biliyor itiraz bile etmedi tek dediği o evi boşalt annenin yanına git oldu 2.5 yasında oglumÇocuğun çok küçük değilse sen de girersin bir işe bir yandan da nafakanı alırsın .. Herşey olur bir şekilde su akar yolunu bulur elbet ..
Eşin biliyor mu kararını o ne düşünüyor ?
haklısın ama dayanacak gücüm kalmadı inan çok savastım çokSizin tek sorununuz var. Kocanin ailesi. Kayinlarin ve kocanin onlari kirmamasi.
Uzaga tasinin. Herkesten uzakta mutlu olursunuz. Bosanmak oyle kolay mi?
Maddi imkaniniz zaten yetersiz, sen de bi ise girersin uzak bir yerde mutlu mesut yasarsiniz.
biliyor itiraz bile etmedi tek dediği o evi boşalt annenin yanına git oldu 2.5 yasında oglum
Tamam iste beni dinle mertin annesi. Uzaga tasinin. Esin her yerde is bulabilir. Yeterki onlardan uzak olun. Bak daha mutlu olacaksiniz.haklısın ama dayanacak gücüm kalmadı inan çok savastım çok
o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikleTamam iste beni dinle mertin annesi. Uzaga tasinin. Esin her yerde is bulabilir. Yeterki onlardan uzak olun. Bak daha mutlu olacaksiniz.
Esin daha olgunlasmamis.. Biraz ugrasacaksin mecbur.
haklısın ama dayanacak gücüm kalmadı inan çok savastım çok
baroya başvurup durumunu anlatırsan ücretsiz avukat tahsis ederler sana5 yıllık mücadele den artık vazgeçtim boşanıyorum maddi olarak hiçbir gücüm yok paramda yok ama bi avukat tutup bosanmak istiyorum
Demek ki kızgınlık anında söyledi o sözleri. Biraz sakinleşip tekrar konuşun bence. Orta yol bulabilirsiniz kestirip atmayın hemen.mesaj atmış akşama ne getireyim diye boşnacagım bitti bu iş
defol dedi bana tek suçum kazak la etek istemediktiAyyy canım inan çok şaşırdım.
İnşallah geçici bir kizginliktir eşinin dedikleri.
Rabbim seni darda sıkıntıda bırakmaz eminim bir çok kişiye vesile oldun duâ konularında.
Bu senin imtihanin inşallah en kolay şekilde atlatirsiniz.
Rabbim yardımcın olsun
o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikle
o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikle
ailem orta yol bulmaya çalışacak eminim o yüzden gitmek istemiyorum orayaSen bilirsin ben sadece uyarimi yapiyorum. Simdi annenin evine gitsen ve ailen seni geri getirse cok daha kotu olur hayatin. Ya tam bitecek ya da bitmeyecek.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
son 5 yıldır hep böyle ama kavga çıkarır kalbimi kırar sonrada bişey yok mu gibi davranır şaşırdim yoruldum artıkDemek ki kızgınlık anında söyledi o sözleri. Biraz sakinleşip tekrar konuşun bence. Orta yol bulabilirsiniz kestirip atmayın hemen.
Canim yaa kiyamam5 yıllık mücadele den artık vazgeçtim boşanıyorum maddi olarak hiçbir gücüm yok paramda yok ama bi avukat tutup bosanmak istiyorum
Canim cevrende calisabilecegin bi iş falan yok mukonuştum o dedi zaten defol git diye umarım kararım ı şartlar degiştirmez ve dik durabilirim ailem in yanına gidemem ne yapacagım bilmiyorum ama artık duramam bu evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?