boşanıyormuşuz...

geçicek canım.. dualarım seninle
senin boşanma evrakların bir gitsin de o zaman biraz da o bunalır ne birazı bayağı.....

inşallah canım.
cumartesı avukatla konustum artık kurtulmak ıstıyorum onun soyadından dedım. hemen sukoyverme yolumuzu degıstırmıcez. sana dedıgı seylerı dusun barı dedı. bende ne yaparsan yap ama nolur benı yorma dedım. daha ne dıyebılırım kı?

Yanlış mı okudum ben yaa :26:

öyle valla İnşallah bundan sonra karşına doğru insanlar çıkar

bundan sonra karsıma cıkacak bırıne de ben guvenemem kı?
cıktı bıle bırı karsıma. cok uzun zamandır tanıyorum. bana aşık oldugunu hep bılıyordum. beklerım senı dıyor. bende bekleme benı bosuna, kendı yoluna bak dedım.
artık ıstemıyorum kımseyı hayatımda..

haklısın ve seni anlıyorum biliyor musun. böyle şeyler yaşamadım ama benim de çok severek kurduğum yuvam yıkılmak üzere o yüzden güvenememeni çok iyi anlıyorum. çok sevmiştim ben de içimde en ufak şüphe yoktu ama şimdi bitirdi beni tüketti. ara sıra yüzüme bakıp seni seviyorum diyor. inanmıyorum güvenmiyorum dediklerine. siz bu kadar eyi yaşadıktan sonra güvenememen çok normal

Son düzenleme:

artık bırısı bana bakıp senı sevıyorum, ıyı kı varsın vs dedıgınde sadece guluyorum ben.
hem de kahkahalarla. ınsanlar da sasırıyo artık halıme.
herseyın altında baska bısey arar oldum. ne cıkarı var kı boyle yapıyor? dıye calısmaya basladı beynım artık.

Ben de öyleyim. Yemezleeeerrr diyorum içimden. Belki böyle olmak daha iyi güvendiğimizde üzülen biz olduk niye aynı hatayı tekrar yapalım ki

Şok içerisindeyim ne yazacağımı düşünüyorum.
Rabbim seni ondan hayırlısıyla kurtarmış sen bunu düşün sadece ve onun da hesabını Allaha bırak, o hesap görenlerin en adilidir.
Ama davandanda vazgeçme sakın, dava ona ceza değil senin ondan kurtuluşundur.
Allah yolunu aydınlık etsin, seni merhametiyle korusun.

ben artık dusunmuyorum o ınsan musveddesını.
Allahım sen nasıl bılıyosan oyle yap benı de onu da dedım, o salaga ınandıgım ıcın bende sucluyum sonucta.
guzel duan ıcın tesekkur ederım :)

ben artık dusunmuyorum o ınsan musveddesını.
Allahım sen nasıl bılıyosan oyle yap benı de onu da dedım, o salaga ınandıgım ıcın bende sucluyum sonucta.
guzel duan ıcın tesekkur ederım :)

Konunuzu merakla takip etmiştim. Son gelişmeler nedir acaba? İnşallah herşey çok daha iyidir sizin için

dogru okudunuz (
uzun zamandır ıcımde duruyordu zaten
bı avukatım bılıyor bunu ıkı tane cok yakın yakın arkadasım

Uzun bir gecmisiniz var olsada o insanla yol yakin iken bosanmaniz inanin sizin kariniza olmus olacak..
Ne demek baska erkekleri de iliskiye katmak istiyormus?
Allahim Sen kimseyi sapkinliga düsürme.
Aciniz eminim cok büyük olacak zira sevmisiniz.
Ama inanin her yara elbet bir gün kabuk baglar.
Ve er yada gec o kabuklarda düser geriye sadece ufacik bir iz kalir.
Bir an önce bu pislikten (af edersiniz ama baska tabir bulamadim) kurtulun.
Yolunuza daha iyi niyetli temiz yürekli tek bir kadina kendini adayabilecek bir insan ile devam edin insaAllah.

baska erkek dedıgı zaman cevap olarak tabı sız beraber yapın ben kosede oturur ızlerım sızı demıstım. sapık mıyım ben deyıp ıkı gun konusmamıstı benımle.. yazdıklarınızı okuyunca o geldı aklıma

kalınlastırdıgım yazınızdakı gıbı bır erkek var mı gercekten? bence onlar masal urunu.
varsa da karsıma cıksa da anlamam. nasıl guvenılır kı artık bırıne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…