- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi goldstar535
-
Önce avukata danışın.Bugün konuşmayı planlıyorum anlaşmalı olsun istiyorum yani bide kavgayla bitsin istemiyorum buna gücüm yok ama beni neler bekliyo bilmek istiyorum yani önce bir avukatla mi gorussem açaba ailemin de haberi yok toplum baskısı nasıl kaldırcam hiç bilmiyorum ailem damatlarini süper kahraman sanıyor hiç bir tartışmasızi anlatmadim bugüne kadar allah bana ve ogluma güç versin
Öyle mi dersiniz ay hiç anlamam bu işlerden avukat nerden bulcam ne gerek var aslında demi anlaşmak güzel güzel bitseÖnce avukata danışın.
Haklarınızı öğrenin.
Eşinizden iyi niyet beklemeyin.
Boşanalım dediğinizde ilk yapacağı mal kaçırma olacaktır.
O yüzden avukatla konuşup ev, arabaya şerh koydurun.
400 binlirslik evi bırakacağını hiç sanmıyorum gerçi bende olsam bırakmam yani herşey eşit paylasilmali yada kim ne koyduysa onun hesabı yapilmaliEvi satmayın çocuğunuzla oturun bence. Eşiniz de eşşek değil ya çocuğunun düzeni bozulsun istemez. Evi siz alın, ödeme işini eşinizle konuşun kim ne kadar para koydu hesabını yapın.
Maalesef.Öyle mi dersiniz ay hiç anlamam bu işlerden avukat nerden bulcam ne gerek var aslında demi anlaşmak güzel güzel bitse
Konuşmadan önce şerh koydurun bence de. Yoksa geç kalabilirsiniz.Bugün konuşmayı planlıyorum anlaşmalı olsun istiyorum yani bide kavgayla bitsin istemiyorum buna gücüm yok ama beni neler bekliyo bilmek istiyorum yani önce bir avukatla mi gorussem açaba ailemin de haberi yok toplum baskısı nasıl kaldırcam hiç bilmiyorum ailem damatlarini süper kahraman sanıyor hiç bir tartışmasızi anlatmadim bugüne kadar allah bana ve ogluma güç versin
allah sabir versinArkadaslar merhaba
Bugün itibariyle boşanmaya karar verdim 5 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var hergün kavga hergün anlasmazlik artık konuşamaz hale geldik düşünüyorum yeni bir hayat kurmam lazım kendime bunun için size sormak istediklerim var
Evlenirken 1 dikili ağacımiz yoktu herseyi beraber yaptık evimizinin her yerini özenErek beraber yaptık ama olmadı işte bu 5 yıllık süreçte 60 bin TL Ye araba aldık 400 bin TL Ye de ev aldik arabanın borcu yok evi alırken 200 bin peşin gerisini kredi ile aldık 2 yıl oldu alalı ikisi de eşimin üstüne ben su anda çalışmiyorum is arıyorum bulursam da 2500 tl den üstünde kazanmam evin aylık odemesi 2800 tl yani ben evin ödemesine devam edemem eşim 5000 tl kazanıyor aylık o oder evi satmak istemez diye düşünüyorum nasıl bir mal paylaşımı olur herseyi açık açık yazdım ki bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardım edebilir diye
Kiralık ev tutsam 1500 tl den aşağı ev yok ailemin yanına gidemem işin duygusal boyutunu söylemiyorum bile içim yanıyo resmen nolur bilen arkadaşlar bana yardım etsin çok çaresizim
Aslında bende yazdan önce 3 seneyi aşkın bu şekilde davranıyordum ama baktım ki benden ve ilişkimizden gidiyor ki eşimin kafa yapısı bu değildi kesinlikle gex ye iç borç ödenir derdi haklıymış bir şekilde azaldı ama bende kısayım derken kendimden çok tavizler verdim bu da ilişkiye yansıdı haliyleDogruyere takilmisiniz evet 5 yıldır kendime bir mont bile almış değilim tek gezme anlayışı AVM de boş boş dolaşmak 1 bardak çay dahi İçmez 2 bardak çay içip 1 paket çay parası mi vercez der gezmek tozmaz yemez İçmez giymez giydirmez tabiyki bunaldim hayat akıp gidiyor yaşamak istiyorum tabiyki çocuğumu ve kendimi garanti altına alarak kendim olsam çeketimi alır çıkarım o derece bunaldim ama düşünmek zorunda olduğum bir oğlum var
Birakmaz zaten400 binlirslik evi bırakacağını hiç sanmıyorum gerçi bende olsam bırakmam yani herşey eşit paylasilmali yada kim ne koyduysa onun hesabı yapilmali
Siz beni yanlış anladınız sanırım ben krediyi öde içinde de ben oturayim demiyorum ben kredinin yarısını ödeyip oturma hakkını almak istiyorum ama bu durumda bana nafaka da vermez ev kirası yerine nafaka derAdama cimri demissiniz ama 5000 tl kazanip 2800 krediye veriyormuş. Geriye kalan da faturalara, araba ve mutfak masrafina gidiyordur zaten.
Biraz mantikli taleplerde bulunmak lazim. Adam krediyi odemeye devam edip evi de size verecek degil. En dogrusu evi ve arabayi satip krediyi kapatip kalan parayi paylasmak.
Veya bu kosullarda hakkiniza dusen ne olacaksa onu size verir sonra isterse evin kredisini ödeyip orada kalmaya devam edebilir.
Yapmayın cidden dünya mali dünyada kalıyo ne yedi niz içtiniz gezdin iz gördünüz yanınıza o kalıyo tabiyki devir çok farklı çocuklarımıza elbette gelecek hazirlamaliyiz ama önce mutlu anılar biriktirmeliyizAslında bende yazdan önce 3 seneyi aşkın bu şekilde davranıyordum ama baktım ki benden ve ilişkimizden gidiyor ki eşimin kafa yapısı bu değildi kesinlikle gex ye iç borç ödenir derdi haklıymış bir şekilde azaldı ama bende kısayım derken kendimden çok tavizler verdim bu da ilişkiye yansıdı haliyle
Konusmadim bugün önce haklarımi öğrenicem çok teşekkür ederimKonuşmadan önce şerh koydurun bence de. Yoksa geç kalabilirsiniz.
Ne is yapiyordunuz cok alakasiz olabilir ama yeniden is bulabilecek misinizAltınlar, 10 yıllık tazminat ve evlenmeden önceki birikim. E erkeğinde öncesinden birikimi varsa, Bence gayet toplanabilir bir rakam.
Konu sahibi ben değilimNe is yapiyordunuz cok alakasiz olabilir ama yeniden is bulabilecek misiniz
Tıbbi sekreterim bulabilirim diye düşünüyorum çünkü tecrübem var umarım bulurum ☺Ne is yapiyordunuz cok alakasiz olabilir ama yeniden is bulabilecek misiniz
Odediginiz miktar borcun tamamindan dusuyor pesinat da dahil Yani sadece kalan borcPekikredi nasıl oluyor 200 bin e 340bin odemek şartıyla çektik krediyi 2 yıldır ödüyoruz bu durumda bizim verdigimiz peşinat da ortada gitmiyo mu
Yani 340 binden mi düşüyor 140 bin faiz var onu da oducezmi öyleyse büyük zarar ederizOdediginiz miktar borcun tamamindan dusuyor pesinat da dahil Yani sadece kalan borc
Maalesef evetYani 340 binden mi düşüyor 140 bin faiz var onu da oducezmi öyleyse büyük zarar ederiz
Kocasının birikimi yokmuş galiba. O zaman 200 binlik birikimin yarisindan fazlası hanımın parası. Zaten evde %50 hakkı var. Arabada da %50 hakkı var. 2800 lirayı ödemeye devam edin ortaklaşa. Arabayı da ona satın. Kredi bitince evi de satarsınız.Altınlar, 10 yıllık tazminat ve evlenmeden önceki birikim. E erkeğinde öncesinden birikimi varsa, Bence gayet toplanabilir bir rakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?