- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Sarkmış olarak görmedim ya elmacık kemikleri çok belirgin cene sivri
Fotoğrafa yorum isteyen kişiyle fotoğraf sahibi aynı kişi olmayabilir, bunu göz önünde bulundurarak yorumsuzdum ama beğenmedm ben. Bence güzel değil bence ama.Ama kaslar felaket :) az inceltsin yaf
Ne temiz kalpliyiz bak burdan ediyoruz dedikoduyu
hmm öylemi...ama farketmez yinede 100 kg insani degil diyorumFotoğrafa yorum isteyen kişiyle fotoğraf sahibi aynı kişi olmayabilir, bunu göz önünde bulundurarak yorumsuzdum ama beğenmedm ben. Bence güzel değil bence ama.
İsim değiştirdimBulamadım sizi instada
Aynı kişiyim meraklanmayınhmm öylemi...ama farketmez yinede 100 kg insani degil diyorum
Ben begendim ya genel olarak bi kaşları sevmedim ben
Keşke boydan foto atsaSarkmış olarak görmedim ya elmacık kemikleri çok belirgin cene sivri
Allah vergisi yüz hattı zayıf, fiziksel olarak kilolu insanlar da olabiliyorhmm öylemi...ama farketmez yinede 100 kg insani degil diyorum
Ben begendim ya genel olarak bi kaşları sevmedim ben
Herkes anlayıp anlamamakta özgür tabi de siz anlamayanlar için ben kendimi birdaha yorayım. Yüzümü beğeniyorum ama 40 Kilo alıp Şişman bir birey olduğum için artık özgüvenim kalmadı. KIYAFETLERİMİ YÜZÜME GİYMİYORUM YA Hani.. O yüzden eskisi gibi özgüvenli değilim demek istedim =)Bir de asıl şunu merak ettim; konu sahibi 100 kiloyla özgüvensizken "aşırısal güzelim ahanda capsliii" diyorsa Allah bilir özgüvenli hali nasıldır ?
Biz ona elmacık kemiği diyoruz =)Allah vergisi yüz hattı zayıf, fiziksel olarak kilolu insanlar da olabiliyorKaşlarda bi kenara bana göre de yanakları sarkık gibi. Neyse daha fazla şey etmiyim konu sahibi okuma yazmayı unutur umarım
Evet gerçekten kadın kadının kurduymuş çok rahatsız oldular.. =) ama hiç takmıyorum çünkü hayatım kötü yorumlara takılıp üzülemeyecek kadar zaten kötü daha büyük dertlerim var bunlar en iyi derdim bile olamaz. Herkes dilediği yorumu yapmakta özgü. Umarım bende biran önce boşanır kendi ayaklarının üstünde duran bir kadın olurum =)Sevgili konu sahibi, burda özgüvenli ya da kendini beğenen kadın sevilmez, konuyu yanlış açmışsın maalesef:)
Boylarımız nerdeyse aynı, ikinci doğumuma kadar da hayatımın çok büyük bir kısmını 36 beden olarak yaşadım . Sıradan bir yüzüm var ama insanlar beni beğenir, özellikle fiziğimle ilgili oldukça iltifat alırım, alırdım daha doğrusu.
İkinci doğumumdan sonra aldığım kiloları veremedim, aslında pek çok kişiye göre hala zayıftım ama ben alıştığım görüntüden uzaklaşınca ciddi bir bunalıma girdim, bir ara insan içine çıkmak istemiyordum. Ağlayarak diyetisyenin yolunu tutmuştum.
Yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum, istersen başaracağına eminim. Eşin olacak o çapsızdan da kurtulursan çok daha hızlı toparlanacaksın.
Kızınla birlikte mutlu bir hayatın olur umarım.❤
Elmacık kemiği biraz iri. Ama kızmayın olur mu göreceli şeylere pek yorum yapmam, sizden de emin değilim zaten ama her ne olursa olsun eğer ki sizseniz eleştiriye açık olduğunuzu instama bakın hele güzelmiyim dediğiniz için rahatça fikrimi söyledim.Biz ona elmacık kemiği diyoruz =)
Herkesin bakış açısı tabi ama keşke hayatımda ki tek derdim kendimi beğendirmek olsaTuhaf bir konu daha, kendi güzelliğini instadan baktırıp ispatlama gayreti ne garip..
Şimdi birde kanıtlama çabasına girmeyeceğim ama instagramdan eklerseniz kabul edip benim diye mesaj atıp geri silebilirim İçini rahat edecekseElmacık kemiği biraz iri. Ama kızmayın olur mu göreceli şeylere pek yorum yapmam, sizden de emin değilim zaten ama her ne olursa olsun eğer ki sizseniz eleştiriye açık olduğunuzu instama bakın hele güzelmiyim dediğiniz için rahatça fikrimi söyledim.
Ekleyebilirsiniz inandıktan sonra sizlersinizEvet aynıymış şaşırdım ben fotografa pek inanmadım nedense
Ekleme yapmak isterim, yüreğiniz güzel olsun. Günün sonunda geriye o kalıyor bir tek. İyi günler kendimi tuhaf hissettimHerkesin bakış açısı tabi ama keşke hayatımda ki tek derdim kendimi beğendirmek olsaiyi günler arkadaşım
Siz, buraya yorum kısmından foto eklemek isterseniz bakmak isterim tabi, sonra da silersinizŞimdi birde kanıtlama çabasına girmeyeceğim ama instagramdan eklerseniz kabul edip benim diye mesaj atıp geri silebilirim İçini rahat edecekse
Teşekkür ederim naif yorumunuz içinBdv de konu acacaklara bir tavsiye güzelliğiniz ya da hayatınızdaki başka güzel detaylardan çok bahsetmeyin sonra ortalık karisiyor:) Burda kendini linç edip özgüven yerlerde gelmeliydin ki üyelerimiz bir lütuf gibi yuzunuzun bir tik hoş olduğunu soyleyecekti:)
Ben tipinizi görmedim ama yüz güzelliği ve o boyunuzla elbet çok güzel bir kadınsınızdır ama konu bu değil. Öncelikle hayatınızdaki en büyük fazlalık olan o adamdan kurtulacaksınız. 23 yaşında bebek gibi metabolizmanız vardır ki 60 kiloymuşsunuz. Çok güzel toparlanacaginizi düşünüyorum. Ama işi sadece diyete bırakmayın biraz egzersiz de yapın sarkma ihtimaline karşı. Mutluluklar dilerim.
O konudan sonra inandırıcılığı kaybetti sonuçta ben burda hayır siz değilsiniz bu diyemem ki yorum yaptık sadece arkadaşlarlaEkleyebilirsiniz inandıktan sonra sizlersiniz
Ne yazıkki buraya okadar hakim değilimSiz, buraya yorum kısmından foto eklemek isterseniz bakmak isterim tabi, sonra da silersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?