Boşanıyorum.Çocukları vermem diyor.Alır mı kesin :(

sema9513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
15
13
3
42
Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım

Ne olur bir şeyler yazın.O kadar ihtiyacım var ki.Çok mutsuzum.Sürekli ağlıyorum..

Her şeyi yaparım dedi.atabilir.12 yıllık karınım yapma etme.çocuklar mahvolur desemde dinlemiyor.beni mahvetti.

Üzülmeyin
Sizin canınızı yakmaya çalışıyor.
Boşanmakta kararlıysanız ilk iş olarak iyi bir avukat bulun.
3 yaşındaki çocuğu size verirler
10 yaşındaki çocuğada sanırım mahkeme soruyor kimde kalmak istediğini yine de avukat arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler.
tantanis bi bakarmısın

Büyük olanı eşinize verebilir hakim. Ama belki oğlunuz sizi isterse ikisinide size verebilirler. Birsey yazın dediğiniz için yazdım. Bir bilgim yok. Arkadaşlar birazdan yardımcı olurlar size.

Sakin olun. Allah yardimciniz olsun. Zor bir surecten geciyorsunuz.

Oncelikle kuvvetli bir avukat bulup bu bize anlattiklarinizi ona anlatin.

Is ev araba var diyorsunuz o zaman sikar biraz almasi.

Tabi hukukcu arkadaslar daha iyi bilirler.

Zor bir surec ama cocuklariniz icin guclu olup dik durmak zorundasiniz.

Yanlis bilmiyorsam erkek cocuklar anneye veriliyor. Oyle olmasa bile 3 yasindaki anneye muhtac oldugu icin zaten size verilir. 10 yasindaki de akli basinda oldugu icin annemde kalmak istiyorum diyebilir. Ayrica esiniz dilekceye yazdirdigi yalan yanlis seyleri ispatlamasi lazim. Yoksa herkes onune gelene dava acar aklina geleni yazar, oyle sey olur mu. Allah yardimciniz olsun.

Küçük olanı size verirler büyük çocuğumuza sorarlar büyük ihtimal kimle kalmak istediğini.. eğer esinizin maddi şartları da iyiyse belki büyük çocuğunuzu ona verebilir hakim..çok çok iyi bi avukat bulun esinizle bu aşamada kötü olaylar yasamamaya dikkat edin çünkü herşey mahkemede aleyhinize kullanilabilir.. Allah yardımcın olsun

Çok dikkat ediyorum.Güzel güzel konuşuyorum.ikna olmuyor.hem çocuklara düşkün hem de canımı yakmak istiyor belli.maddi olarak aynı durumdayız.

Inşallah öyle olur çok üzülüyorum.yiyemiyorum içemiyorum.ailem arkamda.biliyorlar yıllardır ne çektiğimi.bana kaç kere bosan dediler.ben çocuklar babasız kalmasın diye bosanmadim.onun bana yaptığına bakın.

Hiç bir şey yapamaz
Bakabilecek anne varken kanun çocukları kimseye vermez
Babanın alabilmesi için sağlıklı şartlar oluşturması lazım
Akrabaya baktırmak da sağlıklı şart sayılmaz anne karşısında
Yalan yanlış yazacağı hiç bir şeyin zerre önemi yok
Birde cidden çocukları alma aşamasında inanın bana geri adım atar, erkekler için kolay değil o işler
Sağlam durun, blöf yapıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…