Siz boşuna dil döküyorsunuz.Her şeyi yaparım dedi.atabilir.12 yıllık karınım yapma etme.çocuklar mahvolur desemde dinlemiyor.beni mahvetti.
Küçük olanı size verirler büyük çocuğumuza sorarlar büyük ihtimal kimle kalmak istediğini.. eğer esinizin maddi şartları da iyiyse belki büyük çocuğunuzu ona verebilir hakim..çok çok iyi bi avukat bulun esinizle bu aşamada kötü olaylar yasamamaya dikkat edin çünkü herşey mahkemede aleyhinize kullanilabilir.. Allah yardımcın olsunEvet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım
Evet arkadaşlar boşanıyorum.12 yıllık evliliğim bitiyor.Yıllardır anlaşamıyoruz.Ama çocuklara düşkün olduğumuz için devam ettik bu zamana kadar.Fakat artık tükendik.Birbirimizi kaldıramıyoruz.
Çocuklarım erkek, biri 3 diğeri 10 yaşında.Ikisi de çok düşkünler bana.Eşim kesinlikle alcam senden diyor.Onlarsız yaşayamam.
Işim var evim arabam.Bunlara rağmen alabilir mi benden?Çok kötü yalan dolan şeyler yazcakmis dilekceye.Elinden geleni yapacakmış.Yalvarıyoruma ama anlasmiyor.Ne olur bir şeyler söyleyin ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?