- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
=)bana bir mankeni animsattiniz ama bulamadim
Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım inşallah başlıca bir yerdenaman taktığın kilo olsun bi diyetisyenle çözersin bi kaç aya.. önce iyi bi diyetsiyen bul ve yola çık.. paket programları nispeten daha uygun olabiliyor.. ama bütçen yeterli gelmezse devlet hastanelerinde diyetisyenler var onlardan destek alabilirsin zira kuzenim emzirme döneminde diyetisyene gitti hem emzirdi süt kalitesi düşmedi hemde güzel kilo verdi..
zaten fazla kilon olduğun için başlarda kilo kaybı daha fazla oluyor.. ayrıca boyun benimle aynı yani uzunuz.. Şanslı kesimdesin kilolu bile olsan kısa boylu biri kadar kilolu görünmüyorsun boya gidiyor kilolar.. yani az kilo vermeye başlasan hemen farkeder o yüzden yazdım..
tabi önce sağlık için sonra psikolojin için kilolarından kurtulman şart.. Allah yardımcın olsun.. Başarırsın korkma..
AtarımInstam yok benim bende gorcem
Mesaj atılmıyor size ne yazıkkiInstam yok benim bende gorcem
Adımı değiştirdimben bulamadım instada, aynı isimle olan hesapta fotoğraf yok
Ay actim actim mesaji bida at :)Mesaj atılmıyor size ne yazıkki
Şimdi ki halim =) türküm evrt genelde iranlı sanıyorlarBu kilo almadan onceki ki halin mi?
Yani 100 kilo insani gibi durmuyor da surat hatta Türk gibi de durmuyor sanki yabancimisin?
Evet o taraflara var bir benzerlikŞimdi ki halim =) türküm evrt genelde iranlı sanıyorlar
başla başla.. hayat çok kısa.. evladına sıkı sıkı sarıl en büyük destekçin o alacak gör bak.. zaten bi kaç ayda verirsin o kiloyu sonra kızınla fit anne takılırsınız.. ama insanlar için fiziğine takılma.. insanlar zayıf olsan dahi konusurlar konusurlar fıtratımız böyledir yani.. sen kendini iyi hissetmek ve sağlıklı olmak için kilo ver.. hem kilo bir çok hastalığı beraberinde getiriyor.. üzülme güçlü ol bugünden başla yediğinize içtiğine dikkat etmeye bir gün bile bir gündür..Çok teşekkür ederim desteğin için arkadaşım inşallah başlıca bir yerden
Evet yüzümde çok yok =)Evet o taraflara var bir benzerlik
Kilona gore yüzün aşırı ince yalniz ha...masallah sana güzelsin ama
Kilo verirken yüzden kaybetmemeye bak yani beslenmeni ona gore yap hizli olma...yavas yavaş verEvet yüzümde çok yok =)
Kilo verirken yüzden kaybetmemeye bak yani beslenmeni ona gore yap hizli olma...yavas yavaş ver
Adımı değiştirdimBen neden göremedim acaba instagramda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?