardeşim merhaba..dün akşam kalktı yasağım anca yazabiliyorum.
özür dilerim sana destek olayım derken ayarı kaçırmışım istemeden.geri dönüp bakınca yok bunu yazan ben olamam dedim zaten.
sana heryerden köstek oluyorlarmış değil mi?kardeşim kendini suçlu bilme sakın..uzun uzun kendini anlatmana gerek yokmuş.gördüğün gibi açlığı hiç tecrübe etmemiş birine açlığın tanımını yapabilmek ne kadar zor hatta imkansızmış değil mi?açlık diye birşeyin varlığına inanmıyorlar.ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup düşüncesizce vurabiliyorlar..
hala anlayamadığım bir kaç saat buluştuğun birilerinin ardından neden kısmetim yok diye başlık insan yarın öbürgün kocası evi terk ettiğinde nasıl hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam eder..:44::44::44:bu bir çelişki değil midir?
burda sanalda kes sus canımı sıkma kabadayılığını kolay.mühim olan daha ilk buluşmada bir insanın yüzüne ben böyleyim deme cesaretinde bulunabilmek.
şurda yapma etme girme bu yollara dediğimiz insanlar bir zaman sonra kızlar siz haklıydınız diye başlık açıyor.kimsenin düşüncesi bize zarar vermediği gibi fikrinin sabitliği bizi ilgilendirmez. birinin başına gelen şer bizi üzer ancak.bende bir zamanlar 26 yaşındaydım.ileri sardırıyoruz zamanı sonuçta.
aynı anda bu kadar insanın tepkisine mazhar olsam acaba ben mi yanlışım diye düşünürdüm.
hastalık var sağlık var demek lazım.birkaç dk.sonramızın garantisi yok.ölüm genç çocuk dinlemez götürür.anca inşallah iyi günlere demeliyiz.ama bazen bir müsibet bin nasihatten daha fazla öğreticiymiş.bazı insan anca yaşayıpta görür.
30 yaşında kendimi aşırı ciddiye alırsam 60 yaşında bana reva olan boş bir evde sesimin duvarlarda yankılanmasıdır.çünkü ne koyarsan kazanına anca o gelir kepçene.
kardeşim neden sataşıyorsun .. sanane benim hayatımdan allah allah ya . ben kimsenin peşinden benle evlen diye gitmiyorum . kendileri buluşmak görüşmek istiyor . sana açık açık anlatmak zorunda değilim . evet evlenmek isterim suç mu .?ama adam boşanmak istiyorsada çeker giderim benim kimseye eyvallahım yok . kimsenin peşine düşmem . elim ayağım tutuyor çalışırım kazanırım . yan gelip yatmam birileri bana baksın diye . gurursuz olmam . giden gider evli olsamda değişmez bu . ben beni sevicek benimde seviceğim birini bulamadığımdan yakındım konuyla ne alakası var şimdi ..
saçmalıyorsun bak . beni kötü kötü konuşturyorsun . ben fikrimi söyledim . değişik fikirlere tahammülünüz yoksa konu açmayacaksınız o zaman . ne diyecektim süründür aman boşama mı ?kusra bakma zaten böle yapması konu sahibine zarar . belki boşansaydı şimdiye kadar kendini sevebilcek mükemmel birini bulucaktı . ama hırsından işte bunu bile göremiyor . adam boşansada boşanmasada zaten farklı bir hayat yaşıyor .yaşım var diyorsun tecrübem var diyorsun ama ben hiç birşey göremedim şu yaşımda valla senin yazdıklarından . takmışsın benim sevgililerime .. sanane ya istediğim kadar erkekle çıkarım . bu benim hayatım . sen benim hayatımı eleştirecek kişi değilsin . ben doğrğu bildiğimi yazarım .şurda iki kişi aynı şeyi yazdı diye fikrimdende vazgeçmem . siz kendiniz bilin o zaman sürndürün boşanmayın çekin banane . adam zaten hayatını yaşıyor üzülen siz oluyorsunuz ...
offf durup durup ne cortlatıyon konuyu o zaman?hem muhatap olmak istemeyen sen gelip gelip uzun uzun açıklama yapan yine sen.
hani muhatap olmayacaktın gitsene o zaman..
ben seninle mi konuştum?konu sahibi ile dertleştim.aksine senle konuşmayı bırakmışım..
bi kere girip bakayım dedim profiline kimsin necisin diye..bana ne dediysen aleme de başkalarını söylemişsin...üyesinden ayrı modundan ayrı ayar yiyorsun hala nasıl üste çıkarım derdindesin..bence sinirlenen çıldıran sensin...ciddiye almıyorum yani seni tıpkı buradaki diğerlerinin yaptığı gibi. bundan sonra sayfalarca kastır istersen.
banane hayatından fikirlerinden? buradakilere ne? çok mu önemlisin bizim için? varlığın çok mu elzem?ekmeğimizi aşımızımı veriyorsun? kimsin yani..iğneler mi batıyor bi tarafımıza sen bize katılmıyorsun diye?
insan eliyle diliyle kalbiyle belayı çağırır ama suçlu başkası olur sonra da ben ne yaptım der ama değil mi?
..bi de senin yüzünden iki gün forumdan uzak kaldım.yine de kalacam belki yeter mevzuyu çürümüş ağdaya çevirdin..
ama bir kez daha emin oldum Allah sevgili erkek kulunu senden koruyor.
sen hiç buradaki mağdur kadınların yerine kendini koymayı denedin mi?
kardeşim neden sataşıyorsun .. sanane benim hayatımdan allah allah ya . ben kimsenin peşinden benle evlen diye gitmiyorum . kendileri buluşmak görüşmek istiyor . sana açık açık anlatmak zorunda değilim . evet evlenmek isterim suç mu .?ama adam boşanmak istiyorsada çeker giderim benim kimseye eyvallahım yok . kimsenin peşine düşmem . elim ayağım tutuyor çalışırım kazanırım . yan gelip yatmam birileri bana baksın diye . gurursuz olmam . giden gider evli olsamda değişmez bu . ben beni sevicek benimde seviceğim birini bulamadığımdan yakındım konuyla ne alakası var şimdi ..
saçmalıyorsun bak . beni kötü kötü konuşturyorsun . ben fikrimi söyledim . değişik fikirlere tahammülünüz yoksa konu açmayacaksınız o zaman . ne diyecektim süründür aman boşama mı ?kusra bakma zaten böle yapması konu sahibine zarar . belki boşansaydı şimdiye kadar kendini sevebilcek mükemmel birini bulucaktı . ama hırsından işte bunu bile göremiyor . adam boşansada boşanmasada zaten farklı bir hayat yaşıyor .yaşım var diyorsun tecrübem var diyorsun ama ben hiç birşey göremedim şu yaşımda valla senin yazdıklarından . takmışsın benim sevgililerime .. sanane ya istediğim kadar erkekle çıkarım . bu benim hayatım . sen benim hayatımı eleştirecek kişi değilsin . ben doğrğu bildiğimi yazarım .şurda iki kişi aynı şeyi yazdı diye fikrimdende vazgeçmem . siz kendiniz bilin o zaman sürndürün boşanmayın çekin banane . adam zaten hayatını yaşıyor üzülen siz oluyorsunuz ...
öncelikle konuyu eylülden beri bitirmeye çalışıyorum, tek tek okudumki kaçırdığım bişey olmasın diye ve nihayet bu akşam bitirdim :))) bende eşimi terk ettim 1 buçuk ay önce, senin konunuda o zaman okumaya başladım. ozamandan bugünede inan aklımdan çıkmadın. bi kere sevgili kayınvalideciğinin sana olan davranışları oğlunun yediği her haltı biliyor olmasından kaynaklanıyor en başından beri. bende benzerlerini çooooookkk yaşadım çünki. 5 yıllık evliliğimiz süresince son 2 senedir hanımefendi bana saygı duymaya tenezzül etti onada saygı denirse! ... benim anlamadığım şu. olmazolasıca eski eşin madem hasekim yanımda olsun diğerleri gönül eğlencem olsun modundaydı nişanlılığınızdan bu zamana kadar, sende eşimle mutluyum nasılsa deyip hayatını güzel güzel yaşarken (kayınvalidene rağmen) neden bu sene sıkıldım deyip senden uzaklaştı? başka bir kadınla aynı evde daha mutlu olacağınımı düşündü acaba? sakın yanlış anlama seni asla suçlamam, senin bi hatan varmı diye yazmadım sadece o gevşeğin (kusura bakma) mantığını merak ediyorum. birde büyü olayı insanların inançları doğrultusunda etkilidir. büyü inanmayanı etkilemez diye bir söz vardır bilmiyorum duydunuzmu. büyü olmadığına eminim fakat eski eşinn bu yaşam tarzını birden değiştirme fikrine ne sebep olduysa illaki çıkacak ortaya. sen şimdi imrenilecek kadar güçlüsün, insanlar başlarına gelen olayların yarattığı şokla kendilerini pilot konumuna alıp robot gibi çıkarlar zorlukların içinden. atlatıp huzura erdikten sonra neler yaşamışım neler atlatmışım ama iyikide savaşmışım gücüm yerindeyken yanına bırakmamışım diceksin eminim buna ve şunuda söyleyeyim, sana kadın olsaydın başkalarına gitmezdi diyenler varmış eminim yakınlarındırlar (ki okuduğumda çok sinirlendim), bu olayları atlattıktan sonra seni nasıl kıskanıpta hemde bu zor günlerinde (fesatlıklarından) dahada fazla canını yakmanın peşine düşme oyunlarını görüceksin. bir de eşine vermiş olduğun emek, hazırladığın yemek, evde verdiğin huzur, onunla paylaştığın hayat, onun üzerinden aldığın yüklr vs onun üzerine olan malların %80 ine sahip olduğunun kanıtıdır. burdan bazı arkadaşlara duyurulur, çalıştığımız iş yerinde paramızı nasıl bırakmıyorsak sende o adamda sana ait olanı illaki alacaksın. işler uzayınca, fire vermeye başladığını anlayınca evliliğimizi kurtaralım ben düüzeldim sensiz yaşayamam moduna girecek ama bu kayıp vermemek için yapılmış çok daha pis planları olduğunu anlamına gelicek. rabbim yardımcın olsun ama senin en büyük yardımcın kendin ve mantığın. tek güveneceğinde aklın inan buna. merakla gelişmeleri bekliyorum.
konunuzu sürekli takip ettim.insan bazen görmesi gerekni o hayal dünyasından uyanmamak adına göremeyebiliyor.sizin ex maşallah suda yürüyüp izini belli etmeyen cinsten.allah gözünüzü açmış görmüşsünüz ve şükür ki muhtaç değlsiniz.olumsuz yorumları boşverin inanın düşmez kalkmaz bir Allah.
hayat merhaba
daha eşine ulaşmadı dimi kağıt?
merhaba, son durum ne seni merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?