Boşanıyorum, 40 kilo aldım özgüvenim yerle bir?

Bu durumda kendi kendime hakaretmi etmiş oldum

Hayır tabii ki. =) Herkesin yaşı, başı kendine has ve güzeldir. ❤

Benim bir şeyi dert ettiğim yok ki. Sadece yorumum başka yöne çekildi. Siz kendinizi güzel buluyorsunuz diye dünyadaki herkes öyle bulabilir mi ? Yani ben Barbara güzel derim, başkası onu beğenmez. Ki gayet de beğenmeyen insanlar gördüm. Doğal bir şey. Güzellik göreceli. Taç almış Azra Akın'ı da beğenmeyenler var. Bkz. BEN. Kendi içinde problemli konular. Siz fotoğraf attığınız için ve burası da bir etkileşim alanı olduğu için düşüncemi yazdım. Asla çirkinsiniz de demedim. Beklentimden ve kendimi beğenmeyişimden şikayet ettim. Asıl derdiniz kiloydu ki onda da sizle aynı kiloları vermiş biri olarak yardımcı olmaya çalıştım. Ne düşmanlığımız kaldı ne fesatlığımız. Tuhaf.

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için iyi geceler. İyi geliyor bu sayfa bana en azından kişisel sorunlarımı unutuyorum
Bak sevaba bile girdik şu mübarek sahur gecesinde...
Ben senin özgüvenini sevdim sen aslında kendinle çok barışıksın bizi kandırıyorsun ...
O kiloyu da vereceğini çok iyi biliyorsun.
İyi geceler bol şanslar

Fikriniz için sağolun dileyen dilediği yorumu yapar güzellik görecelidir iyi geceler

He biri alıntılamış eski nickini simdi gördüm zaten ozelden de atmışsın maşallah gerçeksen pek güzelsin
Kilo verilir dert etme 23 yaşındasın geç kalma kilo ver ben 38 yaşında mide küçültme oldum biraz geç oldu ama şu anda bile memnunum halimden sen gençliğini iyi kullan ver kiloları

Ben ameliyattan biraz korkuyorum =)) en iyisi boğazıma hakim olayım =))) cesaretinizi kutlarım iyi geceler

Kadın kadının kurdu ne yav
Size güzellik tüyosu veriyorum sırrımı daha ne yapayım..
Konu sahibine zaten bayıldım sana mükemmelsin dedim sadece yaşıtız zannettim..

Evlenemedim, çocuğum yok diyene "30 yaşa toy" diyoruz tüm KK olarak. Şimdi kötü bir şey yazmışsınız gibi bakılması ironik geldi.

Ben de bir zayıflama önerisi vereyim. Ekmeği ve yağı kesmeyin. Zayıflarken şok yapıp karbonhidratı hayatımızdan atınca diyet bittiği anda hızla geri kilo alıyoruz. Çünkü depolama da başlıyor. Bunun yerine azaltmak lazım. Yağı parçalamak için de yağ şart. Yine zeytinyağı ve tereyağı günlük az miktarda tüketiniz. ❤

Sağolun evlenmeden önce fitness eğitmenliği yapıyordum. Beslenmeye de sporada az çok hakimim. Sorun onlar değil sorun benim hazır olmamam ruh sağlığımın iyi olmaması ve bunu başaramamam =)

Sağolun evlenmeden önce fitness eğitmenliği yapıyordum. Beslenmeye de sporada az çok hakimim. Sorun onlar değil sorun benim hazır olmamam ruh sağlığımın iyi olmaması ve bunu başaramamam =)

Ay ne güzel çok şanslısınız. Kendi kendinizi iyileştirecek bir güç var elinizde. Burada diyet grupları var bilmiyorum gördünüz mü? Birine katılmayı düşünmez misiniz? Bu durumunuza çare olurdu belki.

Diyetle işim olmaz benim
Hepsinden yerim günde 2 ekmek şimdi yarım ekmek arası bal tereyağ yedim

Bir kendini övme cümlesi olarak: Özgüvenine hayran kaldım.
Bu cümlenin karşıdakini bozucu bir cümle olduğunu, "amaaan bir numaran yokmuş ki. Oysa ben öyle miyim? Ortalığı yıkarım da senin kadar özgüvenim yok, ondan yıkamıyorum" demek olduğunu hepiniz biliyorsunuz da işte ne diyelim...

Pumpkin00 , boşanıp güzel bir hayat kurarsınız umarım.
Bir de kilo için stres olmayın, yaşınız genç. Çok rahat kilo verebilirsiniz. Zaten büyük kısmı çok çabuk gider.
Forumda diyetle ilgili bölümler var. Oralara da bakın.

Teşekkür ederim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…