- Konu Sahibi goldstar535
-
Ben çocuğum olduğu için hiç pişman değilim iyi ki o olmus beni hayata bağlıyo o benim ömrüm tekrar evlenmeyi de düşünmüyorum işte yıllar önce de pişman misim şimdide istemiyorum yıllardir çözüm aradım yok bulamadım
Araba icin var dava actiniz mi bildigim kadariyla mahkemeden serh istenirEvde henüz kredi olduğu için onu başkasının üstüne geçiremez gibi geliyor ama sarmasına mani olmak için tapuda şerh koydurabipirsiniz. Araba da böyle bir şey var mı avukata danışın
Hayır canım olur mu? O faiz 10 yılın faizi. Siz evi satarsaniz 200 bin liranın 2 yıllık faizi neyse onu ödersiniz. Zaten bu arada ödeme planına bakarsanız görürsünüz. İlk yıllar ödediğiniz aylık ücretin büyük kısmı faize gidiyor. Ana para az ödeniyor. Yani şu ana kadar ana paradan ne kadar ödenmiş ona bakmanız lazım. Kalan ana parayı ödersiniz kapanır gibi.Yani 340 binden mi düşüyor 140 bin faiz var onu da oducezmi öyleyse büyük zarar ederiz
Mahkemeden istenirse {bunu tam bilmiyorum yuksek ihtimal] bosanma davasi acana kadar uyelerin dedigi gibi satabilir baskasi uzerine gecirebilir o zaman bu islemleri ispatlamak zorunda kalabilirainiz aksam aksam caninizi sıktık.Allah yardimciniz olsunAraba icin var dava actiniz mi bildigim kadariyla mahkemeden serh istenir
Konu sahibi o zamana kadar kv gelip oturacağını düşündüğü için bırakmak istemiyor.Kocasının birikimi yokmuş galiba. O zaman 200 binlik birikimin yarisindan fazlası hanımın parası. Zaten evde %50 hakkı var. Arabada da %50 hakkı var. 2800 lirayı ödemeye devam edin ortaklaşa. Arabayı da ona satın. Kredi bitince evi de satarsınız.
Bi şekilde mal kacircagina inanmak istemiyorum yaa içinde insanlık vardır herhalde zaten öyle birşey yaparsa benimde halim tavrım çok farklı olur korkar çocuk var ortada o zaman mahkemenin izin verdiği günler dışında gorusemez oğluyla bende sonuçta oğlum için düzen kurmaya çalışıyorum yoksa gider oturum annemin babamın yanındaMahkemeden istenirse {bunu tam bilmiyorum yuksek ihtimal] bosanma davasi acana kadar uyelerin dedigi gibi satabilir baskasi uzerine gecirebilir o zaman bu islemleri ispatlamak zorunda kalabilirainiz aksam aksam caninizi sıktık.Allah yardimciniz olsun
Konu sahibi o zamana kadar kv gelip oturacağını düşündüğü için bırakmak istemiyor.
İnsallah sıkıntınız kisa zamanda biterBi şekilde mal kacircagina inanmak istemiyorum yaa içinde insanlık vardır herhalde zaten öyle birşey yaparsa benimde halim tavrım çok farklı olur korkar çocuk var ortada o zaman mahkemenin izin verdiği günler dışında gorusemez oğluyla bende sonuçta oğlum için düzen kurmaya çalışıyorum yoksa gider oturum annemin babamın yanında
Evet istemiyorum cok emeğim var bu evde hem maddi hem manevi beni kullandıkları yetmiyo gibi bide evimi teslim etmek istemiyorumKonu sahibi o zamana kadar kv gelip oturacağını düşündüğü için bırakmak istemiyor.
Sağolun allah razı olsun hepinizdenİnsallah sıkıntınız kisa zamanda biter
Hiç güvenme. Zaten yediğini giydiğini sayan adamdan bahsediyorsun .annenin aldığı tshirt e değiştir çocuğa al diyebilmış bir insan. Yapman gerken önce avukat ile görüşmek sonra kararını açıklamak.Bi şekilde mal kacircagina inanmak istemiyorum yaa içinde insanlık vardır herhalde zaten öyle birşey yaparsa benimde halim tavrım çok farklı olur korkar çocuk var ortada o zaman mahkemenin izin verdiği günler dışında gorusemez oğluyla bende sonuçta oğlum için düzen kurmaya çalışıyorum yoksa gider oturum annemin babamın yanında
Evet haklisiniz o yüzden hiç birşey konusmadim bu gece pazartesi olsun ins gorusucem bir avukatlaHiç güvenme. Zaten yediğini giydiğini sayan adamdan bahsediyorsun .annenin aldığı tshirt e değiştir çocuğa al diyebilmış bir insan. Yapman gerken önce avukat ile görüşmek sonra kararını açıklamak.
Etmeyin zaten. Ellere gitsin onlara gitmesin bence de.Evet istemiyorum cok emeğim var bu evde hem maddi hem manevi beni kullandıkları yetmiyo gibi bide evimi teslim etmek istemiyorum
Evet satılsın en mantıklısı bende 1+1 ev alır oğlumla yaşarım inş herseyden korkuyo insan yarın öbür gün oğlum buyur babasınin imkanlarına kanarsa diye korkuyorumEtmeyin zaten. Ellere gitsin onlara gitmesin bence de.
Allah çıkış yolu göstersin.
Onları düşünmek için çok erken. Belki de o başkasıyla evlenecek ve yeni düzenine sizi istemeyecek ne biliyorsunuz ki. Siz günü kurtarın düzeni kurun sonrası için Allah Kerim. O sizi korur kollar :)Evet satılsın en mantıklısı bende 1+1 ev alır oğlumla yaşarım inş herseyden korkuyo insan yarın öbür gün oğlum buyur babasınin imkanlarına kanarsa diye korkuyorum
Çocuk kreşe başlasın, siz bir iş bulun para biriktirin. Biraz dişinizi sıkıp yeni hayatınıza zemin hazırlamanız lazım. Yani ev satılacak da araba satılacak da, bunlar sizi gelecek hayatınıza hazırlamaz bence, sürekli gelir elde etmeniz lazım.Hayır çalıştım 1.5 yıldır çalışmiyorum 10 yıllık çalıştığım is yerinden ayrıldığım tazminatimida ev icin harcadık Takılarımda hatta evlenmeden önce yaptığım birikimin 25 bin ni de pesini ta verdim yani evde oturup eşimin elde ettiği kazanç ile ne yapabilirim demiyorum benim de bu evde çok emeğim var
Evet suan is arıyorum zaten 2 haftadır inş denk gelir bir yer evde yaşamam imkansız hale geldi zaten sürekli is bulmamiz lazım diyen bir kocam var aslında is bulup öyle bosanmayı düşünüyordum ama sabredemitorum düzenim olup ayrılsam çok daha güzel olucakÇocuk kreşe başlasın, siz bir iş bulun para biriktirin. Biraz dişinizi sıkıp yeni hayatınıza zemin hazırlamanız lazım. Yani ev satılacak da araba satılacak da, bunlar sizi gelecek hayatınıza hazırlamaz bence, sürekli gelir elde etmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?