Bosaniyorum çocuğum var ve mal paylasimi

Önce avukata danışın.
Haklarınızı öğrenin.
Eşinizden iyi niyet beklemeyin.
Boşanalım dediğinizde ilk yapacağı mal kaçırma olacaktır.
O yüzden avukatla konuşup ev, arabaya şerh koydurun.

Önce avukata danışın.
Haklarınızı öğrenin.
Eşinizden iyi niyet beklemeyin.
Boşanalım dediğinizde ilk yapacağı mal kaçırma olacaktır.
O yüzden avukatla konuşup ev, arabaya şerh koydurun.
Öyle mi dersiniz ay hiç anlamam bu işlerden avukat nerden bulcam ne gerek var aslında demi anlaşmak güzel güzel bitse

Evi satmayın çocuğunuzla oturun bence. Eşiniz de eşşek değil ya çocuğunun düzeni bozulsun istemez. Evi siz alın, ödeme işini eşinizle konuşun kim ne kadar para koydu hesabını yapın.
400 binlirslik evi bırakacağını hiç sanmıyorum gerçi bende olsam bırakmam yani herşey eşit paylasilmali yada kim ne koyduysa onun hesabı yapilmali

Öyle mi dersiniz ay hiç anlamam bu işlerden avukat nerden bulcam ne gerek var aslında demi anlaşmak güzel güzel bitse
Maalesef.
Cimrinin canını alın, malına dokunmayın.
Onlar için ne eş, ne evlat önemli.
Varsa yoksa para, mal, mülk.
O yüzden avukata danışın, iyice düşünün.
Ondan sonra konuşun.

Konuşmadan önce şerh koydurun bence de. Yoksa geç kalabilirsiniz.

allah sabir versin

Aslında bende yazdan önce 3 seneyi aşkın bu şekilde davranıyordum ama baktım ki benden ve ilişkimizden gidiyor ki eşimin kafa yapısı bu değildi kesinlikle gex ye iç borç ödenir derdi haklıymış bir şekilde azaldı ama bende kısayım derken kendimden çok tavizler verdim bu da ilişkiye yansıdı haliyle

Adama cimri demissiniz ama 5000 tl kazanip 2800 krediye veriyormuş. Geriye kalan da faturalara, araba ve mutfak masrafina gidiyordur zaten.

Biraz mantikli taleplerde bulunmak lazim. Adam krediyi odemeye devam edip evi de size verecek degil. En dogrusu evi ve arabayi satip krediyi kapatip kalan parayi paylasmak.
Veya bu kosullarda hakkiniza dusen ne olacaksa onu size verir sonra isterse evin kredisini ödeyip orada kalmaya devam edebilir.

Siz beni yanlış anladınız sanırım ben krediyi öde içinde de ben oturayim demiyorum ben kredinin yarısını ödeyip oturma hakkını almak istiyorum ama bu durumda bana nafaka da vermez ev kirası yerine nafaka der
Adam cimri evet siz öyle birşey yasamiyorsaniz bunun zorluğu nu bilemezsiniz 2800 tl kredi ödüyor taaa en başında 400 binlik ev almamaliydik adam evde hergün bana baskı yapiyo yediğim içtiğimi sayıyo birsey deyince git çalış o zaman diyo 1.5 yılda diyo bunu ömür boyu evine bakan eşine bakan insanlar var bu güne kadar hep çalıştım yine çalışıcam orda bir sikinti yok ama bebeğim çok küçük tu bırakmak istemedim Kiyamadim isten de ayrılınca 2 sene dinlenmek istedim zehir oldu bana hayat öyle karşıdan konuşması rahat makul istekler diye 2 senedir ayda 1 kere kuafore gidiyorum sadEC kaş için oda annem lc wakiki den bi tsort almış sen evdesin ihtiyacın yok git onu ver çocuğa birsey al diyen biriyle evliyim ben nasıl guzelmi

Yapmayın cidden dünya mali dünyada kalıyo ne yedi niz içtiniz gezdin iz gördünüz yanınıza o kalıyo tabiyki devir çok farklı çocuklarımıza elbette gelecek hazirlamaliyiz ama önce mutlu anılar biriktirmeliyiz

Bence en temizi herşeyi satıp 2 ye bölmek sonrasında nafakanızı alıp ona göre programlamalar yapmak.
Çünkü muhtemelen yarın öbür gün evlenicek edicek veya siz evleniceksiniz bu gibi durumlarda ortalık çirkinleşir.
O yüzden herşey net olmalı alcak vercek şu aşamada bitsin sonra çocuk için sadece iletişime geçersiniz.

Altınlar, 10 yıllık tazminat ve evlenmeden önceki birikim. E erkeğinde öncesinden birikimi varsa, Bence gayet toplanabilir bir rakam.
Kocasının birikimi yokmuş galiba. O zaman 200 binlik birikimin yarisindan fazlası hanımın parası. Zaten evde %50 hakkı var. Arabada da %50 hakkı var. 2800 lirayı ödemeye devam edin ortaklaşa. Arabayı da ona satın. Kredi bitince evi de satarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…