- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
o kadar laftan sonra mesaj atıyor bişey olmamış gibi aksama ne getireyim ? şaka gibi eşim uzaga tasınmaz kesinlikle
kac aydır arıyorum bulamadımCanim cevrende calisabilecegin bi iş falan yok mu
Az da olsa 3 5 kkuruşun olur
Bunun çözümü boşanmak değil. En azından ilk çözümü bu olmamalı. Boşanınca hayatınız daha mı güzel olacak bunu düşünün bir. Çocuğunuzla yalnız kalacaksınız onun sorunlarıyla tek başınıza baş etmeye çalışacaksınız hep. Bunlar kolay değil, daha büyük sorunlarınız olsa tamam ama aşılabilir şeyler için bitirmeyin bence. Eşinizle konuşun bunun sizi nasıl kırdığını, ortaklaşa somut bir çözüm arayışına girin bence. Ailesinden uzaklaşın tek sorununuz onlar diyenler olmuş, gerçekten öyleyse uzaklaşın. Anlık zayıflıklarla kararlar almayın.son 5 yıldır hep böyle ama kavga çıkarır kalbimi kırar sonrada bişey yok mu gibi davranır şaşırdim yoruldum artık
Canim birkaç mesaji daha okudum konunun biraz daha mi sabretsenkac aydır arıyorum bulamadım
bu aksam eve gelme dedim oda gelmem zaten dedi 5 yıldır mücadele ediyorum kocamı da cok seviyorum ama yoruldum 28 yasındayım bi çok rahatsızlıgım var eşimin ailesi bir an bile huzur vermediler eşim arka arkaya mesaj atıyor okumadan siliyorum yoruldum hem de çok ailem birleştirmeye çalışacak ama artık eksik yasamak istemiyorum baskalArının borcu ödeyip sıkıntı çekmek kv lafı duymak istemiyorumSiz anlık öfkeyle hareket ediyorsunuz .. O yüzden emin misiniz diye sordum ..
Bir anlık öfke ile boşanılmaz .. Şimdi konularını bilenlerin yorumlarını okudum .. 3. Şahıslar için yuvanızı yıkmayın .
çalışmadıgım için verirler miEski konularini bilmiyorum. Gelirin yokmuş, cocukta büyümüş artik emmiyorsa babaya verilir velayeti. Bosanmaya kararliysan dava acilmadan once nolursa olsun bi ise gir
çalışmadıgım için verirler mi
evet haklısınız ama inanın evlendik evleneli hep sabrettim 5 yıl bitti bi kazak tşört almadım sabrettim eşyalarım 2. el eski evim rutubetli bişey istesem hep idare et diyor ediyorum zaten ama 5 yıldır ailesnin yediği paralar bize yaptıkları ve eşimin sessizliği beni öldrüyorBunun çözümü boşanmak değil. En azından ilk çözümü bu olmamalı. Boşanınca hayatınız daha mı güzel olacak bunu düşünün bir. Çocuğunuzla yalnız kalacaksınız onun sorunlarıyla tek başınıza baş etmeye çalışacaksınız hep. Bunlar kolay değil, daha büyük sorunlarınız olsa tamam ama aşılabilir şeyler için bitirmeyin bence. Eşinizle konuşun bunun sizi nasıl kırdığını, ortaklaşa somut bir çözüm arayışına girin bence. Ailesinden uzaklaşın tek sorununuz onlar diyenler olmuş, gerçekten öyleyse uzaklaşın. Anlık zayıflıklarla kararlar almayın.
eşim in bi arkadsı da avukat hemen ona sormuş anne çalışmıyor sa geliri yoksa alırlar demiş ben yalan söylüyor sanmıştımErkek arkadasim hukuk okuyor ara ara davalara götürüyorlar.gecen hafta bi davaya gitti 2 yasindaki cocugun velayeti babaya verilmis kadinin geliri olmadigi icin. Gelecekte cocuga saglayabilecegi sartlara bakiliyor öncelikle dedi
eşim in bi arkadsı da avukat hemen ona sormuş anne çalışmıyor sa geliri yoksa alırlar demiş ben yalan söylüyor sanmıştım
Tamam işte bunları bu şekilde anlatın ona da. Sakin sakin ama, bağırıp çağırma olmadan. Hatta dışarda bi yerde oturup konuşabilirsiniz bu konuyu, daha sağlıklı olabilir bi kafede çay içerken konuşmak. Siz sorunlarınızı söyleyin bırakın açıklama yapsın ve çözüm arayın. Boşanmak çözüm değil başka başka problemler doğuracak hayatınızda bunu istediğinize emin misiniz? Anladığım kadarıyla sorun eşinizle değil ailesiyle ilgili çünkü. Gerçekten onlardan uzaklaşmanın bir yolunu bulun. Ve azıcık sakin olun. Düzeltmek sizin ve eşinizin elinde, evlilik ikinizin evliliği 3. kişileri sokmayın bu kadar.evet haklısınız ama inanın evlendik evleneli hep sabrettim 5 yıl bitti bi kazak tşört almadım sabrettim eşyalarım 2. el eski evim rutubetli bişey istesem hep idare et diyor ediyorum zaten ama 5 yıldır ailesnin yediği paralar bize yaptıkları ve eşimin sessizliği beni öldrüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?