- Konu Sahibi goldstar535
-
Altınlar, 10 yıllık tazminat ve evlenmeden önceki birikim. E erkeğinde öncesinden birikimi varsa, Bence gayet toplanabilir bir rakam.Yanlış anlamayın ama ben başka noktaya takıldım. Kazandığınız rakamlar çok uçuk değil, 5 yılda bu birikimi nasıl yaptınız hiç mi yemediniz içmediniz?
Bu tarz bol borçlu evliliklerde stres de çok oluyor doğal olarak. Keşke 400 binlik ev almak yerine yiyip içip gezseydiniz de huzurunuz yerinde olsaydı.
Allah feraha çıkarır inşallah
Doğru tabi.Altınlar, 10 yıllık tazminat ve evlenmeden önceki birikim. E erkeğinde öncesinden birikimi varsa, Bence gayet toplanabilir bir rakam.
Doğru tabi.
Herkesi niye kendim gibi dımdızlak evleniyor sanıyorsam
Dogruyere takilmisiniz evet 5 yıldır kendime bir mont bile almış değilim tek gezme anlayışı AVM de boş boş dolaşmak 1 bardak çay dahi İçmez 2 bardak çay içip 1 paket çay parası mi vercez der gezmek tozmaz yemez İçmez giymez giydirmez tabiyki bunaldim hayat akıp gidiyor yaşamak istiyorum tabiyki çocuğumu ve kendimi garanti altına alarak kendim olsam çeketimi alır çıkarım o derece bunaldim ama düşünmek zorunda olduğum bir oğlum varYanlış anlamayın ama ben başka noktaya takıldım. Kazandığınız rakamlar çok uçuk değil, 5 yılda bu birikimi nasıl yaptınız hiç mi yemediniz içmediniz?
Bu tarz bol borçlu evliliklerde stres de çok oluyor doğal olarak. Keşke 400 binlik ev almak yerine yiyip içip gezseydiniz de huzurunuz yerinde olsaydı.
Allah feraha çıkarır inşallah
Pekikredi nasıl oluyor 200 bin e 340bin odemek şartıyla çektik krediyi 2 yıldır ödüyoruz bu durumda bizim verdigimiz peşinat da ortada gitmiyo muSevgili goldstar535 yasaya göre ev araba ve de diğer taşınır-taşınmaz mallar kimin üzerine olursa olsun edinilmiş maldır.Yani aranızda aksi kararlaştırılmamış ise (yazılı olarak) yarı yarıya paylaştırılır.Borçlar için şöyle:Ödediğiniz miktar borcun tamamından çıkarılır.Kalan miktarda da eşiniz dava açarsa ikiye bölünür.Yani yarısını siz ödersiniz.
Evet bu da mantıklı teşekürlerArabadan pay almadan karşılığında mesela (30bin için) 30 ay oturma hakkı isteyin. Kira ödemiş gibi yani.
Yine nafakayı da talep edin bu şartta tabi.
Arkadaşlar merhaba
3 yıllık evliyim hayattan soğudum eşim çok fazla cimri ben çalışıyorum eşim çalışıyo allaha bin şükür maddi olarak bir sıkıntımız olmadı kirada oturuyoruz evlendigimizden beri ev almak gibi hayalimiz var evlendigimiz zaman amacımıza kolay ulaşmak için paramızın bir olmasına karar verdik ama suan öyle bir haldeyimki eşim haftalık 30 tl ara veriyo yol param yok kahvaltı parası veriyo sadece bana bu konu ne zaman acılsa kavga çıkarıyo evde idari kadroda çalışıyorum inanın çok utanıyorum üstüme başıma hiç bişi yok giycek kuaföre gitmek istiyorum kaş bıyık için sadece para alabiliyorum diyorumki yaa başıma bişi gelse bari 100tl cüzdanımda dursun onu bile vermiyo mutfaga alınan meyveyi bile sayıyla alıyo bıktım artık hıı bunları yaparken kendiside aynı şartlarda hiç bişi almaz kendine ayrılmaya korkuyorum pişman olmaktan korkuyorum hayatımıda yaşamak istiyorum SİZ NAPARDINIZ YARDIM LÜTFEN
Neden hep onun Leh’ine olacakmış gibi düşünüyorsun ki ?Satmak istemicek eminim kendisi devam etmek ısticek ama bana payımi verecek parası da yok bende evimi çok seviyorum ve cocugumun düzeni bozulsun istemiyorum ben söyle düşündüm aslında 1400 brn vereyim ona evin kredisinin yarısı aylık oturma hakkı benim olsun ama o zamanda nafaka vermiyolarmis gecinemem işin içinden çıkamıyorum eşimin babası vefat etmiş annesini alicak yanına annesinin 2 tane emekli maaşı var kira da oturuyor yaaa yediremiyorum kendime annesinin gelip benim evimde oturmasini bayansiniz anlarsınız 1 dikili ağacı yoktu evlenmeden önce hep cabaladim şimdi onun böyle saltanat sürmesini istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyo
Muhtemel annesini yanina alacakSatmak istemicek eminim kendisi devam etmek ısticek ama bana payımi verecek parası da yok bende evimi çok seviyorum ve cocugumun düzeni bozulsun istemiyorum ben söyle düşündüm aslında 1400 brn vereyim ona evin kredisinin yarısı aylık oturma hakkı benim olsun ama o zamanda nafaka vermiyolarmis gecinemem işin içinden çıkamıyorum eşimin babası vefat etmiş annesini alicak yanına annesinin 2 tane emekli maaşı var kira da oturuyor yaaa yediremiyorum kendime annesinin gelip benim evimde oturmasini bayansiniz anlarsınız 1 dikili ağacı yoktu evlenmeden önce hep cabaladim şimdi onun böyle saltanat sürmesini istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyo
Ben çocuğum olduğu için hiç pişman değilim iyi ki o olmus beni hayata bağlıyo o benim ömrüm tekrar evlenmeyi de düşünmüyorum işte yıllar önce de pişman misim şimdide istemiyorum yıllardir çözüm aradım yok bulamadımÇocuk olmadan, bir sürü borca girmeden ayrılsaydınız keşke.
Eşiniz cimri, mal sevdalısı. Değil size evi vermek, malını asla paylaşmaz.
Boşanma kararınızı söylediğinde ilk yapacağı mal kaçırmak olacaktır.
Muhtemelen evi, arabayı annesinin üzerine geçirir.
Nafakayı da en düşük seviyede vermek için uğraşır.
Yani maddi yönden ondan bir şey bekleyerek plan yapmayın.
Hakkınızda hayırlısı.
Evet bu da mantıklı teşekürler
Mal kaçırmadan eve aile konutu şerhi koydurmalısınız.Çocuk olmadan, bir sürü borca girmeden ayrılsaydınız keşke.
Hakkınızda hayırlısı.
Cimriliğin çözümü yok maalesefBen çocuğum olduğu için hiç pişman değilim iyi ki o olmus beni hayata bağlıyo o benim ömrüm tekrar evlenmeyi de düşünmüyorum işte yıllar önce de pişman misim şimdide istemiyorum yıllardir çözüm aradım yok bulamadım
Çocuk olmadan, bir sürü borca girmeden ayrılsaydınız keşke.
Hakkınızda hayırlısı.
Maalesef.++++
Adam cimri pinti yemez de yedirmez de
Bilmiyorum neden böyle düşündüğümü yıllarca sürer mahkeme falan diye sanırım özgüvenim yerlerde sanırımNeden hep onun Leh’ine olacakmış gibi düşünüyorsun ki ?
Avukatla konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?