Bakın siz de söylüyorsunuz işte. Eşinizi de seviyorsunuz. Boyle boşanma laflarını açıp açıp yormayn birbirinizi. Sıkı sıkı tutunun birbirinize bu sorunları asacaksıniz eminim, sonrasnda da daha saglam bir iliskiniz olacak. Benim annemle babam çarşıya giderken 1 otobüs parasıni hesap ederlermiş cogu zaman da yürürlermiş obkadar yolu. Ama suan o kadar iyi bir iliskileri var ki masallah. Babam annemin kıymetini bilir annem babamın. Siz de eşinizin kıymetini bilin.
Gerekirse oturtun karşınıza anlatın. Bu böyle olmaz deyin, seni de anlıyorum ekonomik sıkıntılar yoruyor seni görüyorum da. Seni seviyorum da. Ama bak ben de yoruluyorum. Birbirinize sahip çıkalım yormayalim artık tut elimi bırakma ben de bırakmycam. Kuru ekmek yiyelim ama agzimizin tadı olsun cocugumuzu mutlu bir evde büyütelim. Ailene de fırsat verme artık vs vs.. böyle samimi bir skeilde konusarak halledersiniz bence. Gerekirse oturup aglayn birlikte. Ama boyle ortada cok buyuk bir sebep yokkej bitirmeyin, yazık olur.
ailesi nı anlatmaya kelimeler yetmez malesef ne yapsak da bırakmıyorlar düşmüyorlar yakammızdan evi uzaga tasıdık 5 yıl içinde toplamda 3 3.5 yıl görüşmemeliğimiz var ama hep kanımızı emdiler beş kuruşsada aldılar yeter ki beleş olsun du
çok daha bu ay baslayacagız ödemeye 6 taksite bölmüşler 500 tl ödenecek aydaTamam iste bak esinle hic bir problemin yok. Gerekirse tartısın küsün konusmayın. Iletisiminizi koparın. Para isterlerse yok deyin. Vermiyorum deyin. Esiniz de siz de.
Borcun bitmesine ne kadar var peki?
çok daha bu ay baslayacagız ödemeye 6 taksite bölmüşler 500 tl ödenecek ayda
küstük zaten defalarca şimdi para istemiyorlar çünkü sıfırı tükettik ama huzur bozuyorlar hep laf çarpma evlat ayrımı (diger 3 ü para veriyor ya ) vs manevi yönden yıpratıyorlar şimdide eşim tamamen koparsa baglarını ama bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ailesi sonuçta ama düşseler yakamızdan uzak dursalarTamam iste bak esinle hic bir problemin yok. Gerekirse tartısın küsün konusmayın. Iletisiminizi koparın. Para isterlerse yok deyin. Vermiyorum deyin. Esiniz de siz de.
Borcun bitmesine ne kadar var peki?
bilmiyorum inanTamam 6 ay sonra peki? Esinizin maası yetecek mi?
küstük zaten defalarca şimdi para istemiyorlar çünkü sıfırı tükettik ama huzur kaırıyorlar hep laf çarpma evlat ayrımı (diger 3 ü para veriyor ya ) vs manevi yönden yıpratıyorlar şimdide eşim tamamen koparsa baglarını ama bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ailesi sonuçta ama düşseler yakamızdan uzak dursalar
bilmiyorum inan
sagol Allah razı olsun bakalım neler görüp yasayacagız benim korkum eşimin ailesinin yeniden paramıza rızkımıza göz dikmesi malesef eşim saflasıyor ailesi karsındaSiz esinize teklif edin, ailene hicbir sekilde para vermeyelim. Ben de hem dışarıda is ariyorum hem de evden yapabilecegim islere bakiyorum bulursam gül gibi geçiniriz ama nolur ailenin huzurumuzu kacirmasina izin verme ben seninle mutlu olmak sitiyorum vs vs diyin.
Sizin de bir ek geliriniz olsa eve gecinirsiniz rahat rahat. Esinize küsmeyin ama konusun tatlı tatli ve yapıcı olmaha cabalayn onu sevdiginizi söylemekten cekinmeyin.
Google'da evde ek iş diye aratın cıkan seylere bir göz atın bence belki uygun bir durum çıkabilir.
Evliliğinizi bitirmeyin, esinizle iletisiminiz de var ne güzel, tatlı tatlı konusarak anlasın bağırıp çağırmayın suclamayn. Eminim mutlu olacaksnz. Ben birbirinizi sevdiginizi düşünüyorum. Bosanma lafi acarak zaten para konusunda yıpranan esinizi daha da yıpratmayn esinizi de kendinizi de
sagol Allah razı olsun bakalım neler görüp yasayacagız benim korkum eşimin ailesinin yeniden paramıza rızkımıza göz dikmesi malesef eşim saflasıyor ailesi karsında
inşallah fobi haline geldi kp kv malesef yaptıklarını unutamıyorum her an her dk yeniden yasıyorumYok yok olmaz, pesin pesin konusun. Gerekirse Eşinizin kartı sizde dursun olası bir mahmurluģuna gelme ihtimaline karşi.
Insallah daha mutlu haberlerinizi alırız. :)
Yemek yapti onu yiyoruz daha konusamadik gecen markette borcam begenmistim onu almis haftaya elbiselerini alalim dedi ben pek konusmuyorum zaten
eşimle birebir ve büyük sorunumuz yok ama yıllarn birikimi var malesef cok yıprandım
küstük zaten defalarca şimdi para istemiyorlar çünkü sıfırı tükettik ama huzur bozuyorlar hep laf çarpma evlat ayrımı (diger 3 ü para veriyor ya ) vs manevi yönden yıpratıyorlar şimdide eşim tamamen koparsa baglarını ama bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ailesi sonuçta ama düşseler yakamızdan uzak dursalar
keşke kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama keşke Allah bi yol acsa bi sebep verse de eşimin ailesiyle aydan aya bayramdan bayrama görüşsek tek kuruşumuzu bile alamasalar evliliğimize müdahale edemeseler keşke
Haklisin esim kp derden cok acil 350 tl ye ihtiyac oldu tam 3 gun gitti istedi de vermediler para isteyecek olsan iste bu borcumuz var su sikıntimiz var inanin anlatilmaz yasanir Allah kimseye yasatmasin esim sadece sen haklisin ama durumumu biliyorsun dedi uyudu ben uyurken de ise gitmisCanim sizin sorununuz para, ek gelir kaynağınız olmadıkça veya eşin başka bir işe gitmedikce sorunlar düzelmeyecek. Boşanmak demek para sorununu 2 ile çarpmak demek.
Sen nerdesin bilmiyorum ama İşkur a başvur. Bunun yanında ismek kursları var onlara bak. Evde yapip üretip satabilecegin neler var onlara bir bak.
Burada pazarda kadinlar yaprak sarması, kurabiye vs yapıp satıyorlar. Böyle bir iş bile olabilir. Romatizma var demişsin kışın olmaz ama yazın olabilir.
Ben senin konuyu hatırladım sizi bu kadar borca kp sokmuştu sanırım. Esiniz de artık çok bunalmisti. Destek olun birbirinize, yeni borçlar yapmayın. Kp den ve kardeşinden siz gördüğünüz yerde para isteyin. Sürekli siz isteyin. Onlari siz bunaltın. Kp niz cebinizdeki paradan haberdar olmasin. Belki 3-5 alırsınız ondan da bir borcunuzu kapatirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?