Valla o konu benim yaşadıklarımın yüzde 1 i bile değil =)) daha fazlası varda neyseO konudan sonra inandırıcılığı kaybetti sonuçta ben burda hayır siz değilsiniz bu diyemem ki yorum yaptık sadece arkadaşlarla
Galiba bir ben bulamadım merak ettim nasıl biriymişTuhaf bir konu daha, kendi güzelliğini instadan baktırıp ispatlama gayreti ne garip..
Allah yardımcınız olsunValla o konu benim yaşadıklarımın yüzde 1 i bile değil =)) daha fazlası varda neyse
Sorun değil =) bir hata paylaştım artık gören gördü ne deyim umarım tanıdık çıkmaz =)Tugcearzu06
(Konu sahibi kullanıcı adını veriyorum ama kusura bakma,biraz iltirafa ihtiyacın var,güzel olduğunu arkadaşlarda görüp gerekeni yazacaktır :)
Amin..Allah yardımcınız olsun
Çıkacağını sanmam,bir sürü üye var hangi biri tanısın sizi :) boşverin hem,çok güzelsiniz siz. Allah yüzünüzün güzelliğini kaderinize versin inşallah.Sorun değil =) bir hata paylaştım artık gören gördü ne deyim umarım tanıdık çıkmaz =)
Sevgili Samire konu lastik gibi başka yerlere çekiştirilmeye çok müsait üst yorumlardan gördüğüm kadarıyla. Ben ufaktan uzuyorumAllah yardımcınız olsun
Demiyorum inşallah zamanla düzelicek sağolunİlk önce her şeye rağmen kendini sevmeyi dene kilo verilir bunu çok takıntı yapma kendine
Nickini değiştirmiş, konu sahibi yazarsa bakabilirsinizGaliba bir ben bulamadım merak ettim nasıl biriymiş
Amin teşekkür ederim güzle yorumunuz için sizin içinde aynı şey geçerli bahtınız güzel olsunÇıkacağını sanmam,bir sürü üye var hangi biri tanısın sizi :) boşverin hem,çok güzelsiniz siz. Allah yüzünüzün güzelliğini kaderinize versin inşallah.
Gelen hiçbir isteği kabul etmedim arkadaşım =) iyi günler.Nickini değiştirmiş, 2 farklı konu açmış.. Takibe takip mi isteği acaba. Çünkü burdaki tüm kadınların bam teli olan konudan girmiş, eli ayağı zangırdatarak yazarken bi yandan instaya çekiştiriyor milleti.
Ay merak etmeyin aynı kişiyim instadan mesaj atarsanız benim merak etmeyin yazarımFotoğrafta ki kadin cok guzel ama konu sahibinin verdiği detaylarla hic mi hic örtüşmüyor...ne omuz ne yüz ne kol 100 kilo insana ait değil o yuzden inandırıcı değil gibi ...hadi bir ihtimal diyerekten masallah deyip geçtim ama keklenmedik umarim
Tüh merakta kalacağım simdi :)))Nickini değiştirmiş, konu sahibi yazarsa bakabilirsiniz
Kırdıysam affola, lakin çok muallakta kaldığım bir konuydu. İyi günlerGelen hiçbir isteği kabul etmedim arkadaşım =) iyi günler.
bende çok merak ettim bir resim bana atabilirmisinizBen de istiyorum... sizi instagramda bulamadım
canım ben rahatsız olmadım aksine güzelsin gözlerin dudaklarına bayıldım dedim sonra yaşını sordum 23 dedin.Evet gerçekten kadın kadının kurduymuş çok rahatsız oldular.. =) ama hiç takmıyorum çünkü hayatım kötü yorumlara takılıp üzülemeyecek kadar zaten kötü daha büyük dertlerim var bunlar en iyi derdim bile olamaz. Herkes dilediği yorumu yapmakta özgü. Umarım bende biran önce boşanır kendi ayaklarının üstünde duran bir kadın olurum =)
Nickini değiştirmiş, 2 farklı konu açmış.. Takibe takip mi isteği acaba. Çünkü burdaki tüm kadınların bam teli olan konudan girmiş, eli ayağı zangırdatarak yazarken bi yandan instaya çekiştiriyor milleti.
Herkes anlayıp anlamamakta özgür tabi de siz anlamayanlar için ben kendimi birdaha yorayım. Yüzümü beğeniyorum ama 40 Kilo alıp Şişman bir birey olduğum için artık özgüvenim kalmadı. KIYAFETLERİMİ YÜZÜME GİYMİYORUM YA Hani.. O yüzden eskisi gibi özgüvenli değilim demek istedim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?