boşanıyorum avukata ihtiyacım var

kp der olacak adam 4 çocugunu da sömüren parasını yiyen bi adam çocuklar babalarının karsında mal gibi kalıyorlar

ailesi nı anlatmaya kelimeler yetmez malesef ne yapsak da bırakmıyorlar düşmüyorlar yakammızdan evi uzaga tasıdık 5 yıl içinde toplamda 3 3.5 yıl görüşmemeliğimiz var ama hep kanımızı emdiler beş kuruşsada aldılar yeter ki beleş olsun du

Tamam iste bak esinle hic bir problemin yok. Gerekirse tartısın küsün konusmayın. Iletisiminizi koparın. Para isterlerse yok deyin. Vermiyorum deyin. Esiniz de siz de.
Borcun bitmesine ne kadar var peki?

Tamam iste bak esinle hic bir problemin yok. Gerekirse tartısın küsün konusmayın. Iletisiminizi koparın. Para isterlerse yok deyin. Vermiyorum deyin. Esiniz de siz de.
çok daha bu ay baslayacagız ödemeye 6 taksite bölmüşler 500 tl ödenecek ayda

küstük zaten defalarca şimdi para istemiyorlar çünkü sıfırı tükettik ama huzur bozuyorlar hep laf çarpma evlat ayrımı (diger 3 ü para veriyor ya ) vs manevi yönden yıpratıyorlar şimdide eşim tamamen koparsa baglarını ama bunu istemeye hakkım var mı bilmiyorum ailesi sonuçta ama düşseler yakamızdan uzak dursalar

Siz esinize teklif edin, ailene hicbir sekilde para vermeyelim. Ben de hem dışarıda is ariyorum hem de evden yapabilecegim islere bakiyorum bulursam gül gibi geçiniriz ama nolur ailenin huzurumuzu kacirmasina izin verme ben seninle mutlu olmak sitiyorum vs vs diyin.

Sizin de bir ek geliriniz olsa eve gecinirsiniz rahat rahat. Esinize küsmeyin ama konusun tatlı tatli ve yapıcı olmaha cabalayn onu sevdiginizi söylemekten cekinmeyin.

Google'da evde ek iş diye aratın cıkan seylere bir göz atın bence belki uygun bir durum çıkabilir.

Evliliğinizi bitirmeyin, esinizle iletisiminiz de var ne güzel, tatlı tatlı konusarak anlasın bağırıp çağırmayın suclamayn. Eminim mutlu olacaksnz. Ben birbirinizi sevdiginizi düşünüyorum. Bosanma lafi acarak zaten para konusunda yıpranan esinizi daha da yıpratmayn esinizi de kendinizi de

sagol Allah razı olsun bakalım neler görüp yasayacagız benim korkum eşimin ailesinin yeniden paramıza rızkımıza göz dikmesi malesef eşim saflasıyor ailesi karsında

sagol Allah razı olsun bakalım neler görüp yasayacagız benim korkum eşimin ailesinin yeniden paramıza rızkımıza göz dikmesi malesef eşim saflasıyor ailesi karsında

Yok yok olmaz, pesin pesin konusun. Gerekirse Eşinizin kartı sizde dursun olası bir mahmurluģuna gelme ihtimaline karşi.

Insallah daha mutlu haberlerinizi alırız. :)

Yok yok olmaz, pesin pesin konusun. Gerekirse Eşinizin kartı sizde dursun olası bir mahmurluģuna gelme ihtimaline karşi.

Insallah daha mutlu haberlerinizi alırız. :)
inşallah fobi haline geldi kp kv malesef yaptıklarını unutamıyorum her an her dk yeniden yasıyorum

keşke kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama keşke Allah bi yol acsa bi sebep verse de eşimin ailesiyle aydan aya bayramdan bayrama görüşsek tek kuruşumuzu bile alamasalar evliliğimize müdahale edemeseler keşke

Yemek yapti onu yiyoruz daha konusamadik gecen markette borcam begenmistim onu almis haftaya elbiselerini alalim dedi ben pek konusmuyorum zaten

Madem istediklerini alacakmış ne diye ciyaklamis? Ne diye kalbini kirmis. Seni bosanacamda raddeye getirmiş. Neyse sürt burnunu ama canım is ve meslek edinmenin yollarına bak. İllaki birilerinin yanına girip çalışmak olarak düşünme. Çünkü kriz olur vs işine son verirler yine başa donersin. Bir meslek edinmenin ve kendi işini kurmanın yollarına bak bence

eşimle birebir ve büyük sorunumuz yok ama yıllarn birikimi var malesef cok yıprandım

Canim sizin sorununuz para, ek gelir kaynağınız olmadıkça veya eşin başka bir işe gitmedikce sorunlar düzelmeyecek. Boşanmak demek para sorununu 2 ile çarpmak demek.

Sen nerdesin bilmiyorum ama İşkur a başvur. Bunun yanında ismek kursları var onlara bak. Evde yapip üretip satabilecegin neler var onlara bir bak.

Burada pazarda kadinlar yaprak sarması, kurabiye vs yapıp satıyorlar. Böyle bir iş bile olabilir. Romatizma var demişsin kışın olmaz ama yazın olabilir.

Ben senin konuyu hatırladım sizi bu kadar borca kp sokmuştu sanırım. Esiniz de artık çok bunalmisti. Destek olun birbirinize, yeni borçlar yapmayın. Kp den ve kardeşinden siz gördüğünüz yerde para isteyin. Sürekli siz isteyin. Onlari siz bunaltın. Kp niz cebinizdeki paradan haberdar olmasin. Belki 3-5 alırsınız ondan da bir borcunuzu kapatirsiniz.

Var canım var, iste. Yakin da sizin bağlarını kopacak yoksa. Diğer kardeşlerden para vermeyi keserler. Ölüyorum dese 1 kuruş vermeyin.

keşke kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama keşke Allah bi yol acsa bi sebep verse de eşimin ailesiyle aydan aya bayramdan bayrama görüşsek tek kuruşumuzu bile alamasalar evliliğimize müdahale edemeseler keşke

Kp den sürekli borcunuzu isteyin.
Siz her gün telefon edin adama ciddiyim.
Üstteki üyenin fikirleri şahane F fozgeb i dinleyin.
Kocanız da maddiyat işinden en az sizin kadar bunalmış bence. Ona yüklenmryin kp denen sömürücüye yüklenin derim.

çok yıpranmışsınız tahmin edebiliyorum
belli ki eşiniz de yorulmuş, sizin istediklerinizi alamamayı gururuna yediremeyip boşanalım falan demiş
sakin sakin konuşun, siz de bir ucundan tutun, tekstil firmaları evlere parça iş verir, gelinlikçiler organizasyon firmaları evlere iş verir gerçi şuan bunlar olmaz ama, araştırın soruşturun
eşiniz ailesine kaptırmış paralar olmasa iyiymiş ama olmuş bir defa
siz eşinize destek olun, zor günümde yanımdaydı dedirtin, emin olun o zaman ailesinden uzaklaşacaktır kendiliğinden zaten. gerçeği görmüyorsa da yavaş yavaş kırmadan siz aklına girin, kavgayla senin ailen böyle yapıyor dedikçe ters tepecek belli ki

Çocuk yedi yaşına kadar annede kalıyor. Önemli olan senin şartlarını oluşturman. Ailen zaten yanında olmayacak,olsa da sen rahat edemeyeceksin. Uzun değerlendirilmeli. Şartlar yaşananlar mahkemede çok önemli rol oynuyor. İyi araştır bence

Haklisin esim kp derden cok acil 350 tl ye ihtiyac oldu tam 3 gun gitti istedi de vermediler para isteyecek olsan iste bu borcumuz var su sikıntimiz var inanin anlatilmaz yasanir Allah kimseye yasatmasin esim sadece sen haklisin ama durumumu biliyorsun dedi uyudu ben uyurken de ise gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…