Boşanıyorum, aile evine dönmek ve çocukların baba özlemi çok zor

Evliliğin bittiği kesin de, eşleşme programı spam dedi, üniversitedeyken takılmıştım eski mailime gelmeye devam etmiş dedi. Yani olabilir dedim içimden.
Eşleşme programı spam mı? Evinizin çevresinde kadınlar yaşadığınız yer çevresinde kadınlarla eşleşme spam mı? Allah aşkına ya yapmayın akıllı bi kadına benziyorsunuz. Lütfen şu adama yüz vermeyin sakın mesajlar atıp ulaşmaya çalışmayın gelirse kabul etmeyin defalarca aldatılmışsınız zaten. Başınız dik olsun. Sabır sabır sabır… sabredin geçecek. Ama sakın bu adamla devam etmeyin.

Eşiniz bu evliliği bitirmek istiyorsa çocukların maddi manevi sorumluluklarını üstlenmek zorunda.Yok öyle iki cocuk yapıp sevmiyorum istemiyorum boşanalım. Avukatına bunları bildirin. Çocuklarına sahip cıkmak zorunda. Örneğin çocuklarınızla yaşayabileceğiniz bi ev tutmak zorunda. Oğlunuz okul kızınız kreş yaşında. Annenize yakın bi ev var tutup sizde ise girip çalışabilirsiniz. Annenizden rica edersiniz çocuklar okuldan sonra sizin isten çıkısınızı annenizin evinde bekler onları alır evinize gecersiniz. Kendi çalıştığınıza ek olarak eski esiniz babalık görevini maddi anlamda yerine getirirse yeni bi hayat kurabilirsiniz. Ve tabi ki çocuklarnıza bu durumu pedagog yada cocuk gelisim uzmanı birinden destek alarak acıklayın.

Anladım. Cevap için teşekkürler

Ne yaptınız merak ettim..
Geçmiş olsun bu arada yaşadığınız sıkıntılar için

Ama şanslısınız gerçekten .Eviniz var.

Butun bu rezil kavgalar olurken bu cocuklar hic gormedi mi hissetmedi mi hadi 4 yasindaki neyse 9 yasindakinin de mi akli ermez biseye. Boyle garip garip cocuklari da burda okuyorum. Babami bosamaya ne meraklisin seklinde nasil konusabilir bi cocuk annesiyle? tuttugum gibi babaainin evine yollardim ben olsam sonucta sokaga atmiyorsunuz babasi, onunla da yasayabilir kendi cok merakliysa. Hayret bisey ya.
Benim teyzem de boşandi cocuklari cok buyuk degildi ve kavgalarin farkindaydilar teyzem asla babalarina doldurmadi ama annelerinin uzuldugunu gorerek buyudu o cocuklar. Hic bu kadar sacma baba aşki yaşayan bilmiyorum yani

Ev tutma imkanınız varsa ev tutun ailenize yakın bi yerde anneniz çocuklara yardımcı olur siz de calısırsınız. Annem yıllarca şiddet gördü aldatıldı sizin gibi aile evine döndü bizi alıp o zaman küçüktük, ailesi çocuklarını istemiyoruz getirme vs dediler o da bizi bırakamadı ve onların evinde çekmediğimiz rezillik duymadığımız hakaret kalmadı 3 ay içinde annem de çaresizlikten babam çağırınca geri döndü. Yine aynı zulüm devam etti şuanda da öyle. Yıllarca annemin mutsuzluğu sanki benim sucummuş gibi hissettim hep sorun çıkarmamaya çalıştım. Lütfen çocuklarınıza bu yükü yüklemeyin kimsenin lafını sözünü de işittirmeyin. İnsanız cocuk da olsa alışır babasından uzak kalmaya huzursuz bir ortamda büyümektense.

Benim bildiğim erkek evden gitmez mi boşanınca ? İşe girer çalışırsınız,çocuklara da anneniz falan bakabilir mi bilmiyorum tabi burdan yazması kolay sizin nasıl bi durum içinde olduğunuzu bilemiyorum. Allah hayırlı kapılar açsın. Bende boşanmış anne babanın çocuğuyum, bu boşanmanın gerekli ve herkes için hayırlı olcağını asla anlatamazsınız çünkü bende anlamıyodum. İlkokul öğretmenim az annemle babamı çağırıp konuşmamıştı hakkını yiyemem. Büyüdüğünde anlayacaklar bu durumu ve kabullenmek istemeyecekler.

Farklı fikirlerdeyiz çocuğunuz var mı bilmem. Çocuklar bu süreçte kimin yanındaysa onu suçlamaya meğilli oluyor çünkü diğerinin evden gitmesinde kalanı suçluyorlar. Babanla yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin dedim, seninle yaşamak ama onunla da istediğim zaman görüşmek istiyorum diyor.

O gitti zaten annem babam bize geldi boşanma sürecinde destek olmak için.

12 yasinda ve bu sene 1.sinifa baslamis 7 yasinda iki cocukla 4 aydir kimsenin destegi olmadan yasiyoruz.Ben calisiyorum.Ben isteyken onlar kendi kendilerine hazirlanip okula gidiyor.okul saatleri uymadi diye kucuk servisle gidip geliyor eve kendi giriyor.Oturdugum ev karsi tarafin ustune ama birlikte aldik.davayi ben actim sonra bazi durumlardan dolayi feragat ettim.en son beni tehdit etmisti:) evde de hakkin kalmadi evden attircam vs diye.tabiki huzursuz oluyorum.o kadar emek vs ama napabilirim bu sureci en saglikli nasil atlatirim onu düsunuyorum.İki cocuk var calismam lazim.üstelik 4O yasindayim .Ailemden kimse bile destek olmadi.buna üzülmek yerine kendi kendime yetebildiğim için şükrediyorum.ve tabiki eksikler olcak.bu şuan bosanma oldugu icin degil herzaman zaten hicbirsey 4/4'lükolmuyor.Ayrica kabullenmek lazim bazi seyleri eğer kabullenmeyip hala biseylerin umudunu tasiyosa insan yanılıyor.Kabullenip kendine odaklandığın zaman zaten icin ferahlamış oluyor .

Bravo size yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…