- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Ben de hukuk öğrencisiyim lakin o davada anne tarafından velayetin istenmediğini düşünüyorum.Erkek arkadasim hukuk okuyor ara ara davalara götürüyorlar.gecen hafta bi davaya gitti 2 yasindaki cocugun velayeti babaya verilmis kadinin geliri olmadigi icin. Gelecekte cocuga saglayabilecegi sartlara bakiliyor öncelikle dedi
zamanında 2 yıllık deyip burun kıvıran babama ben okuyacagım deseydim çalışsaydım ilk kavgada kv de ilk kovdugunda bosansaydım bugün evlatım babasından yada annesinden ayrılmak zorunda kalmazdı eşim inatcıdır almak için elinden geleni yapacak tır bosanmasam böyle mutsuz ezik yasayacagım bosansam b ilmiyorum ama yoruldum çok mücadele ettim sabrettim çok terkettim evimi hep sözler verdi belki bi daha anne olamazsın dedi dr bi evladım olsun diye dogurdum pişman degilim ama hatalıyım boşanmak için evlenmedim ama rahat bırakmadılar ben idare ettikçe eşim sorumluluklarından vazgeçmeye basladı bitrini yaparsa diğerini yapmadı ailemizde ilk bosanan kardeşim o da karısı aldattı diye bosandı bosanana iyi bakılmaz malesef hemen evlendirmeye çalışırlar evlenmeyecegim ama bi iş bulsam bide tek bi oda başka bişey istemen
bi kv de var bakabilecek annem baba annem e bosanan kardeşimin kızına bakıyor okuyacagım ama nasıl m kaç aydır bi iş bulamadım mesai saatleri vs uymuyor çogu sigorta yapmıyor çogu sapık gibi davranıyor inanın arıyorum işi bi ara çalışmışlıgım bile var hala arıyorum bahane aramıyorum çalışmamak için inanınHala okuyabilirsiniz..gec degil..siz okulu bitirince cocuk da büyümüs olur zaten..bi yandan okuyup bi yandan calisirsiniz..
Evliliginizdeki en büyük sıkıntı maddiyat..esinizi seviyorsaniz biraz daha is bakin..cogunuza bakacak biri var mi..
Biz kabullenemesekte erkeklerin %80inin özür dileme şekilleri bu maalesef.. bi şans daha veremezmisin?o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikle
bilmiyorum belki umudum tükendi inancım kalmadıBiz kabullenemesekte erkeklerin %80inin özür dileme şekilleri bu maalesef.. bi şans daha veremezmisin?
bi kv de var bakabilecek annem baba annem e bosanan kardeşimin kızına bakıyor okuyacagım ama nasıl m kaç aydır bi iş bulamadım mesai saatleri vs uymuyor çogu sigorta yapmıyor çogu sapık gibi davranıyor inanın arıyorum işi bi ara çalışmışlıgım bile var hala arıyorum bahane aramıyorum çalışmamak için inanın
Hayırlısı olsun hakkında haymeana. Allah en doğru yolu göstersin inşallah sana..bilmiyorum belki umudum tükendi inancım kalmadı
zamanında 2 yıllık deyip burun kıvıran babama ben okuyacagım deseydim çalışsaydım ilk kavgada kv de ilk kovdugunda bosansaydım bugün evlatım babasından yada annesinden ayrılmak zorunda kalmazdı eşim inatcıdır almak için elinden geleni yapacak tır bosanmasam böyle mutsuz ezik yasayacagım bosansam b ilmiyorum ama yoruldum çok mücadele ettim sabrettim çok terkettim evimi hep sözler verdi belki bi daha anne olamazsın dedi dr bi evladım olsun diye dogurdum pişman degilim ama hatalıyım boşanmak için evlenmedim ama rahat bırakmadılar ben idare ettikçe eşim sorumluluklarından vazgeçmeye basladı bitrini yaparsa diğerini yapmadı ailemizde ilk bosanan kardeşim o da karısı aldattı diye bosandı bosanana iyi bakılmaz malesef hemen evlendirmeye çalışırlar evlenmeyecegim ama bi iş bulsam bide tek bi oda başka bişey istemen
sözüm sana degildi bi arkadas bahane arıyorsunuz calışmamak için demiş de ona ydı ikura basvurmadım ama vbasvuru yaparım elbetYok hayir ben yazdiklarinizdan bu konuda ne kadar muzdarip oldugunuz belli..acik ögretim okuyabilirsiniz..ya da 2.ögretim..ama b diplomaniz olsun..
Aslinda bi cok is var günümüzde ama sanssizlik olmus sizin icin..iskura basvurdunuz mu??
bu sene kpss sınavı var mıeşinin ailesi ve sorumsuzluğu...
bence şimdi boşanmayı düşünme bir iş bulmaya bak.
hatta daha da garantici ol dediğin gibi açık öğretimden iki yıllık bir bölüm oku ve kpssye gir.
sonrası senin için daha kolay olacaktır.
kpss için okulun bitmesini beklemek zorunda değilsin.
iyi bir puan alırsın okulun bitince atanırsın.
bu sene kpss sınavı var mı
sözüm sana degildi bi arkadas bahane arıyorsunuz calışmamak için demiş de ona ydı ikura basvurmadım ama vbasvuru yaparım elbet
umarım2016 da var canım. her iki senede bir yapılıyor ve sınav iki sene geçerli oluyor.
açık öğretim için geç kalmamışsındır umarım başvuru için.
umarım
tamam sagolasınsen kendine yatırım yap, bu süre zarfında da herşeyi büyütmemeye çalış bence.
geçici bir süreç gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?