boşanıyorum avukata ihtiyacım var

o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikle

Siz anlık öfkeyle hareket ediyorsunuz .. O yüzden emin misiniz diye sordum ..
Bir anlık öfke ile boşanılmaz .. Şimdi konularını bilenlerin yorumlarını okudum .. 3. Şahıslar için yuvanızı yıkmayın .

son 5 yıldır hep böyle ama kavga çıkarır kalbimi kırar sonrada bişey yok mu gibi davranır şaşırdim yoruldum artık
Bunun çözümü boşanmak değil. En azından ilk çözümü bu olmamalı. Boşanınca hayatınız daha mı güzel olacak bunu düşünün bir. Çocuğunuzla yalnız kalacaksınız onun sorunlarıyla tek başınıza baş etmeye çalışacaksınız hep. Bunlar kolay değil, daha büyük sorunlarınız olsa tamam ama aşılabilir şeyler için bitirmeyin bence. Eşinizle konuşun bunun sizi nasıl kırdığını, ortaklaşa somut bir çözüm arayışına girin bence. Ailesinden uzaklaşın tek sorununuz onlar diyenler olmuş, gerçekten öyleyse uzaklaşın. Anlık zayıflıklarla kararlar almayın.

İş imkanlarını zorlayın belki maddi olarak zor bir dönemdedir ve sinirlerine hakim olamamıştır sonra da hatasını anlayıp kısmi özür diliyor sanırım
Çocuk için sabır sabır sabır dilerim size

Eski konularini bilmiyorum. Gelirin yokmuş, cocukta büyümüş artik emmiyorsa babaya verilir velayeti. Bosanmaya kararliysan dava acilmadan once nolursa olsun bi ise gir

bu aksam eve gelme dedim oda gelmem zaten dedi 5 yıldır mücadele ediyorum kocamı da cok seviyorum ama yoruldum 28 yasındayım bi çok rahatsızlıgım var eşimin ailesi bir an bile huzur vermediler eşim arka arkaya mesaj atıyor okumadan siliyorum yoruldum hem de çok ailem birleştirmeye çalışacak ama artık eksik yasamak istemiyorum baskalArının borcu ödeyip sıkıntı çekmek kv lafı duymak istemiyorum

Eski konularini bilmiyorum. Gelirin yokmuş, cocukta büyümüş artik emmiyorsa babaya verilir velayeti. Bosanmaya kararliysan dava acilmadan once nolursa olsun bi ise gir
çalışmadıgım için verirler mi

çalışmadıgım için verirler mi

Erkek arkadasim hukuk okuyor ara ara davalara götürüyorlar.gecen hafta bi davaya gitti 2 yasindaki cocugun velayeti babaya verilmis kadinin geliri olmadigi icin. Gelecekte cocuga saglayabilecegi sartlara bakiliyor öncelikle dedi

evet haklısınız ama inanın evlendik evleneli hep sabrettim 5 yıl bitti bi kazak tşört almadım sabrettim eşyalarım 2. el eski evim rutubetli bişey istesem hep idare et diyor ediyorum zaten ama 5 yıldır ailesnin yediği paralar bize yaptıkları ve eşimin sessizliği beni öldrüyor

Erkek arkadasim hukuk okuyor ara ara davalara götürüyorlar.gecen hafta bi davaya gitti 2 yasindaki cocugun velayeti babaya verilmis kadinin geliri olmadigi icin. Gelecekte cocuga saglayabilecegi sartlara bakiliyor öncelikle dedi
eşim in bi arkadsı da avukat hemen ona sormuş anne çalışmıyor sa geliri yoksa alırlar demiş ben yalan söylüyor sanmıştım

Öfke ile karar vermeyin.
Konuyu okudum.
iki tarafta kızgınlık ile hareket ediyor.

Biraz birbirinizden uzak kalın. sakın evi terk edip gitmeyin.
Eşinizde sizde sakin kafa ile karşılıklı sorunlarınızı konuşun.

Çözümlenmeyecek bir durum yok gibi görünüyor.
Çocuğunuzu düşünü.

eşim in bi arkadsı da avukat hemen ona sormuş anne çalışmıyor sa geliri yoksa alırlar demiş ben yalan söylüyor sanmıştım

Bi kiz arkadasim unlu bi corap firmasinda satis elemani olarak calisti yaz boyu asgari ucret+yemek+yol alıyordu. Yemek parasi bile 250 tl gibi biseydi. Cocuk bence bu donemde annede kalmali boyle islere bakabilirsiniz hem sigortaliydi kız

Bildiğim kadarıyla baro avukat veriyor. Dava açarken onuda istiyorsun. Ayrıca madem ailen arkanda durur gideceğini en iyi yer baba ocağıdır. Annen iiyse çocuğuna bakar sende çalışırsın.

Konya'dan ev bakmissiniz ya nasıl tasinmiyor esiniz bence kestirip atmayın bir yuva kolay yikilmamali

Yeterki babanız yani aileniz manevi olarak size destek olsun. Maddi destek bu hayatta bi yere kadar önemli...
İşe girip çalışırsınız oğlunuza da bir yakınınız bakar, bu zor birşey değil. Güçlü bir kadın olmalısınız bundan sonra çocuğunuz için...
Umarım verdiğiniz karar sizin için hayırlı olandır, Allah'ım yardımcınız olsun.

Tamam işte bunları bu şekilde anlatın ona da. Sakin sakin ama, bağırıp çağırma olmadan. Hatta dışarda bi yerde oturup konuşabilirsiniz bu konuyu, daha sağlıklı olabilir bi kafede çay içerken konuşmak. Siz sorunlarınızı söyleyin bırakın açıklama yapsın ve çözüm arayın. Boşanmak çözüm değil başka başka problemler doğuracak hayatınızda bunu istediğinize emin misiniz? Anladığım kadarıyla sorun eşinizle değil ailesiyle ilgili çünkü. Gerçekten onlardan uzaklaşmanın bir yolunu bulun. Ve azıcık sakin olun. Düzeltmek sizin ve eşinizin elinde, evlilik ikinizin evliliği 3. kişileri sokmayın bu kadar.

aslında tam olarak ne sorununuz var anlayamadım.
çalışmamak için bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana yanılıyor olabilirim.
evliliğinizde sizin de hatalarınız yok mu, düzeltmek için çabalasanız biraz.

zamanında 2 yıllık deyip burun kıvıran babama ben okuyacagım deseydim çalışsaydım ilk kavgada kv de ilk kovdugunda bosansaydım bugün evlatım babasından yada annesinden ayrılmak zorunda kalmazdı eşim inatcıdır almak için elinden geleni yapacak tır bosanmasam böyle mutsuz ezik yasayacagım bosansam b ilmiyorum ama yoruldum çok mücadele ettim sabrettim çok terkettim evimi hep sözler verdi belki bi daha anne olamazsın dedi dr bi evladım olsun diye dogurdum pişman degilim ama hatalıyım boşanmak için evlenmedim ama rahat bırakmadılar ben idare ettikçe eşim sorumluluklarından vazgeçmeye basladı bitrini yaparsa diğerini yapmadı ailemizde ilk bosanan kardeşim o da karısı aldattı diye bosandı bosanana iyi bakılmaz malesef hemen evlendirmeye çalışırlar evlenmeyecegim ama bi iş bulsam bide tek bi oda başka bişey istemen

Sabredin lütfen, 5 yıldır tartısmalar sizi yormus demekki. Esiniz de sinir aninda demistir. Siz de biseyler demissinizdir.

Simdi sakin sakin konusma vakti. Dışarıda oturun, yenj bir ortam olsun. Ve sakince anlatn derdinizi. Eminim toparlanılmayacak sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…