boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Sana katılıyorum bı degişiği de biz de var onlar istedikçe biz de onlardan istedik şimdi aramıyorlar bile.
Eşimi borca soktular. Huzurumuzda kalmadı kavgalar kıyametler ama artık eşim pes etti ailem de ailem demiyor. En son ramazan bayramında gördük onları oda havayı aldık geldik. Eşim bi daha gitmem dedi gitmiyor da artık. Evimizi de uzağa taşıdık. Nerde oturduğumuzu bile bilmiyorlar. Evimizdeki huzur geri geldi.

Arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki bi değişiğini de ben yaşadım.Eşim ailesine kredi çekti verdi. Yapma etme dememe rağmen onlar benim ailem paramın üstüne mi yatacaklar dedi. Ailem dükkan açtı, ben durdum bir şeylerin sahibi olalım diye ama olmadı kapatmak zorunda kaldık.Malları eşim yine ailesine verdi.Ben kendi paramla aldıklarımı verdirmedim.Ona bile laf etti paramın üstüne mi yatacaklar dedi her seferinde. Ki nitekim şu anda borcu ödemiyorlar eşimin üstüne kaldı borç. Hatta konum da var vaktin olunca okursun.

Sıkıntı sıkıntı nereye kadar her gün evde kavgaa.Dediğin gibi doğru dügün bi kazak bi pantolon alacak parayı bırak ekmek alacak para kalmıyordu elimize.Hep ailem yardım etti.Ben ara ara bi kaç işe girdim çıktım, stresten çalışamıyordum bile ruhum daralıyordu, ağlayarak eve geri dönüyordum. En son bi kaç şey oldu eşim evi uzağa taşıma kararı aldı.Ailemin yanına geldik evi annem babam tuttu boyadılar temizlediler girdik evimize. Eşim artık onlardan uzak durmak istedi ama içi yine el vermedi Ramazan bayramında gidelim dedi yine.Kırmadım gittim suratımıza bakmadılar, oğlun gelmiş bi çay bi yemek yok şekeri getirdi sehpaya koydu.Eşimin tepesi attı sinirlendi kalktık geri geldik. Şimdi mi ne telefonlarını açıyor ne de gidiyor.Bayramdan beri suratlarını görmedik kurbanda da gitmedik.
Bu arada ben de senin gibi zaman zaman sinirleniyorum bağırıp çağırıyorum boşanalım diyorum ama olmuyor yapamıyorum.Bizim de tek sıkıntımız bu.Rabbim böyle imtihan ediyor bizi de.

Sabrettim sabrettik ve şimdi eşim maaşına güzel bi zam aldı ve en güzeli ben iş buldum.Bilgisayar programcısıyım ama hiç yapmamıştım öyle nette gezerken bi yere başvurdum, gittim görüştüm.Kafama yattı başladım daha bir hafta oldu. Hem maaşı iyi ilk başlangıç için hem de iş iyi hem de terfi hakkım varmış.Şmdi personel müdürüyle çalışıyorum. Diceğim o ki senin gibi sıkıntılar çektim ben de ama Rabbim güzel kapılar açtı, sen de sabret boşanmayı düşünme.Eğer eşinle bundan başka sıkıntın yoksa bu da bi imtihan. Rabbim güzel kapılar açacaktır sana da inşallah. Sen de ufaktan ufaktan çalış çocuğun var.Benim avantajım oydu 4 senelik evliyim çocuğum yok. Sen de evden bir şeyler yapmaya çalış boş durma ben iğne oyası biliyorm evden taçlar havlular yaptım kendime harçlık çıkardım. İş ara pes etme elbet bir yerler olacaktır.

Hayırlısı olsun çok uzun yazdım ama ben hep dertleşmeye ihtiyaç duymuştum sana da motive olsun bunlar :)

Son düzenleme:
haymeana Allah hakkında hayırlısını versin
feraha çıkarsın inşallah
el becerin var anladığım kadarıyla
face ve intagramdan yapıp satabilirsin

üzüldüm canım sein adına inşaallah hakkında hayırlısı olur

kafam durmuş gibi bişey düşünemiyorum çocugu almak için elinden geleni yapacagını söyledi

Yorumları tamamen okuyamadım canım ama 2,5 yaşındaki çocuğu alamazlar senden...
Ailenin yanına git çocuğun çok küçük değil annen bakar sana yardımcı olur sende çalışırsın hem babana destek olursun hemde iyi bi işin olursa kenara para atar ilerde kendi hayatını kurarsın..
Bi mesleğin yapabileceğin işin var mı?

Bir meslegim yok malesef

Bir meslegim yok malesef

Olsun canım kendi kendini de geliştirebilirsin ben bekarken markette kasiyerdim kasayı kullanmak çok m
Kolay zaten asgari ücretten aşağı çalıştırmak yasak sigorta da yapıyorlar asgari ücrette 1300 oldu az para değil bence ailenin yanında kalırsın onlara destek olursun annendE kuzuna bakar Bence sadece cesaretli olmalısın..

Çocuk olmadan bir işe girseydin keşke, bir yerden tutunsaydın, Allah yardımcın olsun umarım çocuğuna annen bakar sende çalışırsın. ama ne olursa olsun dik dur. annen baban evlen, boşanıp gelme gibi tavır takınırsa bile karşı dur. Önce kendin ayaklarının üstünde dur yeni yükler edinme.

Ah canım. Haymenam Dik dur canım yeni hayatında sana mutluluklar dilerim Ve sakın o adamı affetme çok pisman olursun

ailesi ile irtibatı bir süre kesin daha iyi. en azından düze çıkana kadar. kaynının borcunu niye siz ödüyorsunuz ayrıca?
eşinin maaşından kesilse bile kardeşi o kesintiyi her ay düzenli ödesin, ödemeyi reddederse o kardeşiyle de görüşmeyin.
görüşüp de siz bunalıp sıkılacağınıza en azından karı koca kafanız rahat olur.
eşin bir kez istedim vermediler diye pes etmesin. nasıl onlar arsızca istiyor, eşin veya sen arsız olacaksınız, hergün hergün isteyeceksiniz ki adamlar pes etsin, sırf susun diye size ödeme yapsınlar.
siz hala saflıkla vermiyorlar diyip susuyorsunuz. canım az arsız, cazgır olmazsanız kimse sizi adam yerine koymaz. anca halinize gülerler.
bebekler bile istediğini alana kadar ağlıyor, küçücük cüssesiyle dünyayı yıkıyor, siz iki cümle kurunca onlar hemen kabul eder sanmayın, sonuna kadar isteyin, ya sizi kovarlar ya da ödeme yaparlar.
ama pes etmeyin. onların yaptığı gibi allem edin kallem edin, ağlayın, bağırın, kavga edin ama paranızı isteyin son kuruşuna kadar hem kp den hem kaynından.

helal olsun arkadasım katılıyorum .hcte gtme o gıtsın

Ya sabir !esim annemler yarin bize gelecek kalacaklar dedi pazar tasinacaklarmis evi toplamislar da vs.vs .

Ya sabir !esim annemler yarin bize gelecek kalacaklar dedi pazar tasinacaklarmis evi toplamislar da vs.vs .

Eşiniz gerçekten hiç akillanmiyor
Daha dün siz bunlar yüzünden kavga etmediniz mi
Sanki inadıniza yapıyor
Gerçekten hiç akıl yok adamda
Allah size sabır versin sizin yardımcınız olsun

Sanki inadıniza yapıyor
Amin

Sanki inadıniza yapıyor
Eltim in annesigil ablasi falan ziyarete gelmis de o yuzden bize yikildilar vallahi biktimmmmm

Eltim in annesigil ablasi falan ziyarete gelmis de o yuzden bize yikildilar vallahi biktimmmmm

Benim babam da sizin Eşinizin bir alt versiyonu ama benim annem çalışıyordu o yüzden sizin kadar sıkıntımız olmadı para açısından
Babam 25 yıldır degismemis sizinki de büyük ihtimal değişmeyecek
Artık kendinizi garantiye alana kadar sabredeceksiniz yapılacak tek şey bu görünüyor

Offf offff yoruldum cok yoruldummm

her türlü maddi yardımı alırsınız diye düşünüyorum.en kötü vakıflar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…