boşanıyormuşuz...

bende seni merak ediyordum
geç olsun da güç olmasın hayatcım sabrın sonu selamet inş.

inşallah. beklıyorum bakalım
bu forum aslında cok ılgınc bılıyor musun, normal hayatımda kımse merak etmez benı; ne olursa olsun. bı caresını bulacagımı basımın caresıne bakacagımı dusunurler o yuzden "merak edıyordum" kısmını okuyunca garıpsedım :)

herkese ne kadar güven vermişsin ne güzel :)
ben olanları merak ettim daha çok.. senin çizginden eminim zaten :)

iyide canım ben senin için demedim ki . burdaki kadınlar bana sataşmış konularıma bakmış ben onlara cevap verdim . konu bana geldi ondan dedim ben . yani sana birşey yazmadım son msjlarımı . senle ilgisi yok . ben senin iyiliğin için konuştum sen alındın . ben sana ayrıl dedim sadece böle uzatırsan senin canın yanar karşı tarafın kaybettiği birşey yokçünkü . o keyfinde demek istedim . sen yıpranıyorsun . belki başkasını seviceksin ve iyiki ayrıldım diyeceksin . böle uzattıkça aslında kendi hayatını engelliyorsun . nafaka ve tazminat talep edip boşanabilirsin gayette .

valla şekerim benim yaşım az buz mu bilemem ama sen benden büyüksün sanırım .iki insan birbirini sever evlenir ama bir taraf evliliği bitirmek isteyebilir ben doğal karışılıyorum . evlenmek kadar boşanmakta doğal değil mi . ben bir erkekle evlenirsem hayatım boyunca onla olmak zorunda mıyım ?erkek içinde aynısı geçerli değil mi ?bir insan sevdiğinden ayrıldığında byük acılar yaşar bunu biliyorum . bunu anlamak için evlilik geçirmek de zorunda değiliz . piyasanın en büyük ücretlerinden birini alıyorsan ki burda bahsetmek istediğim para pulda değil . kadınlarımızın güçsüzlüğü . bu maddi anlamda değil manevi anlamdada olabilir . bir erkek beni sevmiyorsa btimiştir . onun nikahını değil yüzünü görmek istemem kendi adıma . zamanında çok sevdiğim erkekten bana yanlış yaptı diye tek kalemde sildim attım . bunları bana sakın söyleme . bir imza mıdır yani canı acıtan . ben birliktelik yaşamadım mı hiç . sen benim hayatımı nerden biliyorsun da bana bunları söylüyorsun . bu konuya yazmayayım diyorum ama illa zorla tahrik ediyorsunuz . son yazım bu . anlayan beni anladı . başına gelince anlarsın beduualarınızla sizi başbaşa bırakıyorum .

Israrla herkesin anladığı bir konuyu görmezden geliyorsun........yazılanları okumuyorsun ...tartıştığın insanların profiline bakmıyorsun anladık ısrarla kocanızı çekin siz buna layıksınız lafları neden..........bir de üstüne beddua ettiğimizi iddia etmen büyük saçmalık ve ksbalık
Yazdıklarından anladığım kadarıyla algıladıkların 26 yaş hissiyatı uyandırmıyor burda kimse giden erkeği elinde tutmaya çalı§madı.........hafızamda bir ya da iki çaresiz üye vardî
Son olarak bir doktor olarak tavsiyem var.......git yumurta rezevlerine baktır gerçek bir aile olmak istiyorsan elini çabuk tutman gerekebilir.......26 yaşındayım ben çok gencim diye ortada dolanırken vaktini boşa harcamanı istemem.......kadın olmak böyle birşey şekerim.......bir dost tavsiyesi

Merhaba öncelikle. İyisinizdir umarım, Allah kolaylık versin çok zor bir süreç...
Hakkınızı almak için savaşmanız da takdir edilecek örnek olabilecek bir davranış. Çevre bilincine de bakacak olursak bazı arkadaşların bahsettiğinin aksine hakkını arayabilenler genellikle eğitimli kadınlar oluyor. Yani öyle bahsedildiği gibi kendi ayaklarının üzerinde duran kadın asıl hemen vazgeçip kabullenmiyor, aciz davranmıyor. Eğitim veya çevre bilinci yoksa kişiler korkup, bilmemekten dolayı kabullenmek zorunda bırakılıyor.

Ki zaten belirtmek de gerekiyor bu mesele kadın erkek meselesi değil, mağdur olan eş için tanınan haklar hem erkeği hem de kadını kapsıyor. Çevremizde çok denk gelmesek de tazminat da nafaka da alan erkekler mevcut. Yani alma bir şey çek git mantığıyla yürümüyor bu işler, yasalar mağdur olanı koruyor (özellikle boşanma davaları ayrıntı birçok konuyu dikkate alıyor)

İstisna durumlar hariç boşanmada hangi taraf mağdursa giderilmesinden yanayım. Anlaşmalı boşanma bu şekilde ağır sebepler yoksa ortada mantıklı oluyor tabii ki, ama bu örnek özellikle son dönemde hala telefonda samimi sözler kullanıp sizi kandırmak istemesi gibi bir durumda söz konusu olmamalı.

Sizin için hayırlısı olur umarım... Kendinize ve psikolojik sağlığınıza mutlaka dikkat edin, özen gösterin. Özellikle bu süreçte kendinizi meşgul etmeniz sizin de belirttiğiniz gibi faydalı olacaktır...

cnm bende şu anda boşanıyorum sen naptın barıştınızmı hallettinizmi konuyu benden tecrübelisin aban yardım et çok kötüyüm sevdiğim uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni sevmiyorum istemiyorum eşyalarını topla annenin evine git dedi bana yardım et sen nasıl aştın bu günleri

belkı haklısın ama zoruma gıdıyor olanlar. adam hem aldatıyor hem bosanma davası acıyor hemde ben senı cok sevıyorum sen benım bıtanemsın dıyor. bu kadar salak mıyım ben yaaa. ıyı nıyetlı oldukca tepeme cıktı. adam gıbı karsıma gecıp ben su kısıye asık oldum ayrılalım deseydı ıkıletmezdım dedıgını zaten. hemen bosanırdım. ama adam hala senı sevıyorum dıyor. ustune usluk onun ısteklerını karsılayamazmısım ben. grup ıstıyomus beyefendı. baska erkeklerle yatmamı ıstıyormus. var mı boyle bı dunya yaa? o yuzden aldatmısmıs benı.
sen olsan canına okumaz mıydın?

hayatcım pardon yaa böle oldum sabah sabah
bu sonucu o sitelerden, yediği nanelerden çıkardın dimi?
adi, pislik oyy ne desem

ben herkesın hakkını araması taraftarıyım. daha once de soyledım ben sıgortacıyım. bınbır cesıt ınsan goruyorum hergun. bın turlu uckagıt, kendınce akıllı olan ınsanlarla ugrasıyorum. ama ex esım kadar uckagıtcısını hıc gormemıstım. bana ugrasma azmı veren de bu. kendı akıllı da ben salak mıyım, Onu her konuda ezebılecek durumdayken bı kere bıle kalbı kırılmasın dıye cok ugrastım. ama onun yaptıkları yettı artık.
tabı kı bosanmak normal bırsey, magdur olanın hakkını araması kadar normal bır durum. benımle benzer durumda ayrılan bır arkadasım daha var. erkek olmasına ragmen koru hakkını dıyorum..

zıhnımı sureklı mesgul tutarak. sureklı bırseylerle ugrasarak. kendıme dusunme fırsatı bırakmayarak. yorgunluktan sızar gıbı uyuyacak hale gelene kadar calısarak. bı kez tokezledım. ınsallah ıkıncı kez olmayacak
artık calısmayı da azalttım. sureklı arkadaslarımla gorusuyorum. ıstemedıgım zorla katlandıgım tum es dost akrabayı hayatımdan cıkardım. yıyorum ıcıyorum gezıyorum ve delı gıbı calısıyorum.

benım atlatma seklım bu. herkeste degısır ama..

hayatcım pardon yaa böle oldum sabah sabah
bu sonucu o sitelerden, yediği nanelerden çıkardın dimi?
adi, pislik oyy ne desem

bu sonucu bı yerden cıkarmadım canım, acık acık kendısı soyledı...
hatta yatmamı ıstedıgı kısı benım 22-23 yıllık arkadasım...
şoke oldum.. allah belanı versın dedım sadece

bu sonucu bı yerden cıkarmadım canım, acık acık kendısı soyledı...
hatta yatmamı ıstedıgı kısı benım 22-23 yıllık arkadasım...
şoke oldum.. allah belanı versın dedım sadece

neeeeeeeeeeee.. sen bunu biyerde yazmışmıydın?
inanmıyorum yaaa varya pislik!
bide seni seviyorum bitanem cart curt diyo
sinirlerim tepeme çıktı
kurtuluyorsun çok şükür..

neeeeeeeeeeee.. sen bunu biyerde yazmışmıydın?
inanmıyorum yaaa varya pislik!
bide seni seviyorum bitanem cart curt diyo
sinirlerim tepeme çıktı
kurtuluyorsun çok şükür..

bı yerde yazmadım canım, ilk defa yazdım. neden ınat ettıgım daha ıyı anlşılır belkı dıye.
allahtan o dedıklerını de whatsapp uzerınden demıstı bana, elımde yazılı ekran goruntusu var; delıl dıye sunabılıyorum boylelıkle
bence de kurtuluyorum.
ama bu konuyu aılem bılmıyor. hala bıcok sey bılmıyolar ve cok ustume gelıyolar artık. o kadar bunalttılar kı anlatamam..

geçicek canım.. dualarım seninle
senin boşanma evrakların bir gitsin de o zaman biraz da o bunalır ne birazı bayağı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…