Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Bende baktım ama bulamadım resım ama emınım guzelsındır canım. Bende hamılelıkte 100 kıloya cıktım dogum yaptım 15 i gıttı sımdı bebegım dokuz aylık ve yruyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum. Ve ıstedgım hedefe ulasıcam bol bol yuru cok ıyı gelıyor.

kaçırdık mı fotoyu.

175 boyun var o boyunu değerlendır lutfen.yapılmayacak birşey değil.kg verınce çok değişirsin düşünce özguven hayat bakımından.boyunun olması bıle ayrı bır güzellik zaten

Ben göremedim instagram dan

Neyse diyetisyen eşliğinde zayıflayın sağlıklı eski halinize geri dönün. Bu adamla da devam etmeyin.

Bende merak edıp goremeyenlerdenım
Buarada bılmıyorum dogru mu ama ben zaten bıraz normalın ustu kıloda olan kısılerın yuzlerının cok guzel oldugunu dusunuyorum . Bılmıyorum o gergınlıkle mı desem ,ne desem ... Zayıfladıgınızda yuzunuz mutlaka çökecek , yanaklardan , burun dudak alın daha farklı gozukecek . Yanı kılom var ama guzelım dıye tesellı etmeyın kendınızı mutlaka kılo verın . Gercek sızı bulmaya engel olmayın

Kiloyu dert etmek, kilonun kendisinden çok daha büyük dert cidden. Biraz çabayla üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorun değil. 55 yaşındaki halam 30 kilo verdi, siz mi veremeyeceksiniz bu genç yaşınızda? Bir diyetisyene gidin, uygun bir diyete ve spor programına başlayın. Bir kaç aya zaten değişimleri görecek, daha çok motive olacaksınız. Bunu da sağlıklı olmak için yapın. Sağlıklı insan zaten güzeldir, beden ölçüleri teferruat ve önemsiz.

Bende göremedim resmi bana da atar mısınız
Kilo vermek için sadece kararlı olmanız gerekiyor
Madem eşiniz bu kadar çektirdi size yeni bir sayfa açın bunu yaparkende işe zayıflayarak başlayın

Konuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı

Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
ben niye goremedim ya
bu nickte anlarin hepsi yabanci bitanesininde agzinda emzik sacma sapan pozlari vardi sabah sabah nerelere girdim ya

Bana da atar mısın.. Merak ettim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…