Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Sorun değil =) bir hata paylaştım artık gören gördü ne deyim umarım tanıdık çıkmaz =)
Çıkacağını sanmam,bir sürü üye var hangi biri tanısın sizi :) boşverin hem,çok güzelsiniz siz. Allah yüzünüzün güzelliğini kaderinize versin inşallah.

Çıkacağını sanmam,bir sürü üye var hangi biri tanısın sizi :) boşverin hem,çok güzelsiniz siz. Allah yüzünüzün güzelliğini kaderinize versin inşallah.
Amin teşekkür ederim güzle yorumunuz için sizin içinde aynı şey geçerli bahtınız güzel olsun

Gelen hiçbir isteği kabul etmedim arkadaşım =) iyi günler.

Ay merak etmeyin aynı kişiyim instadan mesaj atarsanız benim merak etmeyin yazarım

Gelen hiçbir isteği kabul etmedim arkadaşım =) iyi günler.
Kırdıysam affola, lakin çok muallakta kaldığım bir konuydu. İyi günler Kilolarınızdan kurtulup çok mutlu olursunuz umarım. Tekrar ediyorum güzellik görecelidir. Belki de fotonuzdan kat be kat güzelsinizdir.

C
canım ben rahatsız olmadım aksine güzelsin gözlerin dudaklarına bayıldım dedim sonra yaşını sordum 23 dedin.
Ben 30 yaşımdayım 2 büyük kızım var senle yaşıtız zannettim büyük duruyorsun dedim..
Hatta fotomu gördün kendin de inanamadın evet Bnden çok küçük duruyorsun maşallah allah nazarlardan saklasın dedin...
Ama Burda benim patavazsızlığım kalmadı neler dediler bari 25 de 30 çok büyük falan filan dediler...
Ama sende çıkıp bn elies in fotosunu gördüm gerçekten bnden çok küçük duruyor diyemedin..
Kadın kadının kurdudur dediğin için yazıyorum bunu.
Bn senin ilk konu marjını defalarca okudum kilondan 1 kere bahsedip 10 kere yüzünden bahsetmişsin özgüveninin çok iyi olduğunu da söyledim..
Bari bura da yüzüne övgü edenlere teşekkürler diyip geçeceğine kilomu da nasıl verebilirim diye sorsaydınız keşke olay bu.

Bilemiyorum ki. Dert kısmı kilo değil gibi duruyor ama :)

Tamam işte siz kiloya özgüvensiz, yüzünüze aşırı özgüvenli birisiniz. Biri ak biri kara mevzusu. Gayet de anlaşılıyor. Nedense ben sizi beğenmeyince "konu sahibi özgüvensiz" diye bakıldı. Ben de buna itiraz ettim. :)

Çevreniz sizi güzel buluyor olabilir. Zaten hepimiz için aynı durum geçerli değil mi? İltifat duymayan kadın var mı? Yüzüne "Canıımmmm çok güzellll olmuşsuuunnn > Ayyy bu ne kizzz neye dönmüş buğğğ" demekle geçiyor insanların günü. Olmadı sevdiğimiz için güzel görüyoruz. Anne/Evlat durumu yani.. Pekala birilerine güzel, birilerine çirkin gelebilirsiniz. Garip olan ne acaba?

Biri direkt güzel olduğunu iddia edip, yorum isterse düşüncemi söyleyebilirim. İstemiyorsanız zaten sormazdınız. Övülmek için açmadınız ki bu topiği. Fotoğrafla güzelliğinizi ispat etme çabanız olmasa böyle bir yorumum da olmazdı asla. Ne gereksiz uzadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…