- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
Teşekkür ederim inşallah bir yerden başlıcmKonu sahibi arkadaşım fotoğrafınızı gördüm çok güzelsiniz. Size tavsiyem hemen spora başlayın kendinize olan ozguveniniz geri gelsin. Eş olacak şahısta kendi kaybeder hickmse sizden değerli degil
Bende göremedim aynı ismi yazdım ama hiç bisey cikmiyoBen neden göremedim acaba instagramda?
Ya merak etmiştimAdımı değiştirdim
Bulamadım ama baktımKonuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı
Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
Teşekkür ederim =)Ben resmı gordum ve cok cok begendım. Seni kaybeden ölsün
Sevgili konu sahibi mutlaka güzelsindir, bence kalbi çirkin olmayan herkes zaten güzeldir. Sen öncelikle daha da güzel olmaya çalışmaktan ziyade sağlığın için kilo vermelisin, hemen hemen aynı boydayız benim de boyum 173 ve 60 kiloda bile kendimi çok zayıf hissetmiyorum yani normal kilodayım. O yüzden bizim boylarımız için bile 100 kilo aşırı sağlıksız bi kilo. Ben 2 yıl kadar önce 1,5-2 ayda 6-8 kg civarında kilo verdim. Motive olmak için de buraya konu açmıştım "Hadi 17 gün diyeti yapalım" gibi bi başlığı vardı, istersen açtığım konulardan bakabilirsin. Umarım bundan sonra hayatın çok daha güzel olur.. Sevgiler..3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
İlk önce her şeye rağmen kendini sevmeyi dene kilo verilir bunu çok takıntı yapma kendine3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Ben bulamadım merak ettim.. Hep yabancılar çıkıyor.
ben niye goremedim ya
bu nickte anlarin hepsi yabanci bitanesininde agzinda emzik sacma sapan pozlari vardi sabah sabah nerelere girdim ya
Tugcearzu06Bulamadım ama baktım
nette ayrobik videoları var, yaparsan faydasını görürsün, ayrıca doğum kiloları çok daha kolay veriliyor...3 yıllık evliyim eşimden ve ailesinden çok çektim o yüzden boşanıyorum ama konu bu değil. Boyum 175. Evlenirken 60 kiloydum ve geçrketen manken gibiydim çok güzel de bir yüzüm var.. Zaten ilk sorun burdan çıktı dışarda bna baktıkları içim eşim beni hırpalıyorve kısıtlıyor du. Artık o kadar bıkmıştım ki kendimi saldım ve hamileliğimdw 100 kilo oldum.. Şimdi özgüvenim yerle bir. Buradaki nick mle instagramdan bakabilirsiniz yüzüm hala çok güzel ama eskisi gibi değilim ve bu özgüvenaizlik beni çok üzüyor artık kendime gelmem kendime bakmam güçlü bir anne olmam lazım ne yapıcam bilmiyorum. Eşimin birsürü pislik huyu vardı tek iyi huyu kiloma hiç takmaz hatta zayıflama dersi tabi çirkin olayım da kimse bana bakmasın diye..
Bende cok merak ettim baktimda bulamadinKonuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı
Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?