Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Klasik cahil bir erkek dusuncesi insan yanina yakisacagi birini ister aslinda ama esinizin kendine guveni yok demekki o yuzden. Gunde bir saat spor ve biraz yemeye dikkatle olmayacak bi is degil en basiti saglik sorununz yoksa siz yolunuza bakin beyefndide kendine kendi gibi birini bulsun

Neden yabancılar bu kadar abartılır anlamıyorum. Sırf yabancı oldukları ve ünlü oldukları için insanlar bu kadar abartıyor Onlar da normal biri işte ahım şahım güzellikte değiller.
Onları yüceltip kendi insanını aşağılamak hoş olmuyor. Siz aşağılıyorsunuz demiyorum da genelde böyle

Milliyetçi mi bakmak gerekiyor birine güzel demek için ? Yapmayın ya.. O zaman siz de sırf yabancı diye objektif bakamıyorsunuz. Bu daha kötü.. Beğendiğim çevremden birini desem tanıyacak mıydınız ayrıca ? Hayır. Ki ben kimseyi aşağılamadım. Konu sahibini fazlasıyla özgüvenli bulduğumu söyledim. Buradaki profil fotoğrafına da yapmadım bu yorumu. Kendisi güzel olduğunu iddia edip bakabilirsiniz dedi ve instagram adresini paylaştı.

stres kaynagınızdan kurtuldugunuz zaman kılo verırsınız
adam sıze ıyı gelmemız kangren yerı kesmenız ıyı olmus gecmıs olsun

Sevgili konu sahibi, burda özgüvenli ya da kendini beğenen kadın sevilmez, konuyu yanlış açmışsın maalesef:)
Boylarımız nerdeyse aynı, ikinci doğumuma kadar da hayatımın çok büyük bir kısmını 36 beden olarak yaşadım . Sıradan bir yüzüm var ama insanlar beni beğenir, özellikle fiziğimle ilgili oldukça iltifat alırım, alırdım daha doğrusu.
İkinci doğumumdan sonra aldığım kiloları veremedim, aslında pek çok kişiye göre hala zayıftım ama ben alıştığım görüntüden uzaklaşınca ciddi bir bunalıma girdim, bir ara insan içine çıkmak istemiyordum. Ağlayarak diyetisyenin yolunu tutmuştum.
Yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum, istersen başaracağına eminim. Eşin olacak o çapsızdan da kurtulursan çok daha hızlı toparlanacaksın.
Kızınla birlikte mutlu bir hayatın olur umarım.

Bulamadım sizi instada

Bir de asıl şunu merak ettim; konu sahibi 100 kiloyla özgüvensizken "aşırısal güzelim ahanda capsliii" diyorsa Allah bilir özgüvenli hali nasıldır ?
Nickini değiştirmiş, 2 farklı konu açmış.. Takibe takip mi isteği acaba. Çünkü burdaki tüm kadınların bam teli olan konudan girmiş, eli ayağı zangırdatarak yazarken bi yandan instaya çekiştiriyor milleti.

Evet aynıymış şaşırdım ben fotografa pek inanmadım nedense
Fotoğrafta ki kadin cok guzel ama konu sahibinin verdiği detaylarla hic mi hic örtüşmüyor...ne omuz ne yüz ne kol 100 kilo insana ait değil o yuzden inandırıcı değil gibi ...hadi bir ihtimal diyerekten masallah deyip geçtim ama keklenmedik umarim

Yüzüm göstermiyor demis de yüzde estetik var gibi boydan dolayı desek 180 boyum var 90 kiloyum yüzüm göstermiyor ama yanaklarım çıkar bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…