boşanıyorum avukata ihtiyacım var

Erkek arkadasim hukuk okuyor ara ara davalara götürüyorlar.gecen hafta bi davaya gitti 2 yasindaki cocugun velayeti babaya verilmis kadinin geliri olmadigi icin. Gelecekte cocuga saglayabilecegi sartlara bakiliyor öncelikle dedi
Ben de hukuk öğrencisiyim lakin o davada anne tarafından velayetin istenmediğini düşünüyorum.

Çünkü henüz çok küçük ve anne bakım ve şevkatine muhtaç olduğu düşünüldüğünde büyük bir olasılıkla açılacak boşanma davasında çocuğunuzun velayetinin size verileceğini düşünüyorum. Nafaka tarafınıza bağlandığında bebeğin ihtiyaçları düşünülür.

Hala okuyabilirsiniz..gec degil..siz okulu bitirince cocuk da büyümüs olur zaten..bi yandan okuyup bi yandan calisirsiniz..

Evliliginizdeki en büyük sıkıntı maddiyat..esinizi seviyorsaniz biraz daha is bakin..cogunuza bakacak biri var mi..

bi kv de var bakabilecek annem baba annem e bosanan kardeşimin kızına bakıyor okuyacagım ama nasıl m kaç aydır bi iş bulamadım mesai saatleri vs uymuyor çogu sigorta yapmıyor çogu sapık gibi davranıyor inanın arıyorum işi bi ara çalışmışlıgım bile var hala arıyorum bahane aramıyorum çalışmamak için inanın

Yok hayir ben yazdiklarinizdan bu konuda ne kadar muzdarip oldugunuz belli..acik ögretim okuyabilirsiniz..ya da 2.ögretim..ama b diplomaniz olsun..

Aslinda bi cok is var günümüzde ama sanssizlik olmus sizin icin..iskura basvurdunuz mu??

eşinin ailesi ve sorumsuzluğu...
bence şimdi boşanmayı düşünme bir iş bulmaya bak.
hatta daha da garantici ol dediğin gibi açık öğretimden iki yıllık bir bölüm oku ve kpssye gir.
sonrası senin için daha kolay olacaktır.
kpss için okulun bitmesini beklemek zorunda değilsin.
iyi bir puan alırsın okulun bitince atanırsın.

sözüm sana degildi bi arkadas bahane arıyorsunuz calışmamak için demiş de ona ydı ikura basvurmadım ama vbasvuru yaparım elbet

bu sene kpss sınavı var mı

Yuksek ihtimal barisirsiniz...
ama ne yap ne et calis...
cunku gorunen koy kilavuz istemiyor....
guvencen olsun kenarda sana ve bebegine....

Öfkeyle kalkan zararla oturur.Belli ki O da sinir halinde söylemiş,büyük ihtimalle barışırsınız.Dil yarası fizksel şiddetten daha çok yaralıyor kadını,erkekler bunun farkında değil.Boşanmasanız da bir süre aile yanına gidemez misiniz,kafanızı toplasanız olamaz mı?

Konu sahibine..
Canım dişini sık biraz otur ve kocanla arani iyi tut. Sonra hemen iş vul ve en az 3 ay çalış. Asgari ücret bile olsa sana yeterli, en azından lüksün olmasa da huzurun olur. Her neyse sonra istiyorsan , yapamiyorsan boşan. Ama sakın işin gücün yokken boşanma, çocuğu sana vermezler ve sonra çalışan bile almakta zorlanirsin..

Konu sahibine..
Canım dişini sık biraz otur ve kocanla arani iyi tut. Sonra hemen iş vul ve en az 3 ay çalış. Asgari ücret bile olsa sana yeterli, en azından lüksün olmasa da huzurun olur. Her neyse sonra istiyorsan , yapamiyorsan boşan. Ama sakın işin gücün yokken boşanma, çocuğu sana vermezler ve sonra çalışan bile almakta zorlanirsin..[/QUOTE] sagolasınız oglum olmazsa yasayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…