Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

aman taktığın kilo olsun bi diyetisyenle çözersin bi kaç aya.. önce iyi bi diyetsiyen bul ve yola çık.. paket programları nispeten daha uygun olabiliyor.. ama bütçen yeterli gelmezse devlet hastanelerinde diyetisyenler var onlardan destek alabilirsin zira kuzenim emzirme döneminde diyetisyene gitti hem emzirdi süt kalitesi düşmedi hemde güzel kilo verdi..
zaten fazla kilon olduğun için başlarda kilo kaybı daha fazla oluyor.. ayrıca boyun benimle aynı yani uzunuz.. Şanslı kesimdesin kilolu bile olsan kısa boylu biri kadar kilolu görünmüyorsun boya gidiyor kilolar.. yani az kilo vermeye başlasan hemen farkeder o yüzden yazdım..
tabi önce sağlık için sonra psikolojin için kilolarından kurtulman şart.. Allah yardımcın olsun.. Başarırsın korkma..

Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım inşallah başlıca bir yerden

ben bulamadım instada, aynı isimle olan hesapta fotoğraf yok

Bu kilo almadan onceki ki halin mi?
Yani 100 kilo insani gibi durmuyor da surat hatta Türk gibi de durmuyor sanki yabancimisin?

Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım inşallah başlıca bir yerden
başla başla.. hayat çok kısa.. evladına sıkı sıkı sarıl en büyük destekçin o alacak gör bak.. zaten bi kaç ayda verirsin o kiloyu sonra kızınla fit anne takılırsınız.. ama insanlar için fiziğine takılma.. insanlar zayıf olsan dahi konusurlar konusurlar fıtratımız böyledir yani.. sen kendini iyi hissetmek ve sağlıklı olmak için kilo ver.. hem kilo bir çok hastalığı beraberinde getiriyor.. üzülme güçlü ol bugünden başla yediğinize içtiğine dikkat etmeye bir gün bile bir gündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…