- 30 Ocak 2014
- 4.881
- 10.210
- 408
Ben de istiyorum... sizi instagramda bulamadımAttım=)
Burda anlatılmak isteneni anlamamak size kalmış birşey sonuçta göreceli birşey bu. Benim anlatmak istediğime gelince yüzümü hala beğeniyorum ama fiziğim yüzünden özgüvensizim ve içinde olduğum durum yüzünden kendimi düzeltmem lazım! Zaten bir çoğu önceki paylaşımlarımdan hayat hikayemi VS biliyor ve ona göre yorum yapıyor. Sizin demenize kalırsa şuan kendimi göstermeye çalışıp beğendirme çabasına girmek hayatımın en son derdi bile olamaz. Sağolun düşünceniz için iyi gecelerKilo vermek isteniyorduysa bu konuda fikir isteyip durumu anlatması yeterli olurdu.
Yüzünü çok begeniyorsa bunun için Instagram adresini vermesi gerekmiyordu.
Kalkıp "bakın yüzüm çok güzel inanmıyorsanız fotoğrafı burda" dediyse yorum da yapılır her şekilde.
Fotoğrafını burada profil olarak kullanıyor olsaydı yorum yapan olmazdı durduk yere ama hususi yorum almak için atılmış fotoğrafa yorum yapılıyor ve bazıları da gördüğünü yorumlamış sadece bu kadar kızacak ne vardı. :)
Hiç sorma yaa, henüz 30'uma girmedim gibi ama girince nasıl olurum bilmiyorum, çünkü istemsiz olarak 21 yaşımdan sonraki yaşlarımı bi garipseme olmuştu, sanki hep 21 gibi hissediyordum değişik bişeydiZaten 30 yaş sendromu yaşıyoruz
Banada atarmisiniz acabaAttım=)
Yorumun hası fevkaladenin fevkiKilo vermek isteniyorduysa bu konuda fikir isteyip durumu anlatması yeterli olurdu.
Yüzünü çok begeniyorsa bunun için Instagram adresini vermesi gerekmiyordu.
Kalkıp "bakın yüzüm çok güzel inanmıyorsanız fotoğrafı burda" dediyse yorum da yapılır her şekilde.
Fotoğrafını burada profil olarak kullanıyor olsaydı yorum yapan olmazdı durduk yere ama hususi yorum almak için atılmış fotoğrafa yorum yapılıyor ve bazıları da gördüğünü yorumlamış sadece bu kadar kızacak ne vardı. :)
Burda anlatılmak isteneni anlamamak size kalmış birşey sonuçta göreceli birşey bu. Benim anlatmak istediğime gelince yüzümü hala beğeniyorum ama fiziğim yüzünden özgüvensizim ve içinde olduğum durum yüzünden kendimi düzeltmem lazım! Zaten bir çoğu önceki paylaşımlarımdan hayat hikayemi VS biliyor ve ona göre yorum yapıyor. Sizin demenize kalırsa şuan kendimi göstermeye çalışıp beğendirme çabasına girmek hayatımın en son derdi bile olamaz. Sağolun düşünceniz için iyi geceler
Yorum gelmesine ben karşı değilim zaten=)Tamam yüzünü beğenip fiziğini beğenmiyorsun anladık ama bunu anlatmak için fotoğraf koyman gerekmiyordu, şayet herkes beğenecek degil sonuçta, sen begeniyorsan sıkıntı yoktur. Fotografsiz da konuyu aynen aktarabilirdin.
Fotoğraf koyuluyorsa yorum gelir bu kadar basit
Mesela sen gözler dudaklar çok begendin ben de bende o özgüven yok dedim güzelim diye foto adresi verdiği için ne var bunda di mi ama :))Yorumun hası fevkadenin fevki
O güzel minnoş parmakların zeval görmesin
Canım bazı yorumları ters algılamışsın ve moralin bozulmuş gibi =)Bu kadar dert etmeyin ben açıklık getireyim evet yüzümü çok beğeniyorum 100 kilo da olsam çok güzel bir yüzüm var. Ama fizik kötü olduktan sonra yüzümün güzelliği mutlu etmeye yetmiyor kıyafetlerimi yüzüme giymiyorum. Eski fiziğini kaybettiğim ve zor bir süreçten geçtiğim için özgüvenim yok. Dışarı bile çıkmıyorum. Siz neden bukadar zorlandınız anlayamadım.
Amin teşekkür ederim hepimizeBencede hem bakımlı hem çok hoş bir hanimsiniz.Kim ne derse desin insan sıkın yılı zamanlarında motive olmak,destek görmek,kaybolan özgüvenin biraz olsun canlanmasını ister .Allah gönlünuzde olanı versin canım.Cok daha mutlu ol insAllah
Yorum gelmesine ben karşı değilim zaten=)
Teşekkür ederim =)Canım bazı yorumları ters algılamışsın ve moralin bozulmuş gibi =)
Kilonu dert etme yüzünü sevdiğin gibi vucudunuda olduğu gibi sev, sonra zamanla kilonu verirsin inşaallah. Yani kilon var diye özgüveninden bişey kaybetme, ama öz güvenin var diyede kendini hepten bırakma, dengeyi bi şekilde hep tut.
Ya karışık oldu malûm saat geç olunca
Yeterki dilin tatlı olsun gerisi teferruat =) herkesin farklı farklı alıcılıkları vardır.
Benim kuzenim var kilolu ve 40 yaş üstü yüzünü ve gülüşünü konuşmasını beğeniyorum =)
YaniiiiMesela sen gözler dudaklar çok begendin ben de bende o özgüven yok dedim güzelim diye foto adresi verdiği için ne var bunda di mi ama :))
Konuyu buralara getiren ben değilim yanlız yorum yapanlar ve istedikleri yorumu yapmaktada özgüler.. Aynı foto ya gelincede herkese sırayla farklı fotoğraf mı seçip atmalıydım anlamadım.. Siz istediniz bende kırmadım. Uzatacak ta birşey yok bence bir konu açılıyorsa isteyen istediğini yazabilir.Konu sahibi merak uyandırarak açtığınz için konuyu hatta inanmayan baksın instadan olmayanlara özel mesajla hep aynı fotoyu attığınız için konu eşinden ayrılmış tek başına kızıyla ve kilolarıyla mücadele eden kadının konusundan başka yerlere kaydı üzgünüm...
Şuan hepimize özgüvenimizi sorgulattınız gece gece
Ben baktım ama başka başka yabancı kişiler varKonuyu okur okumaz instagram hesabına bakanlar online mı
Şaka bir yana çok güzelsiniz
Beyaz tenli siyah saçlı çok hoş bir kadınsınız
Üzmeyin kendinizi,kilo verirsiniz sadece biraz motivasyon gerek.
İsmimi değiştirdim..Ben baktım ama başka başka yabancı kişiler var
Ben uzatmıyorum kuzum başlığı yeni görenler doğal olarak merak ediyor..Konuyu buralara getiren ben değilim yanlız yorum yapanlar ve istedikleri yorumu yapmaktada özgüler.. Aynı foto ya gelincede herkese sırayla farklı fotoğraf mı seçip atmalıydım anlamadım.. Siz istediniz bende kırmadım. Uzatacak ta birşey yok bence bir konu açılıyorsa isteyen istediğini yazabilir.
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için iyi geceler. İyi geliyor bu sayfa bana en azından kişisel sorunlarımı unutuyorumBen uzatmıyorum kuzum başlığı yeni görenler doğal olarak merak ediyor..
Senin için diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?