Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Fotoğrafa yorum isteyen kişiyle fotoğraf sahibi aynı kişi olmayabilir, bunu göz önünde bulundurarak yorumsuzdum ama beğenmedm ben. Bence güzel değil bence ama.
hmm öylemi...ama farketmez yinede 100 kg insani degil diyorum
Ben begendim ya genel olarak bi kaşları sevmedim ben

hmm öylemi...ama farketmez yinede 100 kg insani degil diyorum
Ben begendim ya genel olarak bi kaşları sevmedim ben
Allah vergisi yüz hattı zayıf, fiziksel olarak kilolu insanlar da olabiliyor Kaşlarda bi kenara bana göre de yanakları sarkık gibi. Neyse daha fazla şey etmiyim konu sahibi okuma yazmayı unutur umarım

Bir de asıl şunu merak ettim; konu sahibi 100 kiloyla özgüvensizken "aşırısal güzelim ahanda capsliii" diyorsa Allah bilir özgüvenli hali nasıldır ?
Herkes anlayıp anlamamakta özgür tabi de siz anlamayanlar için ben kendimi birdaha yorayım. Yüzümü beğeniyorum ama 40 Kilo alıp Şişman bir birey olduğum için artık özgüvenim kalmadı. KIYAFETLERİMİ YÜZÜME GİYMİYORUM YA Hani.. O yüzden eskisi gibi özgüvenli değilim demek istedim =)

Evet gerçekten kadın kadının kurduymuş çok rahatsız oldular.. =) ama hiç takmıyorum çünkü hayatım kötü yorumlara takılıp üzülemeyecek kadar zaten kötü daha büyük dertlerim var bunlar en iyi derdim bile olamaz. Herkes dilediği yorumu yapmakta özgü. Umarım bende biran önce boşanır kendi ayaklarının üstünde duran bir kadın olurum =)

Biz ona elmacık kemiği diyoruz =)
Elmacık kemiği biraz iri. Ama kızmayın olur mu göreceli şeylere pek yorum yapmam, sizden de emin değilim zaten ama her ne olursa olsun eğer ki sizseniz eleştiriye açık olduğunuzu instama bakın hele güzelmiyim dediğiniz için rahatça fikrimi söyledim.

Şimdi birde kanıtlama çabasına girmeyeceğim ama instagramdan eklerseniz kabul edip benim diye mesaj atıp geri silebilirim İçini rahat edecekse

Herkesin bakış açısı tabi ama keşke hayatımda ki tek derdim kendimi beğendirmek olsa iyi günler arkadaşım
Ekleme yapmak isterim, yüreğiniz güzel olsun. Günün sonunda geriye o kalıyor bir tek. İyi günler kendimi tuhaf hissettim

Teşekkür ederim naif yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…