Boşanıyorum, aile evine dönmek ve çocukların baba özlemi çok zor

Gururunuz yok mu? Büyük ihtimalle çocukları da adamı eve bağlamak için yaptınız. Bu adam bir günde değişmedi, sayısız kavga yaşamışsınız. Sayısız tartışma yaşanılan bir ortama hiçbir normal kadın iki çocuk istemez. İlk sayfalarda gösterdiğiniz güçlü kadın profiline de inanmamıştım zaten.

Çocuk olmasa da boşanmazdınız, sevmeyen bir adamı çocuklarla bağlamaya çalıştınız, hepsi bu. Adam dönse de geri gidecek, sizi sevmiyor ve sevmeyecek. Tıpkı sizin kendinizi sevmediğiniz gibi. Olan çocuklara olmuş, çok üzüldüm. Aile olmayı becerememiş iki bencil arasında sıkışıp kalmışlar.

Üzülüyorum düzenimin değişmesi, senelerdir kurduğum hayaller, çocukların mutlu yuvası olamamak..
Düzen dediğiniz sizi sevmediğini nerdeyse haber bültenlerine cikip anlatacak biriyle yasamak mi?Cocuklarini istediginde görür ki bence kötü kocanin,cok zor iyi baba olmasi sadece sabirli olun yeni düzeniniz cok daha iyi olacaktir Allah'in izniyle...

Siz düzenli HPV testi yaptırıyor musunuz onu boşverin de. Çocuklar babam gitti evden diye ağlarken aynı baba yüzünden annesiz kalmasınlar. Şakası yok bi gidin test yaptırın, arkadaş ağır alemci. Geri kalan kendinize uygun gördüğünüz hayat, kimseyi ilgilendirmez.

Ne olursa olsun aile evine dönüp orada güçlenip yeniden ucabilirsiniz,aile bunun için var, aksi olsaydı hepimiz ağaç kovugundan da cikabilirdik:) bu süreci iyi kullanıp hayatinizi yeniden yönlendirin, yeni rota olusturun:) Cocuklar ise alışır zamanla, babayla da görüşürler, onlar için üzülmeyin.

Konu bu değil ama , X kuşağı ebeveyninizi takdir ettiğiniz için nasıl mutlu oldum.Bir X kuşağı olarak, bizler anne babamız, kv miz kp miz tarafından çok ezildik ,otorite gördük.Buna rağmen evlatlarımıza hiç bir zaman böyle davranmadık.Otorite de olamadık lakin ,olamayacağız da.İnsan biraz sayılsın, danışılsın istiyor .Sizin kuşak ne bilmiyorum ama (muhtemelen Y olabilir) Z kuşağı çok zor bir kuşak .Anne ve babanıza mutlaka danışın çoğu şeyi.Onlar sizin, kendilerinden çok iyi olmanızı ister eminim.Üstelik beklentisiz.Yeni yaşamınız hayırlı olsun,eş kişisi uğraşılacak gibi değil anlattığınıza göre.Umarım sürecinizi kolaylıkla atlatırsınız, iyi ki sizi destekleyen anne babanız var ,iyi ki Kıymetini bilin.

Evet konu sahibi kesinlikle esi tarafindan senelerdir aldatilmis çünkü böyle davranan kocalar kesinlikle karisini aldatan erkeklerin davranislari çünkü o erkek aldatarak size gözden cikarmis zaten ve o kadar rahat bosanabilirsiniz ki aile desteği ve eviniz varken cok daha huzurlu bir evde büyür cocuklariniz.Siz bir psikologa gidin yazilan ilacla daha sakin olursunuz ve bu süreci daha rahat atlatirsiniz...

Gerçekten merakımdan soruyorum, hedonist yaşadığınıza ya da hiç çocuk yapmadığınıza pişman oldunuz mu?

Eşimle sorunlar vardı. Hatta bir ara konu açmıştım. Bizde hakaret vs yoktu. Oğluma karşı ilgisizdi… her neyse toparladık.

Toparlamadan önce kendi eksikliklerimi giderdim. Araba kullanamıyor korkuyordum. Çok şükür onu düzelttim. Oğlumu okula götürüp getiriyorum. Öz güvenim geldi. Kırılgan bu büyütüldüm, baya büyüdüğüm halde balığın kılçıklarını ayıklayıp verirlerdi öyle düşünün. Araba içinde babam yapma etme vs dedi. Eşim farklı ilçede çalıştığı için zorlanıyoruz. Yanımda değil. Oğluma artık yetiyorum. Kılık kıyafet vs bir çok şeyi değiştirdim. Alış veriş vs… yemek vs bile yapasım gelmezdi. Annemlere gidiverirdik. Onu da aştım. Kendime aileme yetiyorum şükür.

Kafayı toplayana kadar ailenizden destek alın. Ne eksiğiniz varsa tamamlayın. Koca olmadan ayağa kalabilirsiniz. Çocuklar için de çocuk psikiyatristi ile konuşun. Nasıl ne söylemeniz gerektiğini anlatsınlar. Susarak, yada babalarını kötüleyerek olmaz. Tavsiyelere ihtiyacınız var. Bence forumda da olmaz. Çocuklarınız ile tanışıp konuşan bir psikiyatrist tavsiye versin size…

Evliliğin bittiği kesin de, eşleşme programı spam dedi, üniversitedeyken takılmıştım eski mailime gelmeye devam etmiş dedi. Yani olabilir dedim içimden.

Yuh bu kadar eminsiniz yani. Ben kendim onca olanlara rağmen hakka girmeyeyim diye, kanıt bulmadan direkt aldattı diyemiyorum. Ağır alemci falan, adam içki içmiyor 5 vakit namazında. Ha ahlakını namaz üzerinden bellrlemiyorum ama alemci de değil yani.

Siz yine de bi baktırın belli olmuyo o iş. Adam boş yere mi küstürüyo evdekini, dışarda ayağı olmayan adam elindekini niye soğutmaya çalışşın, en alemci adamın bile arada canı karısını çekiyor, ne görüyor da 10 yıldır kaçıyor sizden?

Siz testinizi yaptırın, iftiracı ben olayım. Sorun değil.

Size her şey müstahak

Normal giden bir evlilik de bir anda olumsuz şeyler yaşasanız ve boşanma yoluna girseniz, hissettiğiniz şeyleri çok normal bulurdum.
Ama sizin evliliğiniz yıllardır zorlamayla sürmüş. 10 yıl bunları kabul etmek, kendini maddi, manevi hazırlamak için hatrı sayılır bir süre. Ciddi sorunları yokmuş gibi görmeye çalışmanın hiçbir anlamı yok, olmamış da zaten.
Eşinizin sizi aldatmamış, aldatmıyor olmama ihtimali ise çok düşük. Aldatmamışsa enteresan olur yani.
Hayatı gerçekçi yaşamanız lazım artık. Boşanma sürecinde çocukları da düşünüp, duygusallığı bırakıp alabileceğiniz maksimum nafaka, varsa mal paylaşımı bunların peşine düşün. Eşiniz boşanmak istediği anlaşmaya çalışabilir sizinle.

Gerçekten merakımdan soruyorum, hedonist yaşadığınıza ya da hiç çocuk yapmadığınıza pişman oldunuz mu?
Bir gün bile olmadim. Baştan dünyaya gelsem daha da cok kendimi düşünürüm (= cocukla girecegim ortamlari dusundukce bile karnima kramplar giriyor, oyun gruplari sacma sapan cocuklu gorusulen ortamlar. Cocuk aktivitesi bol olan otele bile gitmem. Kafami agritacak hicbir detay istemem kisacasi hayatımda. Ve tam tersi yaşasam yani hayatimin bittigini hissetsem heralde sonum çok kötü olurdu. O derece.

Bulurum, önce kendi mesleğim ve iş alanımla ilgili bulmaya çalışıyorum 1 senedir bulamadım. Denemeye devam ediyorum yaşım 38, kimse orta yaş çalışan istemiyor.
Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama 38 yaş gayet ideal bir yaş. Bir işe sıfırdan başlayacak olsanız bu dediğinize katılırdım ancak bir meslek üzerine tecrübe edinilmiş bir yaş. Ben kendi mesleğimden biliyorum ki şuan işten çıksam bir sonraki gün direk iş bulurum.38 yaş gayet makul bir yaş 45 yaşına kadar artık genç nesil sayılıyoruz.

Ah keşke sarılabilsem size… öyle büyük ve zor bi sınav ki verdiğiniz. Pes etmeyin. Siz hem eşinizle hem de bu toplumun çürümüş yargılarıyla mücadele ediyorsunuz şu an edeceksiniz ve bu sürecek yıpratacak sizi, dik durun sağlam durun çocuklarınız size yetecek sakın pişman olmayın. Size çok iş düşüyor ama kendinizi seçmişsiniz böyle devam edin

Bunu yapmayın lütfen bakın çok gördüm geçirdim 2. Evliliğimdeyim şu an. Böyle bu şekilde hiçbi erkeğe yalvarmayın özür falan da dilemeyin, ne için özür? Kadın olduğunuz için mi annelik yaptığınız için mi ömrünüzü feda ettiğiniz için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…