- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Size sahip cikarim ama.. baslikli konunun sahibi ayni arkadas...ay lütfen bir de bana atın fotonuzu instada ben de göremedim.
yalnız merakımıza bakar mısın:))
Evet aynıymış şaşırdım ben fotografa pek inanmadım nedenseSize sahip cikarim ama.. baslikli konunun sahibi ayni arkadas...
Evet aynıymış şaşırdım ben fotografa pek inanmadım nedense
Tugcearzu06 Instagram hesabı herkes yazdığı için yazıyorumbn bulamadım fotoğrafı
Neden yabancılar bu kadar abartılır anlamıyorum. Sırf yabancı oldukları ve ünlü oldukları için insanlar bu kadar abartıyor Onlar da normal biri işte ahım şahım güzellikte değiller.Diyet ve egzersizle verebilirsiniz kiloyu. Eşiniz kafese koymak istiyorsa kuşla evlenseymiş.
Bir de çok özür dilerim ama burada ikinci kez güzelim diyen bir üyeye bakıyorum, böyle deyince bir miranda, barbara filan bekliyorum hep. Hayal kırıklığı sonra.. Keşke şu özgüvenin yarısı bende de olsa
Neden yabancılar bu kadar abartılır anlamıyorum. Sırf yabancı oldukları ve ünlü oldukları için insanlar bu kadar abartıyor Onlar da normal biri işte ahım şahım güzellikte değiller.
Onları yüceltip kendi insanını aşağılamak hoş olmuyor. Siz aşağılıyorsunuz demiyorum da genelde böyle
Tuhaf bir konu daha, kendi güzelliğini instadan baktırıp ispatlama gayreti ne garip..
Bulamadım sizi instadaMADDİ durumumuz iyi babam zaten yeter ki boşan ne istersen yaparım diyor.. Boşandıktan sonra özel bir kliniğe gidicem psikolog için.. Spora gidemiyorum çünkü spor salonu ortamından hoşlanmıyorum. Zayıfken bayanlara eğitmrnlik yapıyordum spor salonunda zatem. Aslında bilinçliyim bu konuda sadece psikolojim kötü ve yeterli motivasyonla sahip olamıyorum
Nickini değiştirmiş, 2 farklı konu açmış.. Takibe takip mi isteği acaba. Çünkü burdaki tüm kadınların bam teli olan konudan girmiş, eli ayağı zangırdatarak yazarken bi yandan instaya çekiştiriyor milleti.Bir de asıl şunu merak ettim; konu sahibi 100 kiloyla özgüvensizken "aşırısal güzelim ahanda capsliii" diyorsa Allah bilir özgüvenli hali nasıldır ?
Fotoğrafta ki kadin cok guzel ama konu sahibinin verdiği detaylarla hic mi hic örtüşmüyor...ne omuz ne yüz ne kol 100 kilo insana ait değil o yuzden inandırıcı değil gibi ...hadi bir ihtimal diyerekten masallah deyip geçtim ama keklenmedik umarimEvet aynıymış şaşırdım ben fotografa pek inanmadım nedense
Yüzüm göstermiyor demis de yüzde estetik var gibi boydan dolayı desek 180 boyum var 90 kiloyum yüzüm göstermiyor ama yanaklarım çıkar bilemedim bendeFotoğrafta ki kadin cok guzel ama konu sahibinin verdiği detaylarla hic mi hic örtüşmüyor...ne omuz ne yüz ne kol 100 kilo insana ait değil gibi o yuzden inandırıcı değil gibi ...hadi bir ihtimal diyerekten masallah deyip geçtim ama keklenmedik umarim
Dimi...yanak dolgusuYüzüm göstermiyor demis de yüzde estetik var gibi boydan dolayı desek 180 boyum var 90 kiloyum yüzüm göstermiyor ama yanaklarım çıkar bilemedim bende
Aynen :)Dimi...yanak dolgusubana da oyle geldi
Ama kaslar felaket :) az inceltsin yafAynen :)
Yüzde nasıl estetik var kuzumYüzüm göstermiyor demis de yüzde estetik var gibi boydan dolayı desek 180 boyum var 90 kiloyum yüzüm göstermiyor ama yanaklarım çıkar bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?