Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Sorun yok bir kişinin isteğini kabul ettim. Yazarsa okursunuz. İyi günler

Tuhaf bir konu daha, kendi güzelliğini instadan baktırıp ispatlama gayreti ne garip..

Bence her kadın gibi konu sahibi de güzel olduğunun söylenmesini istiyor. Bence gerçekten güzel bir bayan.
Eşiyle boşanma arifesinde ve daha 23 yaşında . Neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor bende bunu çok tuhaf buldum.

Kilomu nasıl verebileceğime hakimim =) tek sorunum istikrar.. Evet ben sizin küçük durduğunuz söyledim burda herkesin içinde de mi söylemem gerekiyordu mutlu Olacaksanz söyleyim tabiki 2 çocuklu bir anneye benzemiyorsunuz.. İyi günler

Tüh merakta kalacağım simdi :)))
Üst yorumlarda yazılmış instadaki nicki
Farklı kişiler ve değişik bakış açılarına sahip olduğumuz için olabilir

Beğenmeyene de "rahatsız oldular" demek. Beni çekemiyorsunuz diyecek az kaldı

Benim de dikkatimi çekti. Kilo, BDV filan bitti "Nasılım" topiğine döndü başlık. Ben yapsam aynı şeyi banı yemiştim.

Ayrıca sizin fotoğrafınızı gördüm. Yüz hatlarınız çok hoştu. Yaşınız da 21 - 22 gibi duruyor. Bunu bile bile "Kadın haklı" diyememek neyse...

Ben de merak ettim bi bakim.

Edit:
Baktım, bence yüz normal, ortalama güzel bir yüz.
Boydan fotoğraf göremedim haliyle profil gizli, ama tahminen 100 kilo 175 boya berbat görünmez diyebilirim, tabi kiloyu orantılı aldıysanız.

Ben de 175 boydayım, hamileliğimde 30 kilo kadar aldım 97 kiloyu gördüm. Hantallığı dışında fiziksel olarak beni çok rahatsız etmiyordu kilom, boy sebebiyle gözümü pek tırmalamıyordu. Ama alıştığım kilo olmadığı için hareket etmekte çok zorlandığımı hatırlıyorum, tekrar 65 kiloya düştüm.

Karar verip gerisini getirdikten sonra siz de yapabilirsiniz, bu büyük bir olay değil.

Son düzenleme:
Ya ne meraklı bi ırkız 26 sayfa kızın profil adını sormuş, bi de izin almadan ifşa etmişsiniz.

Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…