Bosaniyorum çocuğum var ve mal paylasimi

Evde henüz kredi olduğu için onu başkasının üstüne geçiremez gibi geliyor ama sarmasına mani olmak için tapuda şerh koydurabipirsiniz. Araba da böyle bir şey var mı avukata danışın

evin kredisi var bu yuzden mal kacirma yapmasi icin once borcunu odemesi lazim. ama arabanin borcu yok demissiniz, bosanma asamasinda esiniz degisebilir ve siz ortak olmayin diye arabayi annesinin/arkadasinin uzerine gecirebilir. serh koydurmakta fayda var. araba ikimizin diye dusunurken eldekinden de olmayin.

Yani 340 binden mi düşüyor 140 bin faiz var onu da oducezmi öyleyse büyük zarar ederiz
Hayır canım olur mu? O faiz 10 yılın faizi. Siz evi satarsaniz 200 bin liranın 2 yıllık faizi neyse onu ödersiniz. Zaten bu arada ödeme planına bakarsanız görürsünüz. İlk yıllar ödediğiniz aylık ücretin büyük kısmı faize gidiyor. Ana para az ödeniyor. Yani şu ana kadar ana paradan ne kadar ödenmiş ona bakmanız lazım. Kalan ana parayı ödersiniz kapanır gibi.

Araba icin var dava actiniz mi bildigim kadariyla mahkemeden serh istenir
Mahkemeden istenirse {bunu tam bilmiyorum yuksek ihtimal] bosanma davasi acana kadar uyelerin dedigi gibi satabilir baskasi uzerine gecirebilir o zaman bu islemleri ispatlamak zorunda kalabilirainiz aksam aksam caninizi sıktık.Allah yardimciniz olsun

Konu sahibi o zamana kadar kv gelip oturacağını düşündüğü için bırakmak istemiyor.

Bi şekilde mal kacircagina inanmak istemiyorum yaa içinde insanlık vardır herhalde zaten öyle birşey yaparsa benimde halim tavrım çok farklı olur korkar çocuk var ortada o zaman mahkemenin izin verdiği günler dışında gorusemez oğluyla bende sonuçta oğlum için düzen kurmaya çalışıyorum yoksa gider oturum annemin babamın yanında

Bu arada benim çevremde duyduğum boşanma hikayelerinde boşanma aşamasında adam kredi/kira evin tüm ihtiyaçları vs karşılıyor. Üstüne elindeki malları satamamasina yönelik karar veriliyor. Yani boşanma bittikten sonrasi sanki daha zor.
Konu sahibi o zamana kadar kv gelip oturacağını düşündüğü için bırakmak istemiyor.

Evi zaten bırakmasın. Çocuğun düzeni diyip çıksın işin içinden. Adam annesinin yanına gitsin.

İnsallah sıkıntınız kisa zamanda biter

Hiç güvenme. Zaten yediğini giydiğini sayan adamdan bahsediyorsun .annenin aldığı tshirt e değiştir çocuğa al diyebilmış bir insan. Yapman gerken önce avukat ile görüşmek sonra kararını açıklamak.

Biraz rahatlayinca kpssyi oneririm su an devlet hastanesinde calisan tibni sekreterler 3500 falan aliyo yaklasik yani donerle 4000 falan

Evet haklisiniz o yüzden hiç birşey konusmadim bu gece pazartesi olsun ins gorusucem bir avukatla

Evet satılsın en mantıklısı bende 1+1 ev alır oğlumla yaşarım inş herseyden korkuyo insan yarın öbür gün oğlum buyur babasınin imkanlarına kanarsa diye korkuyorum
Onları düşünmek için çok erken. Belki de o başkasıyla evlenecek ve yeni düzenine sizi istemeyecek ne biliyorsunuz ki. Siz günü kurtarın düzeni kurun sonrası için Allah Kerim. O sizi korur kollar :)

Çocuk kreşe başlasın, siz bir iş bulun para biriktirin. Biraz dişinizi sıkıp yeni hayatınıza zemin hazırlamanız lazım. Yani ev satılacak da araba satılacak da, bunlar sizi gelecek hayatınıza hazırlamaz bence, sürekli gelir elde etmeniz lazım.

Evet suan is arıyorum zaten 2 haftadır inş denk gelir bir yer evde yaşamam imkansız hale geldi zaten sürekli is bulmamiz lazım diyen bir kocam var aslında is bulup öyle bosanmayı düşünüyordum ama sabredemitorum düzenim olup ayrılsam çok daha güzel olucak

Takilarimizi isteyin. Dugun cd sini mahkemeye delil sunarsiniz. Araba ve evin degeri bicilir yari yariya paylasilir. Kalan borc da sanirim paylasilir, pek emin degilim. Nafaka alirsiniz hem sizin hem de cocuk icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…