Sorun yok bir kişinin isteğini kabul ettim. Yazarsa okursunuz. İyi günlerKırdıysam affola, lakin çok muallakta kaldığım bir konuydu. İyi günlerKilolarınızdan kurtulup çok mutlu olursunuz umarım. Tekrar ediyorum güzellik görecelidir. Belki de fotonuzdan kat be kat güzelsinizdir.
Tuhaf bir konu daha, kendi güzelliğini instadan baktırıp ispatlama gayreti ne garip..
Kilomu nasıl verebileceğime hakimim =) tek sorunum istikrar.. Evet ben sizin küçük durduğunuz söyledim burda herkesin içinde de mi söylemem gerekiyordu mutlu Olacaksanz söyleyim tabiki 2 çocuklu bir anneye benzemiyorsunuz.. İyi günlerC
canım ben rahatsız olmadım aksine güzelsin gözlerin dudaklarına bayıldım dedim sonra yaşını sordum 23 dedin.
Ben 30 yaşımdayım 2 büyük kızım var senle yaşıtız zannettim büyük duruyorsun dedim..
Hatta fotomu gördün kendin de inanamadın evet Bnden çok küçük duruyorsun maşallah allah nazarlardan saklasın dedin...
Ama Burda benim patavazsızlığım kalmadı neler dediler bari 25 de 30 çok büyük falan filan dediler...
Ama sende çıkıp bn elies in fotosunu gördüm gerçekten bnden çok küçük duruyor diyemedin..
Kadın kadının kurdudur dediğin için yazıyorum bunu.
Bn senin ilk konu marjını defalarca okudum kilondan 1 kere bahsedip 10 kere yüzünden bahsetmişsin özgüveninin çok iyi olduğunu da söyledim..
Bari bura da yüzüne övgü edenlere teşekkürler diyip geçeceğine kilomu da nasıl verebilirim diye sorsaydınız keşke olay bu.
Üst yorumlarda yazılmış instadaki nickiTüh merakta kalacağım simdi :)))
Farklı kişiler ve değişik bakış açılarına sahip olduğumuz için olabilirBence her kadın gibi konu sahibi de güzel olduğunun söylenmesini istiyor. Bence gerçekten güzel bir bayan.
Eşiyle boşanma arifesinde ve daha 23 yaşında . Neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor bende bunu çok tuhaf buldum.
C
canım ben rahatsız olmadım aksine güzelsin gözlerin dudaklarına bayıldım dedim sonra yaşını sordum 23 dedin.
Ben 30 yaşımdayım 2 büyük kızım var senle yaşıtız zannettim büyük duruyorsun dedim..
Hatta fotomu gördün kendin de inanamadın evet Bnden çok küçük duruyorsun maşallah allah nazarlardan saklasın dedin...
Ama Burda benim patavazsızlığım kalmadı neler dediler bari 25 de 30 çok büyük falan filan dediler...
Ama sende çıkıp bn elies in fotosunu gördüm gerçekten bnden çok küçük duruyor diyemedin..
Kadın kadının kurdudur dediğin için yazıyorum bunu.
Bn senin ilk konu marjını defalarca okudum kilondan 1 kere bahsedip 10 kere yüzünden bahsetmişsin özgüveninin çok iyi olduğunu da söyledim..
Bari bura da yüzüne övgü edenlere teşekkürler diyip geçeceğine kilomu da nasıl verebilirim diye sorsaydınız keşke olay bu.
nerden tanidigimi buldum ayni mahallede oturuyoruz sanirimTugcearzu06
(Konu sahibi kullanıcı adını veriyorum ama kusura bakma,biraz iltirafa ihtiyacın var,güzel olduğunu arkadaşlarda görüp gerekeni yazacaktır :)
Baktim o da degil. Hep bi afrikali var o cikiyor. Bi de kapali bir kadin.Üst yorumlarda yazılmış instadaki nicki
Farklı kişiler ve değişik bakış açılarına sahip olduğumuz için olabilir
Bu da degil galiba cikmiyorTugcearzu06
(Konu sahibi kullanıcı adını veriyorum ama kusura bakma,biraz iltirafa ihtiyacın var,güzel olduğunu arkadaşlarda görüp gerekeni yazacaktır :)
Olabilir nerden siniz ankara bennerden tanidigimi buldum ayni mahallede oturuyoruz sanirim
Mesajınız kapalıAy 1 saattir resim arıyorum. Bi atin bi zahmet merak ettim çok
Baktim o da degil. Hep bi afrikali var o cikiyor. Bi de kapali bir kadin.
Cıkıyor Yenı baktımBu da degil galiba cikmiyor
Dur kiz açayımMesajınız kapalı
İnanın bende sizi merak ettim instagramdan arıyordum en son haha
Hafif cekikgoz gibi beyaz tenli esmer biri sanırımCıkıyor Yenı baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?