boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Bence boşanmayın yazdım zaten.
Hem boşanacak bir durumunuz yok, hem çocuklarınıza yazık hem de boşanırsanız 2nizin de maddi sıkıntısı çoğalır.

Sizi bu duruma sokan eşiniz de olsa asalak ailesinin ciğerini sökün derim.

Icim gitti (arkadsindan para bulmus benim sevdigim cikolatayi ve begendigim bi borcam takimi vardi onu almis )dün cabalamasina yemek yapip sofra kurdu yedik ictik hic konusmadim sarimak istedi uzak durdum gece beni uyudu saninca sarildi birakmasi icin dondum gozleri dolmus kizamiyorum da ama ailesi yuzunden bu kadar yipranmak vs yordu beni ne yapacagim hic bilmiyorum bi tarafim kac kurtar kendini bu aileden diyor diger tarafim cocugun icin sevgin icin dayan diyor :/dunden beri helak oldum aglamaktan

Nasil gecen esim kaynimla ve kp der le gorustu alacaklarini istedi kp den kaynimdan bi sekilde borcunu ödemesini eve yüzü kirec gibi geldi ikiside tek kelam dahi etmemisler dagdan tastan ses geldi onlardan gelmedi Allah büyuk dedi ama sabaha kadar hic uyumadan ise gitti simdi arada bir geceleri de is cik cikarsa ek is yapiyor 50 100 veriyorlar simdi o da kesildi irtibati kopar tamamen diyemiyorum ailesi sonucta kötude olsa sasirdim inan ama sogudu ailesinden iyice

Fetih süresinioku bol bol o zaman

İnşallah aranız düzelir bir an evvel ama bence boşanmayın kocanıza da yazık, hem ev geçindirmeye çalışıyor parası yetmiyor, bir yandan ailesi yüzünden sürekli zor durumda kalıyor, öbür yandan sizi hiç mutlu edemiyor biraz da kendinizi onun yerine koyun empati yapın, kesinlikle hata sizde demiyorum ama ikinizde de hata yok bence, hayat mücadelesi maddi olanaksızlık e bir de kv kp bunaltıyor sizi.. Siz eşinize sarılın, çocuklarınızla mutlu olmaya bakın.. Haddim olmayabilir ama önceki tüm konularınızı okudum sadece tek bir şeyi anlayamadım hastayım demişsiniz nedir rahatsizlığınız??

Romatizma ve astim rahatsizligim var

Ailesinden sürekli para istemeye devam edin. Onlar verirlerse rahatlarsiniz, vermezlerse sizden isteyemezler yine rahatlarsiniz. Sürekli isteyin, cebinizdeki binlerce liranız olsa yine isteyin.

Esin ne güzel ek işe gidiyormuş. Belki sende iskurdan uygun bir iş bulabilirsin. Araştırmaya devam et. Sıkıntılı bir iş bile olsa belki 1-2 ay calisirsin en azından eliniz rahatlar. Çocuğu da kv ye değil annene bırakırsınız. Eşinin ailesiyle hep bir mesafe olsun.

Bir meslegin var mi bilmiyorum ama mutlaka bir meslek edin. Ailenin ve senin geleceği icin. İşkur meslek edindire kursları vs olabilir. Evde üretip satabilecegin işler üzerine düşmesin bence

Romatizma ve astim rahatsizligim var

Allah yardımcıniz olsun. Hem Eşiniz hem de sizin adınıza çok üzüldüm. Allah büyüktür. Hayırlı bir kapı açar inşallah. Yaşadığınız yer musaitse pastanelere cafelere filan gidin gorusun. Borek poaca vs. Hamur işi yapıp goturebilirsiniz.

Ilk evlendigimjzde calismisligim var
Ben esimle beraber ken calismamaya kendi kendime soz verdim esime ailesine de soyledim ben calismam tek kurusumu da yedirmem diye cunku fobi oldu bu bende esim akli basinda konustugu dinlenen ettafindakilerin sevdigi dinledigi biri ama babasinin karsinda boyle bir tuhaf oluyor digerleride ayni esim gibi kp der denen adam cuzdani sehpanin ustunden alip iyi iyi paraniz varmis su 10 lira da benim olsun deyip cepine atan bi adam tiksindim igrendim ailesinden herseyleri batar oldu inanin siz ikinizde calisiyorsunuz zaten deyip esimi tirtiklamaya baslayacak diye korkuyorum bunlari uzak tutmanin bi yolu olsa Allah im ama nasil

Yemek yapti onu yiyoruz daha konusamadik gecen markette borcam begenmistim onu almis haftaya elbiselerini alalim dedi ben pek konusmuyorum zaten
Bunlar pisman oldugunun garantisi iste. Erkekler biz gibi hataliyim ozur dilerim diyemiyo boyle ifade ediyolar pismanliklarini. Sen etek falan isteyince parasi olmadigi icin alamayacagi icin onunda cani siklmd senin caninida skmis.
Bak pisman olup sarilmis bile. Sizin tek sorununuz maddi kaynakli. Evden biseler yapip satsan. Yada evlere is veren yerlerle konus akmasada damlar.
anladigm kadariyla siz kp borcunu oduyosunuz. O bitince rahatlayacaksaniz eger sabredin biraz daha. Esinizlede konussun ailesinr bukdr yiz vermesin

Sabret canim sabret. Mukafatini mutlaka alirsin bu tarafda yada oteki tarafda. Okadwr dua ediyosun Tabbim bosa cikarmaz. Madem calistigini duymalarini istemysn oMn en mantiklisi evde biseler yapip satman falan olacak ozaman duymazlar

Sabret canim sabret. Mukafatini mutlaka alirsin bu tarafda yada oteki tarafda. Okadwr dua ediyosun Tabbim bosa cikarmaz. Madem calistigini duymalarini istemysn oMn en mantiklisi evde biseler yapip satman falan olacak ozaman duymazlar
Arastirdim bi kac bi sey ama malzeme vs icin 150 -250 tl gibi bi para lazim ki suanda son 1 haftadr 10 tl yle idare ediyoruz birazcik param olsa 50 -100 tl lik malzeme alir satar onun parsiyla yine birsey ler yapardim simdi kk dan bi arkads icin dantel yapmaya basladim bakalim umarim sorun cikmazda o parayla birsey yapabilirim

Böyle arsız yüzsüz insanlara benim de hiç tahammülüm yoktur. Onlardan uyanık olmak zorundasınız. Gerekirse cüzdanınızi çıkartmayın. Onlardan önce siz isteyin. Ben Söylüyorum ama yapabilir miyim hayır. Ama arkadaşım uyanık kurnaz olacaksın. Gerekirse sert olacaksın.. Bak benim bi arkadaşım var eşi anne babasına birşey söyleyemez kız herşeyi çat çat söylüyor sonra da hiç birşey olmamış gibi davranıyor.

Eşinde sende belli iyi insanlarsiniz bırakın onlar üzülsün sabret inan ki bende çoğu zaman bunu yapıyorum dua topiklerini gördüm bol dua et..

Allah yolunu açık etsin. Bak face adresin varsa ordan da bi hesap aç. Örgü biliyorsan çocuk hirkalari yelekleri ör. O tür şeyler çok rağbet görüyor. Hem fazla maliyet de istemz öyle şeyler.

Benim bi komsum carsidan ucuz seyler aliyo ic camasiri vs. Komsulara falan karini koyup satiyo eger cevren varsa sende oyle yapabilirsin. Ilk 50 tl ile ise girdi simdi bayaga sermayesi var.
Dantel yapabiliyosan ne guRl iste yapip satabilirsin. El emekleri bolimune ilan ver isteyen alirr yada sipars verir yaparsn

Ah be canım.... esinin durumunu görüyorsun bak.. bu dar zamandan çıkana kadar tek bir tane kirici soz soyleme,sesini yükseltme. O bağırıp çağırsa da sus. Adamın durumu cok kötü benim içim gitti. Bir erkek icin ne kadar zor sey, allah yardımcısı olsun, allah dayanma gücü versin, aklına mukayyet olsun.
Sen evde ona huzur vermeye bak, hic sebep yokken sarıl gidio yanagina bir öpücük kondur iyi ki varsın de.. esiniz icin evinizi huzur dolu yapın eminim atlatacaksıniz.
Şu mesajınız beni mahvetti gercekten oturdum ağladım. ne kadar kötü kocalar varken esinizin eli kolu baglanmış.. siz lutfen artık tek kırıcı söz söylemeyin, o sinirlense de alttan alin ne derse desin. Sen ol başımızda her sey düzelir deyin. Kendini degersiz ise yaramaz hissettirmeyin. Of cok zor cok

Ben aklima geldikce dua edicem size emin olun. Siz de fetih ve İnşirah surelerini okuyun bol bol.

Hangi sehirdeydiniz bos zamanlarmda sizin icin evden ek is imkanlarına bakayım internetten?

Konya dayim ben gunlerdir aylardir agliyorum esime cocuguma kendime sagol Allah razi olsun sifiri tukettik bittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…