Boşanıyorum, aile evine dönmek ve çocukların baba özlemi çok zor

Bu döngüden çıkmanız lazım. Çocuklardan evvel kendinizi düşünün, deli çıkacaksınız. Sizin huzursuzluğunuz bitmeden onlar da rahat yüzü görmeyecek. Sizin yüreğiniz bu işten soğumadan kızınızdan sizi anlamasını bekleyemezsiniz.

Aslinda kötü bisey dememis cok haklı başta bitmiş evlilik çocuklar küçükken akillari ermedgnde bitseydi bukadar zorlanmazdin..o çocuklar da yeni hayatlarina adapte olurlardi.. sevmiyorum diyen bi adamla evlilik yürümez..ve ben hep şunu bilirim ilerisi görünmeyen bi evlilik varsa çocuk yokken bitmeli çocuk mutlu evliliklerin mutluluğunu çoğaltır mutsuz evliliklerde cikmaza götürür..çocuk varsa da büyümeden mutsuzluk varsa bitmeli

Sizin yetişkin olmayan 2 çocuğunuz var. Bir yerde görüp satın almadınız bir köşede durmuyorlar. Bile isteye doğurdunuz anne oldunuz. Kocam da kocam demeniz resmen o çocuklara hainlik. Kendi başlarına yaşayamazlar, bağımsız olup evden çekip gidemezler. Yedikleri içtikleri bile size bağlı. Anne baba ikinizin de bu kadar bencil olmaya hakkınız var mı? Yıllar önce bu kangreni kesip atsaydınız çocuklar o düzende büyürdü. Anne babamız ayrı ama düzenli görüşüyoruz, annemle yaşıyoruz babamızı görüyoruz, önemli günlerimizde ikisi de yanımızda oluyor... Bu şekilde huzurlu yaşayacaklarına babam şimdi ne yapacak annem ne karşılık verecek, kavga mı edecekler bize ne olacak diye hop oturup hop kalkıyorlar.

Hala bana güzel evlilik sun demişsiniz pes. Çocuklarımız zarar görüyor, boşanma konusunda uzmanlaşmış bir psikologla görüşelim çocukları rahatlatalım diyeceğinize evlilik koca derdindesiniz. Adam dün çekip gitmemiş, yıllardır boşanalım diye yalvarmış. Noldu şimdi hiç yok ortada, çoluk çocuğu bile salmış. Çocuk doğurduysanız önceliğiniz o olmak zorunda. Koca hayaliyle yaşayamazsınız artık siz. Adam fırsatı bulmuş kaçırmamış. Avukatla konuşup olayı kesinleştirmeme sebebiniz kocanız mutlaka mecbur sizinle konuşacağı içinse hayal kurmayın. Sizinle bırak yüz yüze telefonda bile konuşmuyor mesajlaşmıyor. Kaç gündü hala el elde baş başta oturuyor musunuz?

Tek olunca hayat kolay da çocuklarla ben mi beceriksizim bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum. Çabuk yoruluyorum mesela narin yapılıyım. Sinirlerim çabuk zıplıyor, çocukların bağrış çağrışı hemen tahammülümü kırıyor. Büyüğün okulu, kursları, ödevleri, küçüğün okulu, yemesi içmesi uyku düzeni vb. Zaten çokça yalnız da kaldım çocuklarla. Zorlandım. İşten de 1 günde çıkarıldığım için o da bende travma etkisi yarattı çok üzüldüm ama duygularımı paylaşacak insan bulamadım. O zaman da avukat dava süreçleri oldu yıprandım vb vb ben elendim

Duygularım hala canlı, acı çekiyorum henüz huzursuzluğumun bitebileceğini düşünmüyorum. Bir süreç alacaktır sakinleşmem, kolay vazgeçebilen biri değilim herşeyi çokça tırmalarım oldurmak için, karakterim böyle. Bir anda kesip atıp önüme bakamıyorum. Destek alacağım ben de.

Memlekette ailemin yanındaydım. Yeni döndüm evime. Avukatımı tuttum bu hafta görüşeceğim. Bitirmek çok zor geliyor bana onun eşyalarının olmadığı evimize girince bile hüngür hüngür ağladım. Kolay değil hayallerim planlarım yıkılıyor gibi hissediyorum; çocukların eğitimlerinde gelişimlerinde anne baba olarak hayatlarında bulunma isteğim vardı hep. Yani beraber bir hayat kurgusu birdenbire değişiyor henüz ayak uyduramadım.

10 yıl uğraşmışsınız, daha ne kadar gerekiyor? Bir an önce işi bitirmeniz lazım artık, durup düşünülecek, yapıcı olacak, olduracak zamanı çoktan geçmişsiniz, bundan sonrası ömürden gider. Önce adamı başınızdan atın, sonra analı çocuklu destek alın.

Hayaller çoktan yıkılmış, bir şeyler çoktan bitmiş. Adamın aldığı nefes bile size zarar. Sevgi saygı dolu, birbirini çok seven karı kocasınız da sanki dün gece mesaj yakalamış gibi davranıyorsunuz. Kocanız uzun zaman önce bitirmiş, size nasıl hala zor geliyor? Anne babayı arayıp ağlayıp nolur bırakın beni boşanmak istiyorum denmesi kadar ağır bir şey olamaz evlilikte. Bu kadar zamandır bu adam fiziksel duygusal ihtiyaçlarını giderdi değil mi, gezdi tozdu eğlendi. Siz de evde oturup iyi evlilik hayali yaşadınız. Kocanız ölseydi ne yapacaktınız çocuklarla, narinim baş edemiyorum kırılıyorum geriliyorum... Alın bakın diyip başkalarına mı verecektiniz? Size psikolojik uzman yardımı şart. Özgüven, yeterlilik, güçlü durmak için sizi ilmek ilmek işlemeliler. Maddi konularda da sakın ola şunu bunu istemeyeyim kızdırmayayım hiç gelmez demeyin. Çocukların hakkı söz konusu.

Dava süreci olacak boşanma sürecinde işim gücüm olacak. Psikolojim yerle bir. Çocuklara bakım gerekecek okula getir götür bana destek vermek için.
Anlıyorum psikolojiniz kötü hazır değilsiniz ama.
Daha bişey yok onları çağırmasaydınız keşke emin olun durumu zorlaştırırlar başka bişey olmaz

Ne kadar sanslisiniz bir bilseniz.Eviniz var ve sizi destekleyen anne,babaniz var.
Neden sizi cok büyük ihtimalle senelerdir onunla,bununla aldatan size sevgi,saygi duymayan birinden sevgi,saygi dileneseniz ki neden?
Emin olun cok daha mutlu olacaksiniz sadece sabirli ve kararli olun,siz bir adamin oyuncagi degilsiniz unutmayin...

Üzülüyorum düzenimin değişmesi, senelerdir kurduğum hayaller, çocukların mutlu yuvası olamamak..

sevgilisiyle bozuşmuş. Bunu görmek zor değil.
Ben de hep öyle düşündüm ama hiç bir iz bulamadım şimdiye kadar. Yemin etti kimse olmadığına. Ama ben hissediyorum var birisi, evden gitmeden bulabilseydim iyiydi bulamadım.. 1 sene önce okc…diye siteden arkadaşlık mesajları yakaladım, sürekli yaşadığımız yer çevresinde ve benzer yaş grubunda kadınlarla eşleşmeler, bir tane de “günaydın canım iyiyim sen nasılsın” mesajı yakalamıştım. Yurtdışına çok sık gidiyor bana otele geldim uyucam diyor, ama sabaha kadar çevrimiçi kalıyor falan.

Belli birisi olsa bulurdunuz, gönül bağı kurduğu biri yoktur, bir sürü kadın vardır işini görüp yolluyordur, kadınlar bitince zırlayıp gelmiştir bence.

Pardon da daha ne bulacaksınız? Eşleşme programında ne arıyordu? Gayet oradan sevgililer bulup takılmış.
Daha nasıl emin olacaksınız acaba?
Bitmiş evliliği zorla ite kaka yürütmek gururunuzu kırmıyor mu gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…