- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
Kp den sürekli borcunuzu isteyin.
Siz her gün telefon edin adama ciddiyim.
Üstteki üyenin fikirleri şahane @fozgeb i dinleyin.
Kocanız da maddiyat işinden en az sizin kadar bunalmış bence. Ona yüklenmryin kp denen sömürücüye yüklenin derim.
kafam durmuş gibi bişey düşünemiyorum çocugu almak için elinden geleni yapacagını söyledi
Bir meslegim yok malesefYorumları tamamen okuyamadım canım ama 2,5 yaşındaki çocuğu alamazlar senden...
Ailenin yanına git çocuğun çok küçük değil annen bakar sana yardımcı olur sende çalışırsın hem babana destek olursun hemde iyi bi işin olursa kenara para atar ilerde kendi hayatını kurarsın..
Bi mesleğin yapabileceğin işin var mı?
Bir meslegim yok malesef
ailesi ile irtibatı bir süre kesin daha iyi. en azından düze çıkana kadar. kaynının borcunu niye siz ödüyorsunuz ayrıca?Nasil gecen esim kaynimla ve kp der le gorustu alacaklarini istedi kp den kaynimdan bi sekilde borcunu ödemesini eve yüzü kirec gibi geldi ikiside tek kelam dahi etmemisler dagdan tastan ses geldi onlardan gelmedi Allah büyuk dedi ama sabaha kadar hic uyumadan ise gitti simdi arada bir geceleri de is cik cikarsa ek is yapiyor 50 100 veriyorlar simdi o da kesildi irtibati kopar tamamen diyemiyorum ailesi sonucta kötude olsa sasirdim inan ama sogudu ailesinden iyice
helal olsun arkadasım katılıyorum .hcte gtme o gıtsınHiç bi mahkeme 2 bucuk yaşında bi bebeği annesinden ayırmaz .
Ailenin evine gitme o senin evin.
Def olup gitcekse o buyursun
Ben sizin yerinizde olsam cantasını hazırlat koyardım kapıya sizi o evden cıkaramaz
Ayaklarınızın üstünde duran bi bayansınız korkmayın sonuc ne olursa olsun mutlu bir hayat diliyorum
Ya sabir !esim annemler yarin bize gelecek kalacaklar dedi pazar tasinacaklarmis evi toplamislar da vs.vs .
Pek kurtuluyor sayilmayiz bize yakin bi yere tasiniyorlarOh cok şükür kurtuluyosunuz. Sizdeyken sürekli borc konusunu acın fırsat bu fırsat
Ya sabir !esim annemler yarin bize gelecek kalacaklar dedi pazar tasinacaklarmis evi toplamislar da vs.vs .
AminEşiniz gerçekten hiç akillanmiyor
Daha dün siz bunlar yüzünden kavga etmediniz mi
Sanki inadıniza yapıyor
Gerçekten hiç akıl yok adamda
Allah size sabır versin sizin yardımcınız olsun
Eltim in annesigil ablasi falan ziyarete gelmis de o yuzden bize yikildilar vallahi biktimmmmmEşiniz gerçekten hiç akillanmiyor
Daha dün siz bunlar yüzünden kavga etmediniz mi
Sanki inadıniza yapıyor
Gerçekten hiç akıl yok adamda
Allah size sabır versin sizin yardımcınız olsun
Eltim in annesigil ablasi falan ziyarete gelmis de o yuzden bize yikildilar vallahi biktimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?