Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Burda anlatılmak isteneni anlamamak size kalmış birşey sonuçta göreceli birşey bu. Benim anlatmak istediğime gelince yüzümü hala beğeniyorum ama fiziğim yüzünden özgüvensizim ve içinde olduğum durum yüzünden kendimi düzeltmem lazım! Zaten bir çoğu önceki paylaşımlarımdan hayat hikayemi VS biliyor ve ona göre yorum yapıyor. Sizin demenize kalırsa şuan kendimi göstermeye çalışıp beğendirme çabasına girmek hayatımın en son derdi bile olamaz. Sağolun düşünceniz için iyi geceler

Yorumun hası fevkaladenin fevki
O güzel minnoş parmakların zeval görmesin

Tamam yüzünü beğenip fiziğini beğenmiyorsun anladık ama bunu anlatmak için fotoğraf koyman gerekmiyordu, şayet herkes beğenecek degil sonuçta, sen begeniyorsan sıkıntı yoktur. Fotografsiz da konuyu aynen aktarabilirdin.
Fotoğraf koyuluyorsa yorum gelir bu kadar basit

Yorum gelmesine ben karşı değilim zaten=)

Bencede hem bakımlı hem çok hoş bir hanimsiniz.Kim ne derse desin insan sıkın yılı zamanlarında motive olmak,destek görmek,kaybolan özgüvenin biraz olsun canlanmasını ister .Allah gönlünuzde olanı versin canım.Cok daha mutlu ol insAllah

Canım bazı yorumları ters algılamışsın ve moralin bozulmuş gibi =)
Kilonu dert etme yüzünü sevdiğin gibi vucudunuda olduğu gibi sev, sonra zamanla kilonu verirsin inşaallah. Yani kilon var diye özgüveninden bişey kaybetme, ama öz güvenin var diyede kendini hepten bırakma, dengeyi bi şekilde hep tut.
Ya karışık oldu malûm saat geç olunca
Yeterki dilin tatlı olsun gerisi teferruat =) herkesin farklı farklı alıcılıkları vardır.
Benim kuzenim var kilolu ve 40 yaş üstü yüzünü ve gülüşünü konuşmasını beğeniyorum =)

Konu sahibi merak uyandırarak açtığınz için konuyu hatta inanmayan baksın instadan olmayanlara özel mesajla hep aynı fotoyu attığınız için konu eşinden ayrılmış tek başına kızıyla ve kilolarıyla mücadele eden kadının konusundan başka yerlere kaydı üzgünüm...
Şuan hepimize özgüvenimizi sorgulattınız gece gece

Amin teşekkür ederim hepimize

Teşekkür ederim =)

Konuyu buralara getiren ben değilim yanlız yorum yapanlar ve istedikleri yorumu yapmaktada özgüler.. Aynı foto ya gelincede herkese sırayla farklı fotoğraf mı seçip atmalıydım anlamadım.. Siz istediniz bende kırmadım. Uzatacak ta birşey yok bence bir konu açılıyorsa isteyen istediğini yazabilir.

Ben uzatmıyorum kuzum başlığı yeni görenler doğal olarak merak ediyor..
Senin için diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…