BOSANIYORUM BIR AKIL VERIN

Peki tedbir koydursam once davayi bi 20 gun sonra fln acsam olabiliyormu
Olmuyor davayı açarken koyabilirsiniz. Anca savcılığa dilekçe vermen lazım o da kabul ederse ama kolay kolay etmiyor karakola gönderiyor. Durumun nedir bilemiyorum ama avukat masrafları 3000-4000 arası bir de çekişmeli bosanmalarda 6000 e kadar çıkıyor ve davayı açar açmaz nafaka bağlanmıyor dava sonuçlandığında bağlanıyor. Tedbir kararını hemen koydurmak istersen ikamet ettigin yerdeki karakola gidebilirsin 2 ay kadar çıkarıyorlar hemen. Ve senin ve ailenin yakınına yaklaşması durumunda sen polisi ararsan sorgusuz sualsiz hapis cezası var esine

Olmuyor davayı açarken koyabilirsiniz. Anca savcılığa dilekçe vermen lazım o da kabul ederse ama kolay kolay etmiyor karakola gönderiyor. Durumun nedir bilemiyorum ama avukat masrafları 3000-4000 arası bir de çekişmeli bosanmalarda 6000 e kadar çıkıyor ve davayı açar açmaz nafaka bağlanmıyor dava sonuçlandığında bağlanıyor. Tedbir kararını hemen koydurmak istersen ikamet ettigin yerdeki karakola gidebilirsin 2 ay kadar çıkarıyorlar hemen. Ve senin ve ailenin yakınına yaklaşması durumunda sen polisi ararsan sorgusuz sualsiz hapis cezası var esine
Offfffffff birde isin bu boyutu var avukat masrafi

Dava devam ederken tedbir nafakasi ve cocuklariniza nafaka alabilirsiniz. Esinizin mali varsa bosanma davasini biliyorsa onlari muvazaali satabilir ya da ustune anlasmali haciz koydurabilir dikkatli olun.

Cocuk var peki miktari sabitmi nafakanin ne kadar oluyor
alemsiniz :D gece gece bayağı güldüm ,
kocanız ne kadar kazanıyor geliri ne ? bilemeyiz ki biz ,ilk mesajda da yazdım bu tedbir nafakası ,geçici bir rakam ,
Davanın gidişatı ile esas nafaka belli olucak ,
Sakin olun ,paniklemeyin ,iyi bir avukat eşinizi zaten anlaşmaya ikna eder,elinizde delil varsa tabi ,
çekişmek yerine protokol yapar mahkemeye sunar istediğinizi alırsınız ,zaten avukat masrafları kabahatli tarafa kalıyor ;)

alemsiniz :KK70: gece gece bayağı güldüm ,
kocanız ne kadar kazanıyor geliri ne ? bilemeyiz ki biz ,ilk mesajda da yazdım bu tedbir nafakası ,geçici bir rakam ,
Davanın gidişatı ile esas nafaka belli olucak ,
Sakin olun ,paniklemeyin ,iyi bir avukat eşinizi zaten anlaşmaya ikna eder,elinizde delil varsa tabi ,
çekişmek yerine protokol yapar mahkemeye sunar istediğinizi alırsınız ,zaten avukat masrafları kabahatli tarafa kalıyor :KK66:
Esimin bi maasi yok memur degil de yuzden sordum ticaret yapiyor durumu iyi ilk basta bize gecinebilecegimiz muhtac olmayacak bi nafaka baglasalar bagri masr@flar cok

Ilk duruşmada hakim talebiniz uzerine tedbir nafakasi baglar. Bu nafaka dava sonuclanana kadar surer. Dava bitince yerini bakım nafakasina birakir. Hem cocuklar hem sizin icin ayri ayri talep edin calismiyorsaniz. Ve bu arada yasadiginiz ev kira degilse su cok onemli bosanma davasi acarken evin uzerine AILE KONUTU SERHI koydurun. Bunu aile mahkemesi hakimi koyabiliyor. Karari tapuya yollar.

ayrica konusma dokumlerini yazismalari da alabilirsin google drive da gmail hesabinda arsivlenmis konusmalar da oluyo sifreleri biliyosan bilmiyosa mahkeme cikarir

Arkadaslar mahkeme kadindan yana mallar ortak nafaka 1 ay icinde baglanirmis ama surec cok sıkıntili kapima dayaniyor cok korkuyorum mal istersen oldururum seni diyor beni kapinin onunde sıkıstirdi bu gun az daha bayilacaktim korkudan bosanmaya korkuyorum

Hiç korkma. Korkutmaya çalışıyor sadece. Avukatına söyle uzaklaştırma ve koruma kararı alsın. Tek başına da dışarı çıkma. Hakkını kendin için değilse bile çocukların için iste. Sen istemezsen sonra başka kadınlara yedirecek nasılsa.

Arkadaslar mahkeme kadindan yana mallar ortak nafaka 1 ay icinde baglanirmis ama surec cok sıkıntili kapima dayaniyor cok korkuyorum mal istersen oldururum seni diyor beni kapinin onunde sıkıstirdi bu gun az daha bayilacaktim korkudan bosanmaya korkuyorum
Adamdaki piskinlige bak hele..Bosa ki istedigimi alayim, bir sey isteme ki rahat olayim..Soke soke alinmalik bir durum ilk basta bu tehditine uzaklaştırma alarak baslayin..

Korkum cok buyuk daha yakinlarda bi arkadasimi bu meseleler yuzunden topraga verdim icim eridi simdi kendim ayni durumdayim ve gercekten karsimda cok tehlikeli bi adam var cezaevindede yatti cikti zaten hukmu var denetimli serbest bende olmek istemiyorum

Back
X